{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dartmoor Søegaards Cherie solgt [Tidl. hest] 2000

2.890 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Emilie Niebuhr
Kvinde | 26 år | Oprettet: 16. apr 2008


Dartmoor Søegaards Cherie solgt

Fødselsår:
2000
Højde:
Cherie er en kat.3 pony, som er dejlig rund og sidde på. :)
Temperament
Hun er rigtig sød i stalden, på ture og ja, i det hele taget er hun en sød pony, med et rigtig godt temperament.Hun elsker og springe og det kan godt gå hurtigt for sig, så der kommer en masse fart på :)
Gangarter
Cherie har tre rigtig gode gangarter. Hun skridter dejligt, med en god enerigi. Trav gør hun rigtig godt, lige nu er det hendes bedste gangart. Galloppen er frisk, så der er godt med fart på..
Stævner
Cherie går noget LC i dressur. Vi har vundet LC2 , og har der der ud over en masse sløjfer i LC klasserne. Vi håber på at kunne prøve og ride en LB til næste år.Vi rider for det meste stævner der hjemme, men er også lige begyndt og ride nogle uden-by´s.Sidst vi red, var i weekend d. 30 aug., hvor vi red til 65,89 % i LC2 og vi fik vores første 2 plads. Vi har redet lidt ring og spring, men det er kun hjemme.Vi sprang 40 cm klassen, og det gjorde vi feflfrit så vi fik en sløjfe:) - vores først i spring!

Cherie og jeg har redet LA og noget 60 - 70 springning.
CHERIE VAR DEN MEST VINDENE PONY I 2009 I BÅDE SPRING OG DRESSUR!!!!!!!!!!!
Stamtavle
F: Casidi af FæbækFF:JesperFM: MucidM: Torontos StellaMF: MeteorMM: Bakken´s Grace
Køn
Cherie er en smader køn pony ;)Hun er en dejlig og meget sød hopper...
Bemærkninger
Cherie er en lille sød, men også lidt fræk pony. Hun elsker fart og sjove ting, men når vi så er til stævner, så er hun klar på den gode måde, hvor hun gør sit bedste, i hvet fald for det meste:)Hun elsker at gå ture, så kan det jo være at man lige kan nå at få en lille bid græs, når Emilie ser den forkerte vej. - Så syntes Cherie at det har været en god tur:)Hun elsker også at springe, så er der fart på, og i sær når vi springer i skoven, så går det rast derud af i store hjøder:)Hun nyder også at blive nusset om, i sør inden stævner hvor hun både får ordnet hove, man og hale, så går Cherie glad i seng..Cherie er i gang med og blive kørt-til, så vi kan køre for vogn:)Men trods alt dette, så er Cherie den mest mad-glade pony der er i stalden, og det kan også ses på hende:)
Kommentér på:
Dartmoor Søegaards Cherie solgt
Annonce