{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Oliver Helfin 2001

8.256 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Louise F
Kvinde | 38 år | Oprettet: 20. sep 2008


Oldenborg Oliver Helfin

Fødselsår:
2001
Højde:
171 i stg.
Temperament
Meget opmærksom.
Gangarter
Over middel.
Stævner
LA Spring og MB Dressur.
For nyligt vundet en dressur hold cup med 70 %
Gik sin første MB1 i Marts 2010 til 62%.
Stamtavle
Far: Laban af kloster.
Morfar: Pelé lille evagård.
Mor: Verona af Helfin
Køn
Hingst.
Bemærkninger
Oliver Helfin er navnet på min super smukke oldenborg hingst. Han er nu blevet 9 år gammel og måler 171 i stg. En dejlig dejlig hest,med et super temp. og viljestyrke. Vi har købt ham i Nordjylland,da han var ca. 1 år gammel og har været bornholmer lige siden. Han er endnu ikke kåret og vi håber da stærkt på det i løbet af den nærmeste fremtid. En super smart model,som dog stadig er 100 % ren dansk oldenborg. Lige pt. går han LA4 dressur og gerne længere inden de nærmeste år. Har altid placeringer med sig hjem. Men han vil da helst springe og følger også rigtig godt med i det,så der er det da også blevet til en del placeringer i LB/LA klasserne.
Han skal starte Military Landsstævne d. 25-28 september. Og vi håber at Oliver kan lave et godt resultat.
Nyt: Oliver fik et rigtig godt military stævne og en flot rød roset med sig hejm ;) Vi havde nogle super gode ture og alt i alt et fantastisk stævne.
Oliver gik sin første LA spring i julen 2008 og var intet mindre end fantastisk - super super runde og håber på at han kan gå en MB sidst på sommeren :)
Inden længe skal han gå sin første MB dressur og jeg glæder mig super meget,da han virkelig har arbejdet godt under mig det sidste stykke tid. Midt på sommeren skal han forhåbenlig gå mesterskaber og det bliver også super spændende.
Oliver blev nr. 3 til BM i dressur, lidt skuffende resultat, men er yderst tilfreds med ham og hans præstation.
Om 14 dage er det BM i spring der går løs og jeg er meget spændt på hvordan han tager det! - Da han netop har vundet sin første LA spring klasse. :)
Super seje Olle Polle....
Polle er efter flere genoptrænings perioder, nu pensioneret. Desværre havde de sidste LW plastre ikke den effekt vi ønskede og Oliver gav klar bedsked om, han ikke syntes dette var sjovt eller behageligt :'(
Han er MEGET savnet!
Kommentér på:
Oldenborg Oliver Helfin
Annonce