{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Holstener Orchidee 1999

13.185 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nicklas H
Mand | 31 år | Oprettet: 10. okt 2008


Holstener Orchidee

Fødselsår:
1999
Højde:
Hun er 168.
Temperament
Hun er rolig i naturen, dressur osv. Men når vi kommer til springbane er hun " vild " ikke så hun ikk kan styre, men viljen og styrken til at komme rigtig langt.
Gangarter
Hun har 3 super gangarter. Hun har fået 68% i la dressur.
Stævner
Starter faktisk kun spring på hende, vi starter MB'er lige for tiden.
Har sprunget en bane på MA til træning. og vundet højdespringningen med 175 cm. behøvede ikke springe højere for at vide over de andre, så derfor stoppede vi der..
dressuren lægger hun på la, jeg har ikke selv startet et dressur stævne på hende da det ikke er det der rigtig er mig,, holder mig bare til dressur trænnnigen.. springningen er det jeg vil.
Stamtavle
far: polling
morfar: Pilot
Køn
Meget køn Hoppe
Bemærkninger
Jeg har haft Orchidee siden august 2007.jeg startede med bare og ride dressur på hende i nogle måneder for at lære hende og kende inden vi tog hul på springningen januar 2008. Hun kom i Aqua træner 1 til 2 gange om ugen og massage, nåle og andet sjov a Charlotte Frigast hver uge os. Får idag springundervisning af en af danmarks bedste, Hotho Vestergaard.

TJEK SALGSANNOCEN

http://www.ridehesten.com/KoebOgSalg/Heste/SeHest/?id=7232&andre=7232&tilbageurl=%2fKoebOgSalg%2fHeste%2fKoeb%2fDefault.aspx%3fsoeg%3d1%26ord%3dorchidee%26sortby%3dcreated%26sortdirection%3ddesc
Kommentér på:
Holstener Orchidee
Annonce