{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Aniara 1994

7.328 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sisse .
Kvinde | 29 år | Oprettet: 8. feb 2007


Anden særlig race Aniara

Fødselsår:
1994
Højde:
147... :)
Temperament
hidsig meget fremadgående. ellers meget rolig på staldgangen
Gangarter
skridt: fin tripper
trav: fin især når hun slapper af
galop: rigtig god
Stævner
Ani har med tidligere rytter gået grand prix, baltic, og andre internationale stævner.

Med mig har Ani været lidt af en kamp... og jeg har efterhånden fået lukket øjnene op for hvad der har og er sket med hende! Ani har i hvert fald ikk lige altid blevet behandlet lige pænt, og da jeg så fik hende for omkring 2 år siden, var hendes selvtillid ikk den bedste.. Jeg var heller ikk lige den bedste rytter dengang - så det gik som det nu tit går for de fleste atr hun begyndte at stoppe med mig.. <Vi håbede at det bare lige var en kort fase,, men men men... den "korte" fase har altså varet helt til i år, hvor hun først er begyndt at blive bedre... Men nu syntes jeg til gengæld ogs at det er blevet rigtig godt.. jeg har fået tilliden igen og det har hun ogs.

seneste placeringer:

0 fejl og plac. i LA**
0 fejl og plac i MA*
0 fejl og plac i LA** Aabenraa Spring Derby - lidt stolt af min lille prinsesse:D
Stamtavle
blanding:
fuldblods Araber
svensk halvblod

far: 93911792-- Cordo -- 538825
mor: 2040786 -- Anisett --538829
morfar: 03862978 -- Orchis Cham X-- 538832
Køn
lille fin hoppe
Bemærkninger
Aniara er en fin lille hoppe, hun kommer fra Sverige, men har været i Danmark et par år nu, hvor hun bla. har vundet en kvalifikation til Baltic cup, en klasse i udlandet samt en S. Ani er en meget tillidsfuld pony og man kan stole på hende. Hun har en rigtig god springteknik. Hun har altid masser af overskud, og det føles rigtig nemt når man springer hende.:). jeg har ikke haft hende i så lang tid. så lige nu er vi ved at lære hinanden og kende. derfor går det sådan lidt op og ned, derfor starter vi helt nede fra de små klasser indtil jeg har fundet ud af hvordan jeg skal ride hende. Til træning har jeg sprunget 130 (enkeltspring). og ellers bare noget LA; MB; MA bane men det er lidt forskelligt. Til stævner går hun bedst hvis man kan få hende ned og slappe af. jeg har været til et stævne på hende og der fik jeg 4 ud af 4 plac. på hendeXD. Ani kan oss gå dressur men er bare meget hidsig og er ret svær at få til at slappe af. på stald er hun bare mega sød. jeg elsker bare den pony:) hun er altid glad og rolig på stald. ynglings staldpony.. hehe :)

opdatering: tjo nu har jeg efterhånden haft Ani i over 2 år, og som sagt har det været nogle lange perioder med nedgang og mistillid, nu er det dog begyndt at vænne og hun bliver faktisk aldrig disset mere- pjyuv dejligt:D nu er hun bare stjernen i min lille stald, og jeg tror hun stadig kan nå lidt mere inden hun skal sælges:D vil gerne have hende til at gå stabilt, også så jeg ved det ikk bliver noget lort til den næste rytter der skal ride hende:D :P

Kun SERIØSE henvendelser - da hun er min lille stjerne:P
kig evt. annonce på Ridehesten!:P
Kommentér på:
Anden særlig race Aniara
Annonce