{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race royal Deluxe [Himmelhest] 2004

3.213 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

maria n
Kvinde | 40 år | Oprettet: 21. dec 2004


Anden særlig race royal Deluxe

Fødselsår:
2004
Højde:
Lige nu er han 160. Men håber han bliver over 170.
Temperament
Han er meget mild, men kan til tider være en bandit. Men han er jo også kun en lille baby. Han tar nye udfordringer i stiv arm. Men alt går nemmere hvis hans ven carter er med.
Man kan slet ik mærke han er hingst, han er bare så venlig og god af sig. Men han bliver også holdt i ørene af hans bedstefar Ricko
Gangarter
Han er meget velgående når man endelig ser dem. Han kan bedst li at slændre afsted.
Stævner
Han har været til et par stykker mens han lå i sin mors mave men ellers ik.
regner med at han skal være min nye ridehest, så der kommer nok mange i fremtiden.
Stamtavle
Far: De noir
Mor: Abeline
Køn
Hingst
Bemærkninger
Han er meget sjov og har stor personlig. Han laver de sjoveste ting. han er meget cool, han har haft dækken og bandager på og det sagde han ik noget til. Han er meget selvstændig i forhold til sin mor.
Nu er han jo ikke sammen med sin mor mere, men er stadig meget selvstændig. Hvis han skal ind alene vrinsker han lige engang men så er der heller ikke mere.
Jeg er begyndt at klik træne med ham og det har han bare fattet så hurtigt. Så ude i fremtiden håber jeg at jeg kan lærer ham spanske skridt og andre løjer. Så gode råd modtages gerne.
Han er jo min lille baby selvom han er ved at være stor. Han betyder noget helt specielt for mig. det tog tre forsøg for Abeline kom i fol med ham og hun gik tre uger over tiden så han har ladet vente på sig.
Han blev født udenfor på marken. Da jeg kom der ud halv tolv om natten var han lige kommet på benene. Jeg nåed ik at se hun folede, men skidt med det når der står verdens dejligste føl og tar i mod en når man kommer. Abeline havde bare klaret det hele selv og så bare så stolt og træt ud. Blev dernede hele natten og kiggede på fra sidenlinien. Kunne jo ik forlade dem når han nu endelig var kommet...

Nu er Deluxe snart 5 år og han er ved at blive tilredet. gik igang sidste år, men blevet gravid så måtte holde en pause med ham og da jeg skulle igang igen, havde han glemt det hele. Så forfra igen og nu er vi i gang med at træne fra jorden og vænne sig til sadle igen. Han er lidt en bølle og finder hurtigt ud af hvem han kan løbe om hjørner med. Men ellers er han stadig min sveske og håber altid det er ham der skal laves noget med, når man kommer ind på marken. Det er skønt at have ham herhjemme og se når ham og Arne leger og fjoller rundt på marken...
Kommentér på:
Anden særlig race royal Deluxe
Annonce