{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Sharon 1992

15.595 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Sharon

Fødselsår:
1992
Højde:
146 cm
Temperament
Rigtig Sharon temperament. Lige som i gamle dage. Opmærksom og ivrig efter at lave noget. Og bliver enormt let jaloux, vil altid gerne være i centrum :o)
Gangarter
Ganske almindelige pony gangarter når han løber rundt på folden og fjoller. Men kan godt flytte fusserne når det rigtig gælder (:
Stævner
Har gået et utal af stævner både distrikts- og landsstævner. Glemmer altdig vores første landsstævne hvor vi fik 3 placeringer af 3 mulige, eller for den sags skyld da vi blev nummer sidst til distriktsmesterskabet :o)
Han har givet mig så mange stævne oplevelser, både gode og mindre gode ;D
Stamtavle
Næh. Men det siges han er efter Pal OX.
Køn
Uhh ja han er en lækker vallak ;D
Bemærkninger
Sys I skal læse min lille historie, har forsøgt at gøre den kort :
Første gang jeg fik Sharon var den 18. august 2003, jeg købte ham for hele min børneopsparing og konfirmations penge.
Vi red mange stævner og Sharon elskede at være med i byen, og hvis jeg bare lod mig transportere kunne han godt lide at lave lidt ulykker. Men red jeg til gengæld hele programmet i gennem, så fik vi altid en roset. Sharon er og har altid været en rigtig ballade mager, han har det aller bedst når han er i centrum :D Jeg blev desværre for gammel til at starte stævner på Sharon, så vi valgte at sælge ham. Han rejste fra os den 3. april 2006 ned til Mathilde. I den tid Mathilde havde ham så vi rigtig meget til ham, og vi mødtes ude til stævnerne, og jeg passede af og til Sharon. Mathilde startede på gymnasium og de satte Sharon til salg i oktober 2006 og blev lyn hurtigt solgt. Nicole der nu købte ham skrev jeg med et par gange. Hun ville hellere springe, så Sharon kom ud til familien Spenner som så red ham lidt. Jeg ved ikke præcis hvor længe de red ham. Men omkring sommerferien 2007 kom han til Stald Magic hvor jeg ved han gik et enkelt stævne med en pige ved navn Michelle. I september 2007 modtog jeg en e-mail og nogle billeder fra en familie på Sjælland. De havde købt Sharon den 21. august 2007. Jeg blev rigtig glad for nu at vide hvor han var henne. Jeg skrev jævnligt med Tessa som nu havde Sharon og jeg vidste nu Sharon havde det godt og aldrig mere ville blive solgt.
Her den 2. august 2008 var vi på sjælland. Jeg havde forinden fundet "Sharons" adresse. Vi tog chancen og kørte ud for at finde ham. Da vi ankom, var der heldigvis nogle hjemme. Vi blev fulgt ud på marken og der stod han, lille Sharon jeg ikke havde set skyggen af i 2 år. Jeg græd og græd, det vare bare så skønt at se ham, det var så mærkeligt ! Han havde det godt, det var tydeligt at se. Det var den rigtige Sharon, jaloux og fremme skoene som altid !! Uha det var dejligt at se ham.
I sensommeren 2008 modtog vi en mail fra Tessa og hendes familie, de spurgte om vi ville have Sharon igen?? Det var ret uvirkeligt, og jeg var helt oppe at køre :o) Og selvfølgelig ville vi gerne have ham hjem igen. Så den 11. september 2008 kom Sharon til Viborg igen, og her skal han blive resten af sine dage !!
Først var det meningen han skulle gå helt på pension, men det mente han bestemt ikke selv :o) Så først begyndte jeg at ride ham lidt igen, og han blev bare så glad og godt tilpas. Så i november måned havde min lille søster ham med til C-stævne i Sydthy og hun begyndte så at ride ham derefter, så han kunne komme med ud til lidt stævner. Men den 18. maj 09. lige inden stævnet på Mors klassede vi ham op til hest så jeg kunne starte ham deroppe, for Las Vegas begyndte at hoste så han kunne ikke komme med.
Så nu er det mig der rider ham igen og det nyder jeg. Han giver altid en god ridetur, og så nyder han virkelig at blive redet, så det er en ren fornøjelse :o)
Kommentér på:
Anden særlig race Sharon
Annonce