{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Rabiega Rouge (SOLGT) [Tidl. hest] 2003

4.763 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mathilde R
Kvinde | 30 år | Oprettet: 9. dec 2006


Traver Rabiega Rouge (SOLGT)

Fødselsår:
2003
Højde:
1,57
Temperament
Hun er en livlig men pålidelig hest, altid glad for at se én.
Gangarter
Skridt: middel
hun har en dejlig blød og behagelig skridt
Trav: over middel
Hendes trav er også rigtig god, hun kan gå i mange forskellige tempoer, og er super god i øgninger (: hun bruger sin ryg utrolig meget i traven og har store rygsving der gør at det til tider kan være svært at sidde på hende.
Galop: over middel
Hendes galop er rigtig god. hun har en meget blød og let galop, som er virkelig behagelig. hun kan lave galop anspring fra både stilstand, skridt og trav. og løbe i mange forskellige tempoer.
Stævner
Vi har startet én jagt sammen og et par andre små ting, altid med gode resultater :)
Stamtavle
F:Spotlite Lobell
M:Jungle Star
FF:Speedy Somolli
FM:Spotlite Hill
MF:Cedre du Vivier
MM:Roquette

osv......
den er MEEEEEEEEEEEGAAAAAAAAA lang!
Køn
en vidunderlig hoppe
Bemærkninger
Rabiega, i daglig tale kaldet Rabi er en utrolig smuk og livsglad leverrød hoppe.

dengang vi købte hende var hun utrolig mager, man turde næsten ikke sætte sig op på hende af bare frygt for at hun skulle knække sammen. vi nåede utrolig langt sammen i den tid hvor jeg havde hende både ride mæssigt og tillids mæssigt. hun lærte at stole på en og blev efterhånden også meget gladere, noget hun ihvertfald ikke kunne kaldes da jeg købte hende. da jeg købte hende var hun på et MEGET lavt niveau dressurmæssigt! men det lykkedes for os med hjælp fra en beridder at rette op på alle de fejl hun må ha' haft fra tilridningen, så hun blev en fryd at ride i dressur. hun kunne ikke springe da jeg købte hende, men det fik jeg dog hurtigt lært hende eftersom at jeg er ret rutineret inden for spring og vi endte med i fælleskab at flyve over spring på 130 - 140 og starte jagter. til jagt er hun fantastisk med mig, virkelig afslappet, lydig og modig. jeg blev nød til at sælge min skønne hoppe fordi selv med alt det arbejde jeg havde lagt i hende og alle de forbedringer hun havde gjord sig siden jeg købte hende lå der stadig for meget arbejde og tid i hende for mig da jeg skulle starte på gymnasie og havde en unghest (Aïda) der skulle tilrides og oplæres. så det var med knust hjerte at jeg skulle sælge hende efter at hun havde forbedret sig så meget inden for jaa faktisk alting. hun var blevet sådan en glad og hjertevarm hest hos mig og i øvrigt næsten taget 80-100 kg på :O hvilket vel nok fortæller noget om hvor udmagret hun var da jeg købte hende!
Kommentér på:
Traver Rabiega Rouge (SOLGT)
Annonce