{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Toffee R.I.P. [Himmelhest] 2001

3.132 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Ballonfisken
Kvinde | 29 år | Oprettet: 11. aug 2008


Anden særlig race Toffee R.I.P.

Fødselsår:
2001
Højde:
Hun er omkring en meter.
Temperament
Hun er simpelthen så roligt og dejlig at arbejde med. Hun er meget lærenem, og er nussehoved. Dog mener hun at hun er blevet meget forsømt, så hun er blevet lidt fræk. Det er ved at gå over, eftersom jeg er ude med hende hver dag nu!
Dog ved hun godt hun er en hoppe, - og af bedste karakter endda.
Gangarter
Hun bliver ikke redet mere (da jeg ganske enkelt ikke har nogle til at ride hende) så det er lidt svært at bedømme hendes gang. Hendes skridt er meget jævn, og lidt hurtig.
Traven er trippende, som en shetlænders trav som regel er, men da jeg red hende var den utroligt god at sidde i.
Galoppen har hun ikke rigtig styr på, så det er mest sådan noget hoppe, løbe, hoppe, snuble noget (:
Stævner
Ingen stævner, men så laver jeg lige kategorien om til tricks :D

*Ligge ned* - klappe på bagparten og sige "neeed, neeed, neeed"
*Vinke* - kilde bag forbenet og løfte mit eget ben
*Give hov* - række hånden frem og sige "fus"
*Neje* - gå ned på knæ, og så skal hun lige hjælpes lidt på vej
*Smile* -pege på læben og sige "smile"
*Ryste på hovedet* - ryste kroppen selv
*Rulle tæppe ud og lægge sig på det* - ligge tæppet, pege på det, så ruller hun ud, og så giver jeg kommando til at hun skal lægge sig

Hun skal lære:
Kysse
Spanske skridt (godt på vej)
Sidde - (også godt på vej)

Og så mangler jeg flere ideer :D
Stamtavle
Ingen, hun er en shetlænderblanding, men dog mere "ædel" end en shetlænder. Hun har et enkelt afkom.
Køn
Hoppe, med temperament ligeså!
Bemærkninger
Toffee er min lille shetlandspony. Jeg købte hende i sommeren 2006 af en hestehandler på Ørbæk marked. Ingen kender til hendes fortid, det eneste jeg fik at vide var at hun var fra 2001. Hun var i fol da vi købte hende, og har skaffet mig en dejlig lille hingst (som nu er vallak).
Da vi købte Toffee var hun sød og rolig, men hun havde da sine unoder. Hun bed, og kunne endda finde på at sparke. Hun var heller ikke tilredet. Jeg gik så i gang med tilridning og opdragelse, og hun blev simpelthen en dejlig skabning.
Toffee er senere hen blevet redet af mange små børn, og hun har altid været en engel. De har altid elsket hende. Da jeg så ikke havde flere børn der kunne ride hende, begyndte jeg at træne tricks. Det viste sig at hun var enormt lærenem, og hun lærte derfor at: neje, give hov, vinke og lægge sig ned.

Selvom Toffee er så sød og rolig, og går med til stort set alt, så har hun to ting som hun hader mere end pesten, og så bliver hun vildt stædig. Jeg kan hælde vand over hende, og gøre meget som andre heste måske ville finde mistænkeligt. Men så når det kommer til hendes "ideer" om farlige ting, så er hun umulig at have med at gøre.
Sprayflasker. Jeg har prøvet mindst 1000 gange at vende hende til det stille og roligt, men jeg bliver bare mødt af modgang HVER ENESTE gang! Hun farer rundt og flygter så hurtigt som muligt.
Dyrlæger. Jeg tror hun kan lugte når de er i farvandet. Hun skulle vaccineres og chippes, og jeg måtte bruge alle mine kræfter på at holde hende nede. Trods det stejlede hun og løb rundt. Dyrlægen var heldigvis meget dygtig og hurtig.
Da han så var færdig ville han rose hende og snakke roligt med hende, men han måtte tro om igen. Hun stak af, og dyrlægen hang i den ene side, og jeg i den anden. Så slæbte hun ellers os igennem hele stalden.
- Hun er lidt underlig til tider, men jeg holder rigtig meget af hende!

d. 5 maj 2009
Jeg har måske forsømt Toffee lidt her på det sidste.. hun er ikk blevet redet i et par måneder, for jeg kan jo ikk ride hende, og min fætter bor i sverige (:
Jeg tror jeg tager hende ud, og laver nogle små tricks med hende senere i dag (: eller i morgen (:
for Pichan har fødselsdag, så bruger nok min tid på hende (: men Toffee har om 2 dage (: iihhh xD
så får hun opmærksomhed (:
måske en lille tur i skoven ? :ii'<3

d. 29 maj 2009
Var rimlig ked af det i dag.. Da jeg kom hjem fra springning, satte jeg mig og nussede med toffee (:
Hun var bare dejlig (:
sad der i en halv time xD

Onsdag d. 1 juli (:
Jeg ville lige lege lidt med Toffee i dag xD
hun blev striglet, og det nød hun (:
Så gik vi ud på ridebanen, og hun skulle lære at neje.. havde ikk troet, at hun kunne det, men nu nejer hun hver gang jeg siger "neeje" (: Hun er så sød <3
så nu kan hun både, give hov, neje, gå under spring, og dreje rundt om sig selv (:

d. 22 juli (:
Det regnede meget, så ville lige lukke dem ind (: Toffee og nougat har fået en lille boks, fordi de kun står inde en time eller to når det regner (: Nårh men så ville jeg lige grubbe hende, fordi der ikk var så meget plads, så hun kunne ikk rulle sig (: Og så pludselig, bedst som jeg står og gnubber hende, så SLASK, så ligger hun og kigger sødt på mig xP
Elskede det øjeblik (:

d. 31 juli 2009
Min fætter er på besøg, og han ville gerne ride toffee (: Så vi gik en tur i skoven, og pludselig skulle begge mine fætre ride, og min lillebror skulle også xD Jeg forsøgte, men efter 5 meter sys jeg det var synd, så hoppede af xD

d. 18 Juni 2010
Toffee er lidt forsømt for tiden (igen). Men jeg har alt for travlt desværre. Min elev kommer søndag og rider hende. Det glæder jeg mig lidt til (:
Toffee er jo en skøn pony, og de to er så søde sammen!

D. 21 April 2011
Toffee er lige blevet forfangen ): Men dyrlægen har været her, og hun har fået noget smertestillende .. Jeg håber det går over igen.

D. 5. juli 2011
Jeg har været ude og træne med Toffee i dag. Hendes forfangenhed gik over for længe siden, og hun er blevet så sød og frisk. Jeg har trænet med presseninger og alt muligt sjovt. Hun kan det hele. I dag prøvede jeg så at lære hende at lægge sig ned, så jeg spulede hende (hvilket hun ikke sagde noget til), og så gik vi på banen. Hun lagde sig, og jeg bad hende om det samtidig. Da hun så rejste sig igen gik vi lidt rundt, og da hun gjorde tegn til at lægge sig, begyndte jeg også at give hende tegn til det. Og så efter hun havde ligget lidt, ville jeg lige prøve med mit tegn, og sørme så om hun ikke lagde sig igen. Vi gjorde det en gang mere, og så fik hun fri. Skønne pony (:

D. 22 september 2011
Den lille skruppe! Hun har det godt lige for tiden, og hygger sig rigtig med sin tykke sommermave. Hun blev dog halt i går, men jeg regner med at det bare er en forvridning, så hun får lidt ro, og så køler jeg benet. Hun har været med som støttepædagog på nogle ture sammen med Fleurie, og hun går bare og hygger sig stille og roligt mens Fleurie skaber sig :D

d. 25 marts 2012
Toffee havde årets ordentlige tricksdebut :D
Vi trænede først at smile for første gang, hvilket hun næsten kan nu. Så trænede vi for første gang at ryste på hovedet, og det kan hun helt allerede (: Desuden trænede vi at smile og ligge ned på samme tid. Hun er super fin - englebarn!

d. 3. maj 2012
Prinsessen er blevet vasket i dag! Hun delvist nød det :D Haha. Jeg elsker den lille prinsesse! Jeg skal bare nyde weekenden - så må vi se hvad mandagen bringer!

D. 7. maj 2012
Efter et langt sygdomsforløb er Toffee nu blevet aflivet. Det gør utroligt ondt, men det var det rigtige og det bedste for hende! Farvel min engel - hils i himlen <3
Hvil i fred! <3

D. 20-05-2012
Nu har jeg taget mig lidt sammen, og kan skrive lidt mere om hvad der er sket.
Min lille drømmepony er desværre blevet aflivet. Hun havde været forfangen sådan on/off de sidste par år, og det gik egentlig okay. Men igen blev hun forfangen, og denne gang kunne jeg ikke slippe af med det ): Hun var faktisk mere eller mindre immun over for det smertestillende hun fik. Det var ret synd for hende, og jeg kunne ikke klare at hun skulle lide mere. Jeg træf selv beslutningen, og hun blev aflivet mandag morgen d. 7. maj 2012. Jeg hyggede med hende hele weekenden, og jeg var så glad for hende! Hun gjorde sit bedste med alle sine tricks, og så så glad ud. Jeg ved det var det rigtige vi gjorde, og selvom jeg er så ked af det, så ved jeg hun er et bedre sted nu. Hun sidder i himlen sammen med Pichan, min anden himmelpony. Jeg savner dem begge to helt vildt meget, men jeg håber de passer på hinanden til jeg kommer op til dem - om forhåbentlig mange år endnu! Tiden går hurtigt når man er i himlen! <3

d. 25 Juni 2012
Jeg savner lyspunkterne i min hverdag! Toffee kunne altid komme med et smil, et vrinsk, et par søde ører, eller et par glade øjne. Jeg savner at komme ud på folden, og bare se den originale flok. Pichan og Toffee! Der var en gang hvor verden var så god og uskyldig. Ingen var syge, alle var her hos mig. Sådan burde det altid være, men nej... Modgang hører vel til livet, men gud hvor jeg dog savner de gamle dage. Jeg ville gøre ALT for at komme tilbage i tiden, bare for en enkelt dag <3

d. 06-11-2012
Jeg deltog i intershowhorses konkurrence med et billede af Toffee i kategorien "Min himmelhest". Hun blev nr 5, og vi får snart tilsendt en fin roset. Jeg ville ønske hun kunne prøve den på, men den kommer op og hænge ved hendes billede på min væg <3

- Sov godt mine prinsesser <3
Kommentér på:
Anden særlig race Toffee R.I.P.
Annonce