{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod solbakkegårds Baron R.i.P [Himmelhest] 2002

2.159 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

camilla s
Kvinde | 40 år | Oprettet: 12. sep 2007


Dansk Varmblod solbakkegårds Baron R.i.P

Fødselsår:
2002
Højde:
han er en dejlig stor herre på 179,5 cm
Temperament
rolig men til tider rimelig tændt
Gangarter
3 store og gode gangarter
Stævner
ingen endnu men hvem ved måske nogle engang
Stamtavle
F: come back II
M: Bajette
MF: Bajazzo xx
Køn
dejlig vallak
Bemærkninger
Baron er en dejlig stor vallak som jeg er ved at købe og glæder mig bare sådan til at få ham hjem og lære ham rigtig at kende, var oppe og se ham igår d.7/9-08 og fald bare for ham med det samme han er lige en hest efter min smag.
opdate d: 9/9-08
så kommer bassen hjem på lørdag det bliver bare dejligt, han skal på møllen ved christiansfeld og slå og rides til, det bliver spændende.

opdate d:13-09-08
Så kom Baron hjem, det gik ganske fint at køre med ham den lange tur, så det var dejligt han kom lige ind i hans nye boks og begyndte med det samme og spise så tror bestemt han falder godt til.
glæder mig til at komme i gang med at arbejde med ham og lære han bedre at kende.

opdate 28/9-8
ja nu er Baron igang med tilridningen og synes det går fint han har haft rytter på og de er også begyndt at trave på ham i longen,så det går stille og rolig fremad., det bliver spændende at se ham blive redet når han kommer lidt længere frem. men alt i alt går det rigtig godt medham og vi hygger os sammen.

opdate 07/10-08
ja så er der igen nyt :-) det går rigtig godt med baron nu rider de uden longen og i alle ganarter, og idag er han heller ikke blevet longeret inde der kom rytter på, han virker rigtig flink efter hvad jeg ved har han hverken bukket eller lavet noget balade med rytter på så det tegner rigtig godt, regner med han skal være i proff. ridning indtil den 1 november hvor jeg satser på selv at overtage ridningen af ham.

Opdate: 22/10-08
det går bare over alt forventning med Baron han er så flink i ridning og går nu fint til biddet i alle gangarter, jeg har besluttet at lade ham være i proff. ridning indtil den 15 november så har de redet ham i 2 måneder, og jeg skal så til at have nogle timer på elevhest for at komme lidt igang selv inden jeg skal overtage ridningen af ham, det sidste nye er så at vi er ved at lære at få våde hove og ben det synes han bestemt ikke om men det skal nok komme, tror mere han er stædig frem for bange, men sådan er de kære heste jo enganmg imellem :-)

opdate 14/11-08
så er det tid til en lille opdate jeg har nu selv redet Baron i longe et par gange og det går rigtig fint så regner men at vi skal ud på ejen hånd i næste uge.
vi bøvler stadig lidt men at få høvedtøj på han indimellem og det er lidt træls da han har fået ordnet tænder så er det ikke dem som driller.
imorgen kommer Torben andersen og skal hjælpe med at træne Baron i at få hovedtæj på og afhjælpe hans dyrlæge skræk, så glæder mig meget til at møde ham og se hvordan han arbejder og se hvordan Baron reagere på hans horsmanship metoder.

d.16/11-08
ja så har vi haft besøg af Torben og det gik ikke helt som forventet desværre, han kunne ikke klare at træne Baron i at få hovedtøj på uden problemer på de 2 timer han trænede med ham, han sagde at han aldrig havde været udsat for det før. han ville mene han skulle have hesten i træning for at kunne hjælpe, men 6000kr for en månede også skal man selv have foder med, er mange penge og det har vi ikke.
men vi øver stadig videre selv og ser om det ikke bliver bedre helt selv. men desværre synes jeg lidt at jeg har brugt 1700kr på hans besøg som ingen nytte gjorde, synes det var forgæves.

opdate. 1/12-08
ja så er Baron blevet flyttet til kolding ud på raadvad heste pension, så kan han komme på fold hver dag det er dejligt for ham, så håber jeg vi får lidt styr på hans foder så han ikke har så meget ekstra energi og er så vild.

opdate: 16/1-09
ja så er den store dreng kommet igang med ridningene igen og det går rigtig godt han sagde slet ikke noget til at få rytter på igen selvom der var gået 2 måneder, så det er bare dejlig, nu har jeg også fået den gamle Baron igen nu hvor vi har fået styr på hans foder og energi, så nu kan det kun gå fremad dejligt.

d.21 maj-09
en lille opdate det går stadig godt men ronse, vi er begyndt ridningen selv igen, og modet kommer lige så stille tilbage igen så det er dejligt, han bliver flyttet på sommergræs her den 7 juni, så det bliver godt for ham.

d.5 august
baron har været på sommergræs i 2 måneder, og er nu sat hen på hansenberg hvor vi forhåbelig skal i gang med ridningen, han trives og jeg trives der så det skal nok bliver super godt.

opdate 2 september 09
ja vi trives begge to og var også kommet lidt igang med træningen med nu står ronse desværre halt muligvis pga. em hovbyld, rigtig øv men smeder er tilkaldt så må vi se hvad han siger. ronse tager stadig rigtig fint på og hygge sig med sin nye legekammerat på folden, en rigtig bandit ligesom ham selv.
opdate. 18/9
ja baron har fået konstateret spat i begge bagben så han kan desværre ikke bruges mere så han er blevet aflivet :-(
Kommentér på:
Dansk Varmblod solbakkegårds Baron R.i.P
Annonce