{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Palomino Shulay Faberge (Solgt) 1991

30.545 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

wendy n
Kvinde | 67 år | Oprettet: 7. feb 2004


Palomino Shulay Faberge (Solgt)

Fødselsår:
1991
Højde:
152 cm
Temperament
ualmindelig sød og nem
Gangarter
gode alle - stor svævende trav
Stævner
Stamtavle
Far : Eldyr OX
Mor : Fayreland Silver Lace
Køn
hingst
Bemærkninger
Smuk og karismatisk hingst med dyb guld farve - Importeret fra UK i 2003 - far til flere Champions i UK - Faberge har været til utallige " shows" i UK og blev " British Supreme National Champion i 1995. Hans første følårgang i DK kom til verden i 2004 og de ser meget lovende ud - I UK var han en rigtig " Show " hest med " egen lejlighed " og havde ikke været på fold med andre heste siden fravænningen, som traditionen var i UK . Her på stutteriet går han i på græs med sine hopper og føl hele sommer halvåret og i løsdrift med sine to koner om vinteren . Han trives meget med det og er sød ved sine føl. Han står kun til rådighed foret begrænset antal hopper i 2005 - Han giver sit dejlige temperament videre til afkom - avler stort - som regel ser det ud til
Hans egen og de andre SHULAY hestes show resultater kan ses på www.shulaystud.com
Faberge er i 2005 udlånt til Janne Lydholm i nordjylland - han har fået to nye koner og går sammen med dem og deres føl fra i år. Næste år bliver det sammen med hans egne børn.
Han er jo en ældre herre på 14 år og er lige blevet tilredet - han nyder at blive redet og skal så småt til at stille op til nogle små dressurstævner - godt gået Janne & Faberge !
Kommentér på:
Palomino Shulay Faberge (Solgt)
Annonce