{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tysk Sportspony Kiowa 006 *R.I.P* [Himmelhest] 1993

3.956 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Alberte
Kvinde | 28 år | Oprettet: 21. okt 2007


Tysk Sportspony Kiowa 006 *R.I.P*

Fødselsår:
1993
Højde:
1,49 men blev målt igen så er nu 1,48
Temperament
sød dejlig smuk og en lille smule vild nogle gange
Gangarter
rigtig flotte gangarter
Stævner
2009 18 stævner 44 point
--------------------------------------------------------------------------
Capacity Showjumping Center´s C -stævne med 1. afd. af Hest og Hund Cup
lb 0 fejl 4 plads
la stillede ikke op i vidst.
lb 0 fejl 1 plads
la 0 fejl 3 plads
Helsinge Rideklub - Ponyspring med Nordsjm. 2009
lb 4 fejl
la 0 fejl 8 plads
lb 0 fejl 2 plads
la 0 fejl 2 plads
Barthahus Rideklub. Distriktsmesterskab individuelt og Kvalifikation til Alm Brand Sjællandsmesterskab
la 1 plads
Rideklubben Egene jeg sagde der var noget galt, da jeg syntes hun ikke sprang som hun plejede, det viste sig hun havde beskadiget noget i bæknet. og låst i kroppen, efter vi styrtede til træning.
lb 0 fejl
la opgivet
lb 0 fejl 3 plads
Hillerød Sportsrideklub - C-stævne Ponyspring med kval. til SM for hold
lb 0 fejl 1 plads
la 5 fejl
Gentofte & Sportsrideklubben spr. pony og hest med Championat
u-lb 8 fejl
la disset
stævnerne efter egene var hun syg med skaden før min mor besluttede sig at lytte til mig og få hende tjekket. altså vi fik hende tjekket med keopraktor efter egene, der var hun fuldstændig låst, det blev rettet op. så lidt efter det red jeg de der stævner og stadig syntes hun sprang underligt, så blev hun tjekket igen efter det sidste stævne og det viste sig hun havde en skade i bæknet. hun stod et halvandet år og er lige kommet helt tilbage og er perfekt igen nu i 2011.
få resultater fra 2010 da vi prøvede efter hun var genoptrænet osv... med bla. en 4 plads og 6 plads. men hun var ikke helt sig selv, for så begyndte hendes krop at falde ud af plads hele tiden og der måtte komme keopraktor hele tiden og til sidst lærte jeg at ride ramonde som har fået hende op at køre igen. det red jeg også på min anden bellis, bare ikke på kiowa fordi... ja det aner jeg ikke :) men det begyndte jeg på og nu er hun fit for fight :D og har lige startet en la* og fik en anden plads og første u placeret i la** på egene for nyligt :D
Stamtavle
Far: Paquito 102511088 DEU pinto
Mor: Leza V2040030986 DEU Reitpo
Mormor: monarch N.E 992747400 DEU BL

Kiowa er en Zuchtverband deutscher Pferde (ZfdP) :)
Køn
Hoppe en dejlig en <3
Bemærkninger
Kiowa 006 er en tysk sportspony.
Vi hentede Kiowa i år 2007 da hun var 14 år gammel. Kiowas gamle ejer var sindsygt rige og boede i Stütgaard (staves) og derfor var Kiowa egentlig ikke tilsalg, men der havde været nogle fra Italien og vidst også Belgien som havde fået lov til at prøve hende men Kiowas ejer ville ikke sælge hende til dem, da Kiowa var tysklands bedste og Kiowa havde gået EM da hun var 7, 8 og 9 år gammel og to af gangene var hun blevet nr.3 og en af gange nr.4 eller 5. Kiowa har også vundet tysk derby og mange store stævner i Tyskland. og Mange gange Tysklands mesterskab. Men vores træner kendte en nede i tyskland som hun havde sat igang med at lede efter en pony som var ærlig og havde gået "alt" osv.. til en af hendes andre rytter som skulle have en 1' er pony. Men der gik langtid og den rytter fandt så en anden dygtig 1'er som de købte. Så skulle min søster have en ny pony, og vores træner og os ledte efter en dygtig pony. Lige pludselig ringede vores træner og fortalte det med hende i tyskland hun havde sat igang og endelig nu havde fundet en pony ved Navn Kiowa 006 som havde gået alt det her men egentlig ikke var til salg, men kiowas ejer havde omkring 40 af tysklands bedste ponyer og kiowa var deres bedste så derfor var hun ikke helt til salg for hvem som helst. Men de skulle sælge ponyer da døtrene faldt for alders grænsen og var begyndt at ride hest. Så vores træner aftalte at hende og min søster kom ned og prøvede den. Da de var dernede sagde staldpigerne til min søster at hun først skulle ride på en af deres dårligere ponyer for at se om hun var dygtig nok til at ride på kiowa. Men så kom ejeren ned og sagde det var okay at amalie startede med at ride på kiowa. Det gjorde amalie så og hun havde aldrig på det tidspunkt sprunget højere end 1 meter. og vores træner satte banen op på en 125-130 Amalie sagde hun ikke ville springe det men så sagde vores træner at de ikke var kommet hele vejen for ikke at prøve ponyen af. Så Amalie sprang en bane på 125-130 og Kiowa fløj igennem. Ejeren sagde at hun var imponeret og syntes Amalie red bedre end hendes egne døtre. og vores træner sagde også de havde mig til at overtage hende. Så ejeren sagde at vi godt måtte købe hende, og der blev skrevet i kontrakten at vi aldrig må sælge Kiowa. Og det har vi heller aldrig nogensinde tænkt os :) staldpigerne græd da min mor, Amalie, Malou og jeg kom og hentede hende for de elskede kiowa. Hun er så kærlig og nussesyg :)

Kiowa blev aflivet lørdag kl.18.55 d.11 august 2012
Man tror hun blev ramt af taroksyge.. En sjælden sygdom man ikke ved hvor den kommer fra eller hvordan man skal behandle den :( det helt uvirkeligt.. Torsdag var hun helt frisk og gerne ville ud.. Fredag efter middag kalder hun på mig da jeg henter hende og hun hænger med hovedet og er over skidt af lort og lige inden dyrelægen kom, kom der blod med i afføringen.. Og så bliver hun indlagt.. Lidt efter de har tjekket hende siger de til mig at de kan ikke garantere hun overlever hun er meget syg.. Hendes puls var 75 deromkring og den normale hestepuls er 35 :(( grunden til de kæmpede videre lægerne var at de sagde hun godt nok var en fighter og at hun gjorde alt for at overleve, andre heste ville normalt løbe rundt i boksen af smerte, men hun stod stille og kæmpede.. Alt gik bare galt hun var mega dehydreret så derfor fik hun drop, så tabte hun så meget blod at hun fik plasma..Så begyndte hun at få feber, så som alt sammen tyde på en infektion.. De viste bare ikke hvilken så de gav feber nedsættende og penicillin.. Bredspæktret penicillin.. Gødnings prøven ville jo først komme tilbage nogle dage senere så vi finder måske ud af hvad der slog hende ihjel fra den ene dag til den anden
Kommentér på:
Tysk Sportspony Kiowa 006 *R.I.P*
Annonce