{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest fossia >R.I.P< 1991

3.402 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

rikke blume n
Kvinde | 46 år | Oprettet: 14. aug 2008


Fjordhest fossia >R.I.P<

Fødselsår:
1991
Højde:
fossia er 139 med sko og dem er hun nødt til at have på ellers går hun ikke ret godt. Fossia går med kiler på forbenene det hjælper på gigten som hun desværre har døjet med de sidste par år
Temperament
for det meste er hun sød og rar at ride, men hun kan nemt hidses op til at opføre sig som en 3årig hingst med brunstige hopper i nærheden, hun er dog llige så hurtig at få rolig igen.
Gangarter
fossia har en god stor gang med MEGET rygsving
Stævner
vi har ikke startet mange stævner. det er ikke der min interesse ligger
Stamtavle
ja det har hun
Køn
hun er en rigtig fin og køn hoppe
Bemærkninger
Fossia er min bedste hest. hendes temperament passer lige til mig. elsker at hun kan tændes det ene øjeblik for så at gå stille og pænt det næste. Fossia er desværre ved at være gammel og slidt og alderen sætter sine spor. så vi kan ikke længere springe, ride dressur eller tage lange vilde galopper. men vi nyder stadig hver en ride tur.

Fossia kommer fra hoptrup, hvor hun var elev hest på en højskole.
jeg havde min første hest med på højskolen og da han blev syg og måtte aflives dernede, spurgte jeg forstanderen om jeg måtte tage min anden hest med derned, det syntes han var en dårlig ide og forslog istedet at jeg kunne passe højskolens 2 fjordheste, mod at de var i ordentlig foder stand og at begge kunne rides og køres igen. det lød som en fair aftale og jeg kastede mig i lag med de 2 meget fede fjord boller. missíonen lykkedes så da jeg holdte på højskolen var de begge et par "dydsmønstre".
ca et år senere fik jeg så besked om athøjskolen ville sælge deres heste og jeg tiggede og bad om lov til at købe dem. det holdte hårdt men den 1/7-01 stod Fossia hjemme på min fold.

hvis det ikke havde været for Fossia havde jeg ikke haft med heste at gøre i dag



desværre skal min elskede fossia aflives i dag, hun kan ikke støtte på sit venstre forben, gigten har fået magten helt fuldstændigt. så kl 15 idag. den 4/5-09 bliver fossia sendt til de evige græsmarker..... hvil i fred jorden bedste pony
Kommentér på:
Fjordhest fossia >R.I.P<
Annonce