{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Little Dream 1998

4.386 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mette S
Kvinde | 34 år | Oprettet: 11. sep 2008


Dansk Varmblod Little Dream

Fødselsår:
1998
Højde:
Hun er 160 (:
Temperament
Hun har et rigtig dejligt temperament, meget kærlig og lyttende.. MEN til tider det helt modsatte. En rigtig dame :P
Gangarter
Fine gangarter.
Stævner
vi har redet til og med lb på c plan.
Pt går hun med føl :-)
Stamtavle
Mor: Black beauty (Fra Alice Oppelstrup)
Far: AA Mango
Farfar: Mago xx
Køn
Hoppe :b
Bemærkninger
Little er en rigtig skøn hest, er utrolig meget knyttet til hende - efter alt vi har været igennem sammen. Hun er troværdig, altid glad og frisk på udfordringer. Hun elsker og blive nusset! - Hun er en rigtig charmetrold.

Hun er min ynglings <3

Hun er typen som vil gør alt for sin rytter..

OPDATERING ÅR 2010:
Dette år har simpelthen været en af de bedste år med tøssen. Det er blevet til en hel del placeringer på stævne pladsen nr. 2 til nibe cup og en del gode runder i LB. Men samtidig har vi udviklet os helt vildt til træning. det har hjulpet en hel og skifte træner. har lært så meget i år. vi har sprunget LA baner til træning :) vi glæder os til og starte noget distrikt stævner i 2011 :) - vi har lige ledes prøvet kræfter med military, og det er bare noget der duer :D - Det ska prøves mere af i 2011 :)
tak for et godt år basse <3

Juni 2011:
Stævnerne er i fuldgang 3 stævner i juni - rosetter med hjem til hvert stævne, jubbii :) - Kan mærke det har hjulpet med kiropraktor/dyrlæge (Tove Due) så nu skal der arbejdes på at rette op på lille hesten :)

September 2011:
Så er alle hestene kommet hjem til oss selv på gården <3 Kan virkelig mærke at det har hjulpet lille hesten at Tove Due har haft hende i sine hænder :) - Hun bruger sig meget mere korrekt og er blevet meget blidere :)

OPDATERING år 2011:
Det har været et år med blandede følelser. vi har været til en hel del gode stævner med gode turer, hun har været i hænderne på Tove Due, hvilket har hjulpet rigtig meget - men så sidst på året, fik hun en alvorlig skade i hoven. Hun fik trådt et søm op i hoven, og brækkede en stump af hovbenet af, og hun var stokhalt.. hun blev opereret i Ansager, og det vil vise sig med tiden om hun blir 100 % rengående igen. De har lovet mig at hun blir det.

Opdatering April 2012:
SÅÅÅ er min hest i gang igen, og hun ER rengående!! <3 og vi er påbegyndt springningen igen, efter vi har startet genop træningen i marts :D ER så glad for at kan ride på hende igen, det har jeg savnet!!

Opdatering maj 2014:
Det vidst på tide med lidt nyt.
Gamle har fået et fint hoppe føl i april. Og skal nu hygge sig med hende.
Fremover er det ikke de store stævne planer vi har. Blot noget for hyggens skyld :-)
Kommentér på:
Dansk Varmblod Little Dream
Annonce