{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Catwalk - rip :'/ 2002

3.881 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nana Fogh Lavrsen  *
Kvinde | 32 år | Oprettet: 29. nov 2004


Anden særlig race Catwalk - rip :'/

Fødselsår:
2002
Højde:
166 cm.
Temperament
Catten er altid opmærksom, og han kan nemt blive hidsig og for ivrig med nogle ting d: men ellers har han et dejligt frisk temperament (:
Gangarter
Han skal stadig lærer at slappe lidt mere af i skridten, og have en lidt mere fast takt. Men hans trav er bare helt surveren, han flyver bare afsted med en kanon god takt! (: Galoppen er blevet meget bedre her på det sidste, så det er bare djeligt, men stadig mangler vi lidt mere der på (:
Stævner
Indtil videre har vi startet LA1 og LA2 på distriktsplan, og det har gået fint, men lidt nybegynder er han stadig med det, men det går surveren godt fremad (:
Stamtavle
ukendt
Køn
Vallak
Bemærkninger
Catwalk aKa. Catten er bare min lykke! Selvfølgelig har man sine dårlige tider, men for det meste har vi flest af de gode tider, og det er bare herligt (: Han er et rigtig nusse hoved, og ja, han er super nem at have med at gøre. Jeg har selv tilredet ham, og det gik vi igang med da han var 4, og siden dengang er det kun gået fremad! Han har haft nogle få skader, men det har heldigvis ikke givet ham nogle men (: og ja, han er rigtig nem at have med ude til stævner, og han er en rigtig charmetrold når han flyver afsted (: mange ville måske mene at han er en særling, men for mig er han bare mit lille barn xD Skriv endelig hvis i vil vide mere (:

Catwalk blev aflivet d. 24. juli 2009 da han havde kissing spine som medførte ham en masse smerte i ryggen, og var desværre ikke længere egenet som ridehest :'/
- Jeg vil altid huske dig, og savner dig mere end noget andet <3
Kommentér på:
Anden særlig race Catwalk - rip :'/
Annonce