{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Elinor 2004

8.460 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lærke Jønck ©
Kvinde | 30 år | Oprettet: 31. dec 2006


Pinto Elinor

Fødselsår:
2004
Højde:
157-158 i stg.
Temperament
Nysgerrig, skeptisk, følsom, menneskeglad og hensynsfuld.
Gangarter
Ret normale gangarter. Jeg behøver ikke en hest der spjætter med benene forbenene under ridning, så det er udemærket :)
Stævner
Ingen stævner.
Stamtavle
Stamtavlen er ukendt. Men jeg ved at begge forældre er brogede pintoer.
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Elinor er en smuk og dejlig 4 årig hoppe. Hun har tilbragt hele sit liv på en stor fold sammen med sin mor, og de 3 småsøskende som moderen efterfølgende fik. På trods af at hun ikke har været meget i hænder, er hun utrolig glad ved mennesker. Da vi skulle hente hende, gik hun op i traileren uden problemer, og hun tog køre og sejlturen helt roligt, dog på lidt beroligende. Jeg brugte flere timer på at strigle hende og filtre hendes man ud dagen efter hun kom hjem. Man kunne næsten sige at hun havde dreadlocks, hehe. Hun kan få løftet forhovene, men trækker dem nogle gange til sig, og hun kan finde på at sparke bagud med bagbene, hvis man tager dem. Hun har ikke mødt ret mange farlige ting hidtil, så det bliver et område vi kommer til at bruge lang tid på. Jeg regner med at bruge hele efteråret/vinteren på at lære hende de basale ting, som at blive trukket, vasket, få løftet hove. Vænnet til hovedtøj og sadel o.s.v og så begyndte at tilride hende i foråret. Men det kommer selvfølgelig an på hvordan det går :)
Ellinor skal tilrides bidløst, så det bliver rigtig spændende at se hvordan det går.

Jeg glæder mig rigtig meget til at lære hende bedre at kende, og starte med at arbejde med hende :)
_________________________________________________
Opdatering 13/10 08.

Det går suuuper med Ellinor. Hun er efterhånden faldet godt til, og hun kan næsten få løftet hove uden problemer. Hun er også blevet meget bedre til at blive trukket, og har haft sadel og hovedtøj på uden problemer :)
__________________________________________________
Opdatering 22/11 08

Det går over al forventning med Elinor. Hun er ved at have lært at gå for køreliner. Drejesignalerne er indlært, og stopsignalet nogenlunde. Vi er også så småt begyndt at trave lidt med hende i kørelinerne.
Jeg har også været oppe at ligge over hendes ryg et par gange, hvilket hun tager rigtig pænt! Så der går nok ikke så lang tid før jeg sidder på hende, men nu må vi se. Vi skal jo ikke nå noget, så vi tager bare tiden :)
_________________________________________________

Opdatering 18/12 08

Det får faaantastisk med Elinor. Hun er virkelig min drømmehest, hun og helt speciel og enestående! Hun har lært at jagte targetten. En øvelse som jeg gerne vil udvikle til fri longering. Hun har gået på palle(endda 2 oven på hinanden), og jeg har være oppe og sidde på hende, samt blevet trukket og longeret i skridt og trav. Hun tager det super pænt, og kan næsten lave parade fra skridt, udelukkende fra sæde og stemme, samt hun forstår fremad signalet.
______________________________________________
6/1 09
Den første dag i år 09 red jeg på Elinor uden min far trak os. Hun tog det super roligt, og det var skønt at mærke hvor afslappet hun var under mig. Kun da vi skulle prøve at trave et kort stykke, spændte hun op, men næste dag, var hun allerede mere aflsappet. Hun stopper for det meste kun for sædet. Jeg giver sædesignalet max 2 sek før tøjlerne bruges. Så lærte hun hurtigt at reagere uden tøjler :) Skønt...

Hel ny beskrivelse kommer snarest :)

Vh. Lærke
Kommentér på:
Pinto Elinor
Annonce