{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Engelsk Varmblod Dolly Dutch [Himmelhest] 1992

4.753 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Simone F
Kvinde | 32 år | Oprettet: 4. sep 2007


Engelsk Varmblod Dolly Dutch

Fødselsår:
1992
Højde:
162 cm
Temperament
Opmærksom, og følsom overfor rytters sindsstemning.
Gangarter
Middel. Rigtig sofagangarter hvis hun er rolig og får lov at gå og dingle :) Men hun kan skam godt flytte fødderne hvis det er det man vil...
Stævner
Aner det ikke, men hun har gået nogle høje springklasser engang...
Stamtavle
Far: Dutch Courage
Mor: Kuwait Dana
Køn
En smuk hoppe ;D
Bemærkninger
Dolly er en meget velopdragen hest, som nyder at være sammen med det menneske hun har kastet sin kærlighed og troskab på.

Hun er en meget reserveret hest, vil tro dette er grundet hendes tidligere karriere som konkurrence-hest. Hun er født i England, blev eksporteret til Norge og derefter til Danmark. Har fået fortalt at hun ikke ville springe konkurrencer mere, stejlede og bukkede når hun skulle springe. Så hun blev solgt til en avler som forsøgte at ifole hende og da dette ikke lykkes blev hun sat til salg og så købte jeg hende :)

Grundet hendes historie med mange skiftende ejere og hendes følsomhed er hun nu meget reserveret overfor fremmede. Det tog mig lang tid at komme ind på livet af hende, men nu har jeg tilgengæld en utroligt hengiven og kærlig hest som tør være sig selv og vil gøre meget for sin rytter :)

Vi er begyndte at ride bidløst efter et par år (har haft hende i 4 år nu) og det er som om jeg har fået en helt ny hest. Hun er meget veltilpas med dette, koncentrerer sig meget mere om ridningen og syntes det er sjovt. Så jeg går aldrig tilbage til bid igen, ihvertfald ikke med hende her :)

25/1 2012
I dag blev Dolly aflivet. Hun havde fået ringfod, og samtidig havde hendes melanomer udviklet sig eksplosivt inden for det sidste halve år så jeg valgte at lade hende få fred mens hun stadig var lidt værdig. Sov godt min skat, jeg vil aldrig glemme dig. Elsker dig for evigt <3
Kommentér på:
Engelsk Varmblod Dolly Dutch
Annonce