{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Natalii *Tøzee* [Tidl. part]

6.431 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Simone Birkelund
Kvinde | 29 år | Oprettet: 13. mar 2008


Fjordhest Natalii *Tøzee*

Fødselsår:
Højde:
142 :) Dejlig højde for en Fjordhest :)
- Og mig :D
Temperament
Rolig. Men lidt hidsig en gang imellem, Især når man ikke har været på tur i laang tid eller man ikke har sprunget, Men ellers fin :)
Hun er meget slowy i det :p Men hun kan få røven med sig når hun bliver bange ;) Hun er halvblind fra tusmørke af og frem til det bliver lyst, så der er hun meget nervøs .
Hun har nogle sjove idéer til tider, hun kan finde på at være bange for ting, som hun til daglig er ligeglad med. Men det er dejlig at man mærke det er et levede dyr og ikke en robot :)
Gangarter
Alle fine :)

Skridt: Hun har en meget lang og langsom skridt, men vi vil påbegynde at skridte fremad, så den bliver lidt hurtigere :)

Trav: Som skridt er det lang, men langsomme skridt hun tager, hun strækker ikke ud i øgningerne, men de er blevet meget bedre :) Hun er så god til kort trav :D

Galop: Som de andre har hun ikke verdens hurtigste galop, men den er så behaglig at sidde i :) Hun er god til kortgalop, men vi øver stadig på fremad :)
Til sommer påbegynder vi masser af gym. hop og bomme og sådan, så hun får noget længde og noget mere fremad drift i forhold til nu :)
Stævner
LD i SVRK - FIk 2 stop :( Men det var Tøzee første stævne og mit første springstævne så er stolt over hende :)

Mini military på Bakkegården
Dressur: 100 point ud af 130
Springning: 5 point ud af 5 (en bom) Tid: 41,62
Terræn: 1 point ud af 5, tid: 4:51:85 (stoppede på vandgraven, og brugte lang tid, for at få hende i :( )
ialt: 106
Plads: 2. plads :D
Stamtavle
F: Orion Halsnæs
FF: Knast Halsnæs
FM: Julie Halsnæs
M: Tenna Gasse
MF: Lykke
MM: Tanja
Køn
Ja hun er meget (S)køn <3
Tihi :* Hoppe :) Med et meget lille h :p
Bemærkninger
Natalii og jeg bliver sponsoreret af Salli Hansen :)
Og det er vi rigtig glade for :)

Kendetegn!:
- Når man laver anspring til galop, vifter hun altid med halen ;)
- Når man traver er hun ikke hyber, men vil fremad, men når man giver løsetøjler for at trave af, travere hun sååå langsomt, total cute :)
- Hendes ører hænger altid ud til siden, hvis hun ikke er sur eller opmærksom :)
- Når hun går svinger hendes hovede fra side til side :p
- Hendes underlæbe hænger, eller hvad man kalder det :p Det er sååååå sødt :)
- Hun har hvide ørespidser :)
- Hun vrækker med røven når hun går, især for vogn :p

Natalii (i daglig tale Tøzee udtales [Tøzze]) er ikke min pony. Det er min bedste venindes mormor og morfars pony, de var så venlig at sige at jeg måtte ride hende og have hende som min ejen, og jeg skal ikke betale noget :) Jeg er så taknemmelig! Jeg har redet hende i lidt over 2 år. 2 fantastiske år af mit liv :')
I starten var vores forhold ikke så godt :/ Jeg kan sidde i dag og tænke på hvordan jeg kunne ? Jeg red med pisk, selvom hun lytter til benene, jeg red med stangbid selvom hun kunne rides i grime. Der er mange ting jeg fortryder idag, men nu er det heldigvis anerledes :) Rider ALDRIG med nogle hjælpemider! Jeg rider med 3-delt bid, grime eller rebgrime. Nu kommer hun også hen til mig, det gjorde hun ikke før <3 Jeg har redet hende lige siden 15-12-07 :) Og elsker det stadigvæk ! Hun er den mest elskede pony i verden !! Jeg siger altid: "Selvom jeg engang får lov til at få min ejen hest/pony, vil jeg ikke have en hvis jeg ikke er sikker på at jeg stadig må ride Tøzee <3!" Jeg er glad for den hun er og ikke den hun skal være, hun er måske ikke den perfekte pony, som kan gå til biddet, og hun kan ikke springe baner på 90-100 og hvad så .. Hun er en pony som opfylder mine ønsker :) Hun kan dressur, hun kan springe 70-80 på bane, hun er trafiksikker, hun kan rides i grime på vejen . Og det er det jeg vil :D
Tøz hader dressur, det keder hende rimelig meget ;) Men det skal rides, men hun er begyndt at kunne lide det lidt mere ;D hun er meget 'doven' og man skal nogen gange kæmpe for at få hende op i tempo, men ikke så slemt at man skal have pisk og spore på og hun kan også finder på et eller andet som eks. bukker, eller begynder at lægge op til at jerne, så der sker lidt ;) Tøzee har altid haft problemer med at holde galopen og derfor har vi arbejdet med det! Og nu kan hun holde i den så lang tid jeg vil have det :) Jeg elsker hendes galopanspring ! Hun kan lave de pæneste :') Vi har øvet meget med at komme i kort trav for hun ville selv sætte i galop, men nu er vi påbegyndt at komme i normal trav og lægge i galop, vil lige sige at det går super ! I trav har vi også haft mange problemer, med at trave fremaf, men det går fremad for hver gang jeg rider hende :D Så hun er begyndt at lave STORE fremskridt ! Eks. hun har altid haft svært ved at galopere kort galop, men så en dag da jeg skulle prøve igen, gjorde hun det perfekt :D Min lille prinsesse <3
Tøzee elsker at springe ! Hun er altid Slowy i dressur, men lige så snart der er spring på bane, vil hun meget gerne fremad ;p Hun kan godt finde på at jerne, men ikke mere end man kan stoppe hende ;) Hun reder virkelig min røv! Hun vælter ikke så tit ned ;D Hun kan ikke springe små spring, dem vældter hun altid, sær pony xD ! VI har sprunget 1 m Ö Stolt af din mijn <33 !! Hun har meget svært ved veninger, skifte galopen, så det arbejdes der RIGTIG meget på, og hun er også blevet bedre, efter Salli (min ridelærer) satte sig ved siden at springet og sagde: "Jeg håber du kommer over nu!?" Og lige pludselig kom vi over ;) Så det gør hun hver gang vi ikke kommer over :D Vi har også svært ved dobbeltspring, da hun har en meget kort galop, i forhold til eks. Bassemor (den anden pony på min profil) men det trænes meget :) Hun har sprunget 110 cm med rytter og 110 i løsspringning :D Men håber at komme op på mere, men desværre jeg dig stadig lidt af en kylling i springning ;)
Hun elsker at komme på tur! Og hvis man ikke styre hende, går hun ind i ting eller ud på vejen fordi hun kigger på alt andet end hun skal :p Hun har også en idé med at ALT er farligt vis ikke Bassemor er med .. Selv en sten er farlig .. Og vis en anden hest bliver bange, så tør Lille Tøztøz heller ikke at gå forbi det ! Så har de jo sagt at det er farlig, så det må det være ;p Men vi arbejder rigtig meget på det ;) Det går bedre, hvis Kylle bliver bange og ikke kommer forbi, prøver jeg med Tøz, og der kan jeg mærke hvor meget hun stoler på mig, for hun har lyst til at løbe den anden vej, men så får hun af vide hvad hun skal og komme som regelt forbi det :)
Hun står tit uden grime, det elsker hun, hun står pænt men kan nogle gange være umulig ! Så Salli har personligt fundet på at kalde hende umulius, nok også fordi hun er begyndt at bide i alt der tilhøre Salli, det er især gået ud over hendes springsadel, så hvis Salle en dag skal skifte sadle så er det ikke fordi den er gået i stykker i ridning, så er det hvis Tøzee en dag får ødelagt den meget ;D Hun bider også meget i bommen, så den er også gået helt i stykker ;p Hun er lidt skør :D Men hun får noget at vide, får jeg vil ikke have at hun bliver en pony der bider i alt og alle ..
Vi køre tit ture med Balle og Nalle ;) De arbejder også i marken, Salli og jeg synes det er godt, for de får nogle gode muskler ;) Men Aksel skal næsten altid køre med dem når vi skal på heldagstur :/ Men det ender altid med at vi rider og Aksel bruger traktoren ;D

Vi er begyndt på noget nyt .. Nemmelig Cordeo træning :) Hun kan alt i skridt . Så vi er påbygyndt trav, Og der kan hun også ALT :D Galop kan hun også ALT så det er bare dejligt <3

Jeg håber at jeg en dag kan købe hende :) Vil aldrig skifte hende ! Og hvis hun en dag skal sælges og jeg ikke har råd, sælger hellere alle mine ting osv så jeg kan få hende!
- Jeg har lovet at jeg passer dig til døden skat - Og det vil jeg holde ! <3

Føl: Lil'pi'en. (Hun er på min profil)
Baya. Hun er desværre aflivet, fordi hun havde sandkolik :(
Alt ialt: VERDENS BEDSTE PONY !!! Elsker dig skat ! Og vil altid gøre .. Lige meget hvad der sker <333 :)

SÅ er HMS-træningen skudt igang ;D

Det hun skal lærer:

:D - Perfekt
:) - Godt
:( - Nogenlunde
:/ - Slet ikke

- Man kan trække hende rundt i Cordeo - :D
- Rides i Cordeo - :) / :D
- Ryste på kommando - :D (Men tøjle) :D (fra jorden)
- Følge efter mig uden noget - :D
- Følge efter med træktor, stop når jeg gør det, både skridt og trav - :D
- Smile - :/
- Kysse - På Tøz måde - :D
- Kysse på kommando - :D Påbegyndt: 10-03-11
- Stå stille - :D
- Bakke - :D (Når man siger "Ryk" og trykker blidt på bringen)
- Bakke - :D (Når man går imod hende og siger "Ryk")
- Spanske skridt - :/
- Neje - :/
- Gabe - :/

Så er vi begyndt på hårddressur træning idag :D (d.15-01-11) Det vil sige at hun skal lære at gå til biddet :) Og det rigtig godt ! Har glidetøjle på til at starte med, så hun lærer det ;) Hun er smidig i forvejen, så regner med at hun lærer det hurtigt :) Det gik rigtig godt idag! Hun gik fint ned i skridt, men i parade skulle man lige "tage lidt mere fat" :p I trav er hun ikke så stabil i nu, og hellere ikke i galop. Men det kommer hen af vejen :)

__________________________________________________

D. 16-01-11 Skulle vi også træne med at gå til biddet :) Og hun gjorde det bare perfekt i parade, skridt og trav. Og hun flyttede sig for min schenklere! Ö Men så kig ponsen amok ! Hun lavede total rodeo, det var både med buk og stejl og løb og alt! Så jeg faldt af :/ Og i det jeg lander, ser jeg 2 forhove over mig, så jeg ruller til siden og hun "drejer" så til venstre og løber hen og spiser . Kommer så op igen, og skridter fremad og traver, men så begyndte helvede igen ! Hun stejlede og bukkede, men holdte mig fast. Så efter jeg fik hende til at gå fint, hoppede jeg af, for ikke at sætte mit og hendes liv på spil. Nå men så tager jeg hende i longe, og der plejer hun at gå fint, men det passede hellere ikke damen . Så der blev stejlet, bukket, sparket ud efter mig, og i luften med bagbene helt op! Ö Og hun løb, og jeg råbte af hende når hun gjorde det og roste når hun gik fint :) Så fik hende til at gå fint til sidst og så kom hun ned på folden :)
Puha .. Sikke en dag . Så håber på bedre dage i næste uge :)

__________________________________________________

Torsdag d. 20-01-11 skulle mig og Tøz have stor hyggedag :) Så vi trænede bakke, stå, ryste, og følge efter mig :) Hun var så sød :D Hun er så sød når hun følger efter :) Hendes hove svinger frem og tilbage haha ;D Og red hende også, og var lidt spændt på hvordan hun reageret, men hun var sååååå sød ! Hun travede lige så stille rundt som hun plejer :) I galop var hun også nusser <3
__________________________________________________

Fredag d. 21-01-11 red jeg Tøz :) Red for første gang med hackamore :) Hun tog det så fint, hun drejede, bakkede og stoppede lige så fint :) Vi kan ikke ride så meget fordi jorden er hård :/ Men fik skridtede, travede og et galopanspring på hver volte :)
__________________________________________________
Lørdag d. 22-01-11 red jeg Tøz :) Det gik pisse godt ! :D Sprang det første spring siden vinteren startede, og hun gjorde det så fint ! :) Så stolt af min pi' :) Jeg må have mig en hackamore ! Hun går så godt med den, og lytter mere til mig, og ja, hun er bare en Stjerneponse <3
__________________________________________________
Torsdag D. 3-2-11 var jeg ude ved hypperne :) Og tøz var rigtig sød ! :) Jeg satte mig på hug på folden, og hun kom hen til mig, så cute :) Hun var også rigtig fin i ridningen :D Vi øvede noget stilling indad, som hun var ret god til :) vi kunne ikke rigtig ride så meget pga verjet, men så fik vi øvede noget trav og skridt :) Fin ponyponse :)<3
__________________________________________________
Lørdag d. 26-02-11 var jeg igen ude ved basserne :D Jeg har været syg i et stykke tid, så det er derfor længe siden :/ Men jeg var ude ved de dejlige basser :) Og hun var jo bare en engel, som altid ! :* Jeg startede med at trække hende ud, og hun blev total glad da hun så det var mig <3 Jeg gik ind og skiftede også videre . Nå .. Men jeg hentede hende, og fik hende striglet rigtig godt :) Og så begyndte jeg at varme op, og sagde til hende at hun skulle være sød, for jeg først var ved at blive rask :p Men hun var jo bare en engel . Hun lavede de pæneste, og sødeste galopanspring :D ! Og de fineste overgange til trav :) Så jeg besluttede mig for at jeg ville tage et par spring :) Og hun var jo bare super ! <3 Hun lyttede rigtig godt til mig, hun bremsede op og satte mere energi på som jeg ønskede :D Haha :p Den ene gang, kunne jeg godt se at vi skulle fremad, og der var vi rimelig tæt på springet, så jeg klemte lidt med benene, og hun satte tempoet op, så vi klarede det, og jeg synes det var så sødt :*
Min stjernepony for altid :* <3
__________________________________________________
Mandag d. 28-02-11 var jeg igen ude ved hypperne :) Det første der møder mig når jeg kommer ud på folden for at hente Tøz, er en vrinskene Tøz :* Dejligt :) Jeg startede med at træne noget cordeo, og hun var så fin :D Hun drejede, stoppede og bakkede fint :) Vi øvede i skridt og trav :D Jeg sprang lidt på hende, og vi sprang 80 på enkeltspring et par gange, go' ponse :) Vi trænede også noget dressur ;) Og efter 45 min, synes jeg vi skulle stoppe så vi kunne øve noget HMS :D Hun var sååååå fin! Hun gik fint med cordeoen, og fulgte efter mig, både i skridt og trav <3 Dejligt :D Hun så fin idag, så jeg glæder mig allerede til onsdag, hvor jeg skal derud igen :)
__________________________________________________
Onsdag d. 02-03-11 hyggede Tøz og jeg :) Startede med at strigle hende godt igennem, så lavede vi noget HMS, altså hvor vi trænede at gå med cordeo, følge efter mig både skridt og trav, ryste og stå :) Hvilket kig rigtig godt ! :* Hun er så fin til HMS her for tiden, det er dejligt :) Hun kan også næsten også ryste på kommando nede fra jorden :) Efter HMS synes jeg vi skulle ride :) Det blev til noget dressur, hvor vi trænede øgninger i traven, kort trav og i det hele taget bare travarbejde ;p Vi øvede også meget venstregalop, som gik super :) Vi red selvf også en masse højregalop ;p Vi øvede også noget galop fra skridt :D Som hun er super til :) Vi sluttede af med noget cordeo, og hun lystrede så fint :) Hun stoppede, drejede, fremad (uden at løbe) og bakke :D Og det var ude i "det fri" så synes det var fedt ! :) Så super ponyponse ! <3 * Hun kom også hen til mig idag :D Så nu er det mange dage i træk, så vores forhlod er ret godt for tiden :)<3
__________________________________________________
Torsdag d. 03-03-11 Red jeg stjerneponsen :) Hun gik ret godt! Vi tog lige et par spring, ellers trænede vi noget dressur :) Især galoptræningen :D Vi lavede også noget cordeotræning . Både skridt, trav og galop :D Hun var god i alle gangarter! Hun lavede fine volter, og fine galopanspring! Og hun lystrede rigtig fint når jeg bad hende om at stoppe :) Så det var jo bare dejligt :*
__________________________________________________
Fredag d. 04-03-11 Kunne jeg lige nå Tøz, inden vi skulle hente Salle i hillerød :) Jeg striglede hende godt igennem, og gik en tur med hende, havde hende løs på ridebanen, hvor vi løb sammen :) Hun løb, da jeg løb, hun stoppede, da jeg stoppede :* Sådan en perfekt pony <3 Derefter red jeg hende, hun var rimelig frisk ;) Så vi tog noget "jernegalop" :D Hun bukkede, så jeg råbte: "HEY!" og drejede hende, så løb hun lige så fint . Som om hun tænkte "undskyld moar, jeg kan altså også gå pænt :D" Stjernepony for altid :*
__________________________________________________
Lørdag d. 05-03-11 red jeg Tøz ca ½ time, fordi jeg skulle i bio, med de andre BG-tøsser :) Vi hyggede halt om halt, vi travede Tøz tempo . Så Snegletempo . Det er hygge :) Så vi lavede ikke så meget, vi tulerede bare rundt og galoperede :) Og viste lige Salle, at vi havde øvet vores springning :)
__________________________________________________
Søndag d. 06-03-11 lavede jeg HMS med tøz :) Vi øvede "ryste" og hun kan det nu 100 % på kommando :D og lavede noget "følg efter mig" noget ;) Som hun er god til . Synes det er dejligt, at hun vælger mig og ikke græsset eller andet :) Vi gik også ture, ude på vejen og rundt på grunden . Kunne mærke at hun ville løbe på det ene tidspunkt så jeg stoppede og det gjorde hun også, så på den måde fik jeg hende beroliget :D Derefter red vi uden sadel og med rebgrime :) Og det gik også superduper ! :* Hun lavede de fineste galopanspring :) Så dejlig dag, med en dejlig basse :* <3
__________________________________________________
Søndag d. 13-01-11 Startede vi med at hygge i ca en time med Salle og Balle, De skulle lige have alt det nye på fra Herning ;p Så red vi :) Dressur, trænede fremaddrift og gik ret godt :) Og sprang lige lidt, skulle jo lige prøve det nye udstyr haha ;D Og sluttede af med at skridte af uden sadel og grime :) OG red på tur :)
__________________________________________________
Torsdag d. 10-03-11 kunne jeg desværre ikke ride Tøz, pga vejret :/ MEn jeg fik striglet hende, og øvet "Ryste" hvilket hun er utrolig god til :D ! Vi påbegyndte at kysse :) Som gik ret godt også :) Vi gik tur, hun var lidt oppe a kører, men hun gik pænt ved siden af mig :) Så det var godt nok :D Vi løb også lidt, og hun stoppede da jeg gjorde :* Perfekte Ponyponse <3:*
__________________________________________________
Onsdag d.16-03-11 red Tøz og jeg seriøs dressur :) Vi fik prøvet den nye glidetøjle :) Hun gik rigtig fint! :) Hun gik stabilt til biddet i skridt og trav :) I galoppen mangler der dog noget ;) Men regner heller ikke med der sker mirakler ;) Så vi sluttede af med at hyggespringe med Lykke og Loet'n ;) For vil ikke træne så meget til at starte med ;p Vi starter stille og roligt :) Så glæder mig til den dag hun kan gå til biddet ! :D

Så i går (D.14/12/08) Skulle vi lige prøve og se om hun stole mig :) Så vi tog et håndkælde rundt om hendes hoved mens jeg red rundt på hende :) Og det gik kanon godt :)
__________________________________________________
Torsdag d. 17-03-11 red jeg 'hård'dressur på tøz <3 Hun var ret fin! Hun gik pænt til biddet i parade, skridt og trav :) Mangler dog stadig noget samling i galoppen, men rom blev ikke bygget på en dag ;p Skridt er hun pisse god ! Hun går stabilt :) Hun er noglelunde i traven :D Hun lægger sig meget på biddet, så det træner vi meget på, at hun ikke skal ;) I galoppen kom hun ned og gav efter, men det kravede lige lidt ;) Hun er rimelig stiv haha xD Så fik vi øvet nogle changementer, virkeligt gik rigtigt godt :) Hun changeret både til venstre og til højre :) Var dog nogle upser til venstre, men det gik fint nok :) God basse ! <3
__________________________________________________
Fredag d. 18-03-11 red jeg Tøz i grime og cordeo :D Hun var sød, vi tog også en tur på vejen frem og tilbage :) Hun var hekt vildt sød, selvom der kom en bus ;p (Hun er ligeglad, men som regelt nervøs når balle ikke er med) vi skridtede, travede og galopperede :D Hun var også fin i cordeoen, men rimelig hyber ;) Slap hende løs på ridebanen, da vi var færdig og satte spring op til Loet'n :) God basse <3 :*
__________________________________________________
Søndag d. 21-03-11 Sprang jeg på Tøz :) Vi sprang lidt baner, også blev det til at vi kom på oxer, først 70, 80, 90, 100 og til sidst på 110 :D Og det er første gang jeg springer 110 nogensinde :D Så ret stolt ;d For jeg er en kylling haha ;) MEn fine ponse ! :*
__________________________________________________
Tirsdag d. 22-03-11 red jeg "hård dressur" på den tykke pony ;p Hun gik fint til biddet i alle gangarter :) I galop ligger hun sig dog stadig på biddet, i stedet for at gå ind under ;) Men rom blev ikke bygget om en dag . Vi skridtede varm på mini tur ;) eller på vej :D Og hun var bare rigtig fin :)
Den tykke ponse kom også til at svede helt vildt ! ;D
__________________________________________________
Onsdag d. 23-03-11 red jeg min overdejlig ponyponse! :* Vi øvede at gå til biddet, som hun er rigtig god til :) Hun går fint ned i skridt og trav :D Skridt kan hun gå ned uden hjælp ! <3 Dejligt :) Et skridt på vejen :D Vi øvede efter gå til biddet, changementer var rigtig fine :) Vi fik øvedet til begge sider :) Men så kom kyllingen frem i hende haha :p jeg fik nogle jerne ture ;p Den ene gang kom vi galopende og hun kom til at sparke en sten hen på en spand, og så går ponsen fuldstændig amok haha ;p Så jernede ponsen, for det er jo meget farligt haha xD Men ellers rigtig sød :) Dejlig Basse :* <3
__________________________________________________
Torsdag d. 24-03-11 red jeg min lille sygopony ;p Hun er halvblind, så når det blæser er der jo mange lyde, så hun bliver nemt bange over ingen ting, ret træls nogen gange :/ Og rigtig syndt for hende :'( Nå men vi startede med at gå en tur og det gik fint nok :) Der kom traktor, hun rykkede lidt baglæns, men ellers stod hun bare og kigget :) Vi gik hen til skræmmende ting og hun gjorde det rigtig fint :) Vi gik løst på banen, mens jeg satte spring op, så hun nyd at gå og græsse :) Det starter fint op, hun er fin i skridt, trav og galop :) Og hun gav efter i skridt og næsten i trav :D Dejligt ! :* Nå men vi springer og det går fint, også med afstande og frem og tilbage i galoppen, hun er lidt tændt, men ikke mere end normalt ;) Så sker der et eller andet, der kommer en lille lyd eller noget, ved ikke rigtig hvad det var hun blev bange for, så lige pludseligt, styrter ponyen afsted i fuldegalop, og jeg drejer hende, så vi ikke komme ud for banen, men hun vælger så at hun vil jerne ligeud ;) Så der sidder jeg og er drejet næsten haha ;p nå men vi styrter mod bommen og det går bare stærkt og jeg sidder og råber "hey!" og er pisse bange for at hun løber ud på vejen :/ Men får hende stoppet, og hopper så af, da hun er meget oppe a kører! og tjekker om hun er kommet til skade . Får hun løb næsten ind i pæle og paller ;) Men heldigvis er hun ikke :) Nå jeg kommer op igen og får travet, men hun er meget oppe at kører, men får hende i galop og får sprunget lidt og så stoppede jeg :) Da det passede med vi havde redet i 45 min ;)
_________________________________________________
Fra sidste gang jeg har og skrevet også til idag d. 28-06-11
Så er der lige lidt opdatereing ! :D
Vi er begyndt for alvor at træne "gå til biddet" og det går bare perfekt ! :D Hun kan gå ned i parade, skridt og trav ! :D og kan give efter i få skridt i galop :) Så det er bare super :) Hun var været lidt "ligegald" for shckler, så det har vi trænet, så hun søger fremad og ikke kæmper imod, og det går fremad må man sige :)
Springning øver vi lige for tiden at hun skal sættes noget mere på bagparten, og få hovedet op, så vi ikke har en flad galop, men lidt mere rumlig :) Det går bedre for hver gang, og kan virkelig mærke forskellen, før virkede det som om vi lige kunne komme over, men nu flyver vi ! :D
I HMS Træner vi meget ryste fordi det skal overføres til at jeg ryster :) Men det er vi godt igang med :)
MEN PONSEN HAR SQ LÆRT AT KYSSE ! :D Er virkelig stolt ! :) For hun har virkelig været umådelig dum til det :p Men nu har hun lært det :) Så nu skal hun nok lærer at gabe eller at smile :) Såé nu er det bare overvejlser :) Hun kommer stadig hen til mig når jeg kommer <3

Salle og jeg arbejder lige nu i en travstald, så vi synes det kunne være sjovt at træne monteløb (Travløb med rytter) og galop dem ! :D Så er det jo også en god træning, for de lærer jo at trave fremad og ikke galopere ;) Og basserne hygger sig for vildt, så det er jo bare godt nok :D:D
_________________________________________________
Så er der lidt opdatering:
Ja idag (30-09-11) Havde jeg pisse god dag med hesten - Kom mig i måde, gik fint til biddet, da jeg lige kom igennem hende - Så tog over på græsset for at jerne! :D Og vi startede med at galopere forreste, for Lykke og Loet'n var bagved - Og det gik også pænt stærkt. Så galopere Lykke og Loet'n forreste - Og Tøz hun er ret syg i hovedet, for hun kan ikke sætte krænser, og når man galopere stærkt(IKKE FORDI JEG IKKE TØR!! GØR DET PÅ ALLE ANDRE HESTE) så kan hun ikke styre sine ben, hun snubler over ingenting :p Men det gik pænt stærkt, total sygt - Så nåede bare at tænke: "Nu dør vi..."
Dressur: Det går total fremad! Vi har smidt glidetøjlen, og kan få hende ned. Hun kan ikke gå stabilt endnu - Men kan gå ned i skridt, trav og galop. Men går ikke bare ned og op. Men holder den :)
Spring: Jeg er stadig igang med at sætte hende mere på bagparten, og det går super fint fremad! :D Så det er jo bare superduper :)<3
Hygge: Ja hun kan ryste, som hun er god til :p Og kysse er hun også super til :D:D Cordeo går også fin :D Så det kører for os :)



NYT! Er stoppet med at ride hende af personlig årsager!

ELSKER DIG SKAT !!!!!!! DU ER OG BLIVER MIN !!!!!!!

Mit digt til Tøzii:
Natalii, du er så fin,
Men du er ikke min.
Du er den sødeste hest,
Du kan tåle lidt blæst.
Du kan lide at jorde,
Men helst uden sporer.
Når vi rider ind på bane,
Så er der altid krudt i damen.
Når du rider rask af sted,
Ta’r du altid vinden med.
Og med din fine brune farve,
Ligner du en laber larve
Natalii, du er altid glad,
Især når du får mad.
Du er lidt buttet
Men også meget nuttet.
Du er den bedste
A alverdens heste.
Kommentér på:
Fjordhest Natalii *Tøzee*
Annonce