{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Sarajev Fox [Himmelhest] 1994

6.405 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anne overby
Kvinde | 25 år | Oprettet: 20. jul 2008


Arabisk fuldblod (OX) Sarajev Fox

Fødselsår:
1994
Højde:
Han er 148 cm. Har aldrig gået med sko.
Temperament
Fox er en stille og rolig pony, som er dejlig at omgås med. Han har et dejligt temperament som er stille og roligt. Han kan nærmest ikke gøre en flue fortræd! Han er selvfølgelig frisk og skridter godt til på en tur i skoven, til vandet eller lign.
Gangarter
Fox har 3 gangarter som så mange andre heste, nemlig: skridt, trav og galop.

- Skridt -
Hans skridt er meget flydende og meget taktfast. Han er frisk fremad gående - dog kan han være lidt doven hvis man ikke motivere ham.

- Trav -
Hans trav er helt fantastisk. Han formår at få hele kroppen med sig og er god til at løfte benene. Den er dejlig flydende med en masse bevægelse og en god rytme. Dog sidder man behageligt og roligt i sadlen.

- Galop -
Det er en super god galop, med en masse bevægelse og rytme. Han gynger en del, men det gør også at man føler at man har mere kontrol over ham. Man sidder godt og han er er klar på enhver markræs, hvis det skulle være.

Alt i alt 3 gode gangarter, som jeg er fuldt ud tilfreds med.
Stævner
Jeg har ikke fået soteret alle mine papir og resultater fra stævnerne, men det kommer. Men vi har reddet alt lige fra Lc1 til La2.
Stamtavle
- Sarejev Fox -

Far: Nurejev OX (OX 835, DK)

Mor: Sabine Fox OX (OX 223, DK)

Køn
Fox har i lang tid været hingst, da han har været avlshingst. Men er nu forekommet vallak, og er stoppet avlingen.
Bemærkninger
Jeg fik Fox i 2008 hvor jeg var jordens lykkeligste pige. Jeg havde endelig fået min helt egen hest, og jeg kunne ikke vente til at komme i gang med at ride på ham. Jeg startede til undervisning på ham og vore bånd blev knyttet endnu tættere sammen. Jeg lærte det helt basale grundridning på ham, og jeg brugte en masse timer ude ved ham. Vi havde nu lært hinanden at kende og tiden begyndte at flyve af sted. Vi begyndte at øve lidt svære øvelser, og da begyndte vi rigtig at samarbejde. Vi var nu som knold og tot, hund og kat og som nat og dag. Vi havde virkelig fundet lykken sammen, og nu begyndte vi til stævnerne. Det gik rigtig godt, og jeg kunne ikke have været mere glad for de resultater vi har lavet sammen.

- Tiden fløj af sted -

Tiden var nu kommet til at jeg skulle på efterskole. Min mor og jeg var meget i tvivl om vi skulle sælge ham, da vi syntes at det ville være synd for ham hvis han bare skulle stå for at stå. Vi besluttede os så for at sætte ham til salg på heste-nettet, selvom det var utrolig hårdt. Beslutningen var hård, for skulle jeg nu til at sige farvel til min bedste ven?
Vi fik en masse henvendelser på ham. Der var dog en enkelt familie der var meget interesseret i ham, så de ville gerne ud og se ham. De var tilfældigvis i området og de kom ud og kiggede.
- Det skal lige siges at Fox aldrig har været halvt i den tid jeg har haft ham -
Fox var som han plejede at være. Stille og rolig i stalden. Vi fik ham sadlet op, og kom så over på ridebanen. Den lille pige der skulle prøve ham fik sat sig op på ham, og hun red af sted. Men da hun havde reddet rundt i en lille bue kunne jeg tydeligt se at han haltede. Vi blev derfor nød til ''afbryde'' prøvningen, da der jo ikke var så meget at gøre. Den dag i dag kan jeg stadig sidde lidt og grine over det, da jeg tænker på om det måske var et tegn? Om han måske ikke ville væk, da han dagen efter ikke havde et eneste tegn på halt hed.
Vi satte ham af salgsannoncen og min mor lovede mig nu at passe på ham i det år jeg var på efterskolen.

Den dag i dag er jeg kommet hjem fra efterskole og jeg skal nu til at gå på gymnasiet. Fox er blevet en ældre herre, og nu går jeg bare og nusser lidt omkring ham - hvilket han elsker. Han bor på en gård hvor han bliver godt forkælet, og hvor han bare nyder livet.

Jeg kunne ikke ønske mig en bedre pony end Fox, og jeg er inderlig glad for alt det der er sket mellem os. Jeg kunne slet ikke forestille mig et liv uden ham. Han er min lille øjesten ;-)
Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Sarajev Fox
Annonce