{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Kasmir ( SOLGT ) 2005

1.826 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

helle  p
Kvinde | 57 år | Oprettet: 5. sep 2006


Anden særlig race Kasmir ( SOLGT )

Fødselsår:
2005
Højde:
Målt med stg. mål af forsikringsmand. Og hun måler nu 146.
Temperament
Den dejligste og roligste pony unghest, hun kommer straks når vi er på marken, og så skal der nusses.
Gangarter
Alle 3 ok.
Stævner
Ingen.
Stamtavle
Nope.
Mor Miranda.
Far Charmuer.
Køn
Ja det er hun.( Hoppe)
Bemærkninger
Kasmir er et hjemme avl, hun er efter min afdøde hoppe Miranda, og palomino hingsten Chamuer, ( Der er dog et lille men ) For Miranda gik ca 14 dage over tid, og derfor kan vi være lidt i tvivl om hun evt. kunne være efter vores egen Hassan, og faktisk så kan det fint passe med farve og størrelse, så den tvivl må vi lære at leve med. Der kan selvfølgelig blive tale om en blodprøve som kan sige om Hassan er far, men jeg er ligeglad da hun er dejlig uanset, og der jo ikke kan komme papirer på hende alligevel. Kasmir er nu 3 ½ år så hun skal tilrides her i vinter, lige nu går hun sammen med Ariel i engen, men skal hjem d 5 okt. Kasmir er oprettet herinde på min datters profil, og det er fordi hun har ejet hende i de første 3 år, men har valgt at sælge hende tilbage, da hun har 2 store heste i øjeblikket. Og ridebillederne vil komme så snart vi går i træning, det er min datter selv der vil tilride, så hun har osse fortsat tilknytning til Kasmir. Håber i vil tage godt imod hende nok engang.
OPDATERING. D.14.10.2008.
Idag gjorde jeg første skridt til at vi kan få Kasmir tilredet, hun fik hovedtøj på og gik lidt rundt i longe i skridt, hun var så dygtig så vi nøjes med 10 min. Nu skal der så bare trænes stille og roligt hver dag, det bare dejligt hun er så rolig.
Opdatering. d.06.06.2009.
Kasmir har nu haft rytter på 8 gange, hun er meget fortrolig med det, og laver ingen unoder, dog har hun sparket ud med et bagben, men det var efter en af de andre heste der kom for tæt på. Og en dag gik det lige så fint med Maria og Kasmir i trav, men pludselig blev forbenene væk under hende og de lavde et lille styrt, ikke noget vildt, men nok til de begge måtte ned og bide i græsset, Maria tog det roligt og efter at vi havde tjekket Kasmir, hoppede hun på igen og skridtede lige 2 runder, så hesten kunne mærke at der ikke var noget at være bange for. Nu skal vi bare have hende helt færdig, så hun er styrbar og har lidt mere balance, og så håber jeg at kunne finde en super sød part til hende. ( Tror virkelig hun kan komme langt.)
Opdatering. d 3 .8.2009
Nu er Kasmir rejst hjemme fra, hun er kommet til Lovrup ved Kloster, til en sød pige som gerne vil ride hende lidt for mig, jeg glæder mig til at de to kommer igang, for Tenna vil gerne springe med Kasmir, og det tror jeg bestemt hun kan blive god til.
Kommentér på:
Anden særlig race Kasmir ( SOLGT )
Annonce