{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Jobbe 2001

3.478 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

rikke blume n
Kvinde | 46 år | Oprettet: 14. aug 2008


Anden særlig race Jobbe

Fødselsår:
2001
Højde:
ca 155cm
Temperament
tja hva skal vi sige han er som regl rolig, gør ikke noget overilet, men kan blive hidsig og er noget egenrådig og meget nysgerrig. han var ikke mere end 2 dage gammel da hans mor stod i stalden og hylede efter ham og han var da lige glad han skulle lige de 200 m op af vejen for at se branddammen, så hans mor kunne bare kalde alt det hun ville
Gangarter
ja dem har han 3 af trav eer stor og rummelig. hvordan hans galop er under rytter ved jeg ikke da jeg ikke får andet end buk spring fra ham, men hans part siger at han har en god galop
Stævner
har han ikke været til endnu, og han kommer det heller ikke med mig som rytter
Stamtavle
hans mor var araber og hed duenna, faren var en nordbakke, der hed frits.
Køn
jobbe er en smuk vallak. han har dog lavet føl inden han blev kastereret
Bemærkninger
Jobber er min baby, jeg har selv avlet ham. han er møg forkælet og der af lettere uopdragen, han har rigtig meget selvværd og ved hvad han vil og bestemt også hvad han ikke vil.
jobbe er først nu begyndt sådan rigtig at blive redet, og han nyder det.

startede med bare at sidde på ham og det måtte jeg gerne men ville jeg noget mere strittede han imod, indtil jeg en dag havde lyst til at ride og de andre heste var halte, tog Jobbe gav ham hovedtøj på hoppede op og red ham ind i det nærliggende villa kvarter. her sker rigtig mange ting en lørdag formiddag, hvor forårs solen titter frem, der er stor aktivitet i haverne, og Jobbe gik lige så fint. iden da har det bare været at sætte sig på ham og ride ud.

Jobbes part har en drøm om at springe på ham, og det kræver at hun også gider lære ham noget dressur så hun træner på livet løs, og de er kommet langt hende og jobbe på den korte tid de har kendt hinanden.

når man sætter sig på Jobbe og han ikke får lov at gå frem med det samme stiller han sig op og stamper med det ene forben som det forkælede barn han er. hvis man prikker til ham stamper han bare endnu hårdere.

Jobbe har nu taget en hel del spring med sin part, og de ser ud til at nyde det...

jobbe har desværre taget magten fra sin rytter, og hun er nu blevet lidt urolig for at ride ham.

14/3-09
Jobbe søger ny part eller lånes ud til søde mennesker


16/4 -2010
Jeg har nu langt om længe taget mig sammen, til selv at ride på Jobberdrengen, og som træningen skrider frem kan jeg godt syntes det er lidt trist, at jeg ikke er startet noget før.

vi får nogle gode ture, og har endda fundet et perfekt sted at galopere. jeg vidste slet ikke at Jobbes galop var så god.

Jobbe har flere gange på tur nu mødt rådyr, det virker som om han er meget facineret af dem, han tænder helt vildt når han ser dem, og vil meget gerne løbe med dem.

Når Jobbe på tur møder noget der er "farligt", sætter han et ben i hver verdenshjørne, løfter sit hovede og så tramper han afsted, nærmest som om han vil skræmme det "farlige".

han sku en sjov en at ride tur på.

mon vi skulle forsøge os med et distance stævne????
Kommentér på:
Anden særlig race Jobbe
Annonce