{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Tyson [Tidl. hest] 1992

1.912 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Kristina S
Kvinde | 28 år | Oprettet: 30. sep 2008


Traver Tyson

Fødselsår:
1992
Højde:
160 i stg.
Temperament
Han har et fint temperament, han er rimelig rolig, han hader når andre heste kommer bagfra og op på siden, og også hvis de kommer forfra, så bliver han meget hidsig!
Men han har aldrig stukket af med mig, eller prøvet på at smide mig af. En dag, hvor vi jordede på marken, bukkede han, men nok bare fordi han var glad. ;)
Tyson er bare fantastisk, han gør hvad man siger, men kan også have en dårlig dag indimellem.
Gangarter
Skridt: Fin, i hans eget tempo, det vil sige lidt langsomt, så man skal have benene ved, hvis det f.eks. er til stævner.

Trav: Også fin. Nem at lave nedsidning i, og der skal man også have benene ved - ellers går han i stå. Han kan indimellem være frisk, og derfor er han lidt svær at styre, især trav. Har man galoperet, fra trav, og går ned i trav igen, så tror han man skal galopere hvilket er træls! For så kan man ikke sidde ned så godt, og han er svær at holde tilbage. Noget af det vi skal have trænet. ;)

Galop: Skøn galop, han er meget stille i ryggen når han galopere, man sidder bare muse stille. Har lidt problemer med at gå ud i hjørnerne, og stille ordenligt, hvilket er et problem, men det skal vi også have arbejdet på. Han har ikke en rummelig galop, man sidder meget stille "på" hans ryg. Han kan springe an i galop fra både skridt og trav.

:-)
Stævner
BER: Holdridning uden galop, d. 4/10 - 08: Delt 1. plads.

BER: Holdridning med galop, d. 5/10 - 08: 1. plads.

BER: Holdridning uden galop, d. 1/11 - 08: Delt 1. plads.

BER: Holdridning med galop, d. 2/11 - 08: 2. plads.

BER: LX d.28/3 - 09: 152 point.

BER: LX d.29/3 - 09: 144 point.

BER: LX2 d. 27/3 - 10: 138 point = 1. plads.

BER: LX2 d. 28/3 - 10: 126 point = 3. plads.

BER: LC1 d. 9/10 - 10: 63, 75 % = 1. plads.
Stamtavle
Nej, desværre.
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Han er en høj mørkebrun hest, sort man og hale. Han er helt vildt sød, d. 1-11-08 fik jeg havpart på ham. Tyson er en skøn hest! Elsker diiq Tyson!

24-4-10:
Tyson står pt. med noget lunge sygedom, og kan derfor ikke rides. Dyrlægen har tjekket ham, og det var noget der generede noget, som så har fået ham til at hoste og være irriteret. Han får i øjeblikket medecin, men kan ikke rides, da han vil puste for meget, som så ikke vil være godt. Folk bliver ved med at sige, at han er jo en gammel hest, så jeg frygter han ikke klare den. Jeg håber på det bedste. Vær stærk, Tyson. <3

9-10-10:
Tyson er blevet rask igen! Vi red stævne idag og vi vandt LC-klassen. Er meget stolt af ham og imponeret. Nu må vi se hvordan det går imorgen.. :/

6/6 2011:
Tyson er blevet halt.. Det er synd for ham.. Er rimelig sikker på, at de er på grund af hans hov. Den ser absolut ikke godt ud. Så må jo vente til smeden kommer.. :-(
Kommentér på:
Traver Tyson
Annonce