{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Marquia 1998

2.997 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Britt O
Kvinde | 34 år | Oprettet: 2. aug 2006


Anden særlig race Marquia

Fødselsår:
1998
Højde:
Omkring 1,64
Temperament
Altid frisk, og en lillesmule varm
Gangarter
Hurtig og lette
Stævner
Jeg har ikke startet nogen på hende
Stamtavle
Hun har ikke nogen
Hendes mor er knapstrubber
Hendes far er pinto
Køn
Hoppe, med stor H
Bemærkninger
Jeg har igemmen i 1 år haft Marquia i mit hjerte.
Hendes tidligere ejer (Dorte Bonne Jensen) manglet en til at ride hende. Hun stod med det svære vælg at hun ikke viste om hun skulle sælge hende, eller om hun skulle finde en til at ride hende.
En tirsdag aften kørte mig og min ridelære til Aars rideskole hvor jeg prøvet hende. Jeg faldt for hende med det sammen, hun havde en sjov farve. Hvid med nogle grå skimmel plettet, sort/grå man og hale. Hendes man var lidt lang og bølget. Jeg prøvet hende. Allerede efter 20 min ridningen havde jeg bare så ondt i min arme og skulder. Hun var en hård dame at holde, der var ild i røven a hende. Der var ikke noget ondt over hende, hun var kun nervøs og sprang for nogle spring som stod i siden. Vi aftale at vi skulle prøve og se hvordan det ville gå. Marquia kom til Stald Vældgaard rideskole d. 1 november 2007.
Mandag d. 10 marts, startet jeg som staldpige på Stald Højlyst ved Mette Raimondi. Marquia kom til Stald Højlyst søndag d. 16, der havde jeg lavet en kontrak med Dorte at jeg betale a på Marquia med 1000 kr om mdr. Der var hun sagt til 25000 kr. Hun stod der kun 1 uge og 4 dage så stod hun halt igen. Hun havde stået halt før ude på rideskolen. Hun havde været oppe og slå med en stor shrie.
Torsdag d. 1 maj, Blev Marquia hentet. Jeg havdet fået en snak med Dorte. Jeg havde bestemt mig for at jeg ikke alligevel ville købe Marquia, for synes 25000 var mange penge for en hest hvis hun skulle stå halt hele tiden. Det ska lige siges at kontraken ikke var lovlig, pga noget Dorte havde skrevet i den. Omkring juni d. 1 kom Marquia til sommergræs hos min kæreste's morbror.

Onsdag d. 20 august
Kom Marquia endelige i rynken. Det viste sig hun var ind fodet, og hun ikke havde enes hove. Den ene var lav og flad hvor den anden var høj og rund. Det er den som har drillet hende. Hun må alring komme på ridebande igen. Hverken spring eller dressur. :( Hun måttes bruge til hygge, skov, strand og alv. Hun ska dog ha forsko på.

Mandag d. 13 oktober
Købte jeg Marquia til 5000 kr som alv hoppe. Hun havde først sagt mellem 5 - 8000 kr med udstyr. Hun gik dog med ned til 5000 for hun viste at Marquia ville få det godt os mig. HUN ER ENDELIG MIN!!! :)

Oktober onsdag d. 15
Red jeg Marquia over et det nye sted hun ska stå. Det var ikke mere end 15min ridningen der over. Hun står nu sammen med 3 islænder. Hun hygger sig rigtig.
(Hun er dog nu på slankekur) :P

Januar søndag d. 11
Kom Marquia tilbage til Stald Vældgaard. Hun har bare fundet sig så godt tilpas på marken hos hopperne..

Marts søndag d. 8
Marquia fik besøg a Lotte som er vores massør. Hun bliver måske ride hest igen. Håber virkelig.. :)

Juni onsdag d.10
Fik lige en smed til at kigge hurtig på Marquia's forben. Han siger hun bliver 99& ridehest igen:)
Nu hedder det bare lige smed i næste uge også er det i gang med genoptræning.. JUBII!!

Oktober torsdag d. 1
Så kom Marquia til Spangbogaard.
Bliver godt med til bedre ridemuligheder til tur alene..

Januar fredag d.1
Her i januar mdr kommer vi endelig langt om længe i gang med genoptræning.
Da jeg starter i skole søger jeg en dygtig part - enten en rigtig dygtig dressur rytter eller en dygtig og rolig spring rytter.
Kommentér på:
Anden særlig race Marquia
Annonce