{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Gamborg´s Duchess 1996

2.213 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Freja og Duchess (L)
Kvinde | 29 år | Oprettet: 13. okt 2008


Dansk Varmblod Gamborg´s Duchess

Fødselsår:
1996
Højde:
Hun er 1,65 i stang
Temperament
Hun er en meget kærlig hoppe, og hun kan godt lide at blive nusset med, og elsker at få opmærksomhed. Hun er meget medgørlig men hun er en hoppe med bestemte meninger og hun skal nok fortælle hvad hun syntes om givende situation ;)
Fra jorden kan hun godt være lidt doven, indtil det gælder om at springe, så er hun meget frisk, og vil gerne lave noget; men ikke svær at styre.
Under rytter er hun meget opmærksom og frisk. Hun elsker at springe og hun er dygtig til det. Hun kan godt lide at arbejde og elsker at yde det oprimale.
Gangarter
Rigtig lækre ganarter som er meget flydende, hun er nem at følge, og hun er rigtig rar at ride på. Traen kan dog være temmelig svær at sidde i i nedsidning fordi hun er temmelig store bevægelser..
Galoppen vil jeg issær fremhæve. Hendes gallop er meget lækker og flydende, hun er rigtig lækker at sidde på. Det er præcis som at flyve på en lille lyserød sky xD ! ...

Stævner
LA i både spring og Dressur - dog ikke med mig endnu, har jo ikke haft hende så længe :)
Stamtavle
Jeps. Men jeg har den ikke lige her - den skal nok komme ind senere ;D

Køn
Lækker, lækker Hoppe ;)

Bemærkninger
Jeg fik Duchess i april 2008, og vi har allerede været igennem det meste. Vi har både haft op og nedture. Vi træner meget hms og var på horsemanship ridelejer i sommerferien, og det har hjulpet rigtig meget, vi laver en masse forskellige ting, når vi træner.
Jeg skal snart have dressurundervisning på hende, og det ser vi meget frem til. Jeg har sprunget lidt på hende, men ikke noget sriøst, da hun er en meget dygtig hest vil jeg ikke begynde at springe før vi får undervisning, så jeg risikerer at ødelægge hende :)
Vi rider mange ture, hun kan være en smule stædig, når man rider alene med hende, men hun kan også være rigtig dejlig.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Gamborg´s Duchess
Annonce