{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Vestergårds Silke Solgt [Tidl. hest] 2005

1.612 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Fam. Sjølund .
Kvinde | 37 år | Oprettet: 24. sep 2008


New Forest Vestergårds Silke Solgt

Fødselsår:
2005
Højde:
Blev målt til hoppe kåring i juli til 141cm men er nu mindst 143cm
Temperament
Meget ilter. Kan til tider være lidt hidsig. Ihvert fald en pony der ved hvad hun vil og hvad hun bestemt ikke vil med til. Men er stille og rolig på stald og elsker en tur ud fra marken.
Gangarter
Skridt: 6
Trav: 7
Galop: 8
Stævner
New forest Hoppe Kåring 2008 på Finstrupgaard i Nordjylland

Får vi tilredet hende til august skal hun måske med til klubstævne i Haderup Rideklub
Stamtavle
Far: ORCHID'S PRIDE, NFHR 123 DK NF, Kåret 8897 88 798 89988, Årets hingst 2006

Mor: STEHPANIE, NF 1731 DK NF, Kåret 1.kl. 8888 77 778 7

MF: LL. MØLLEGÅRDENS LUCKY STAR, NFH 75 DK NF, kåret 8767 67 87 8

MM: SUSSIE, NF 137 DK NF, kåret II kl A. 8868 77 75 7

FF: MARITS MISTIQUE, HE.IMP. 89 NLD NF

FM:ORCHID'S KELLYI, STB. 6174 STER NLD NF
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Silke er en dejlig pony som selv har sit egen personlighed. En pony der gør hvad der passer den når det passer den. Men er på ingen måde ond. Har endda smidt mig af under tilridningen. Så min søster og jeg har udsat det et år, den er slet ikke klar til det. Den kan ikke koncentrere sig om hvad den skal, så til sidst bliver den alt for forvirret.

Silke elsker at komme på en gåtur ud i naturen og ja, den har altid det lange ben foran:p den er nu ikke så glad for biler og selvom hun har mødt dem utallige gange bliver de altså ved med at være farlige..

Silke kan virke meget skræmmende med sin noget agressive attitude overfor de andre ponyer på folden, men når man først lærer hende at kende er hun faktisk rigtig rar! Hun elsker at blive nusset om og få redt man er bare skønt:)

Er ifolet med Glenwood Mastermind, venter føl til April. Glenwood Mastermind er fra stutteri Glenwood.
Mastermind blev nr. 2 ved materiel prøven 2008 og blev nummer 3 til hindstekåring i Ikast 2009, så han er nu godkendt avlhingst indenfor New Forest. Så der er helt sikkert en fremtid for føllet.

Silke er nu helt sikkert med føl, da det sparker livligt inde i hende. Vi venter meget spændt på, hvornår det lille føl kommer til verden:)

Maj: Endelig kom det længe ventede føl endelig til verden. Et velskabt lille hingsteføl. Tornado kom den lille fyr til at hedde. Han ligner sin mor rigtig meget både på farve og placering af hvide aftegn.

Så sætter vi fokus på tilridningen af Silke så snart eksamnerne er overstået ..

1 juli: Så har vi været oppe at side på Silke og trave rundt mens der var en der løb ved siden af hende. Det tog hun pænt. Det er første gang der er en på ryggen af hende siden sidste sommer. Så må vi håber resten at tilridningen kommer til at gå ligeså godt....

nov. 09: Så går tilridningen af Silke for alvor i gang. Vi har redet tur sammen med Aladdin og det har silke taget rigtig pænt. Hun skridter så frisk fremad og vil rigtig gerne trave.
Vi har redet alene på Silke et par enkelte gange og det går også fint nok. Idag har vi galoperet på silke for aller første gang:)

Februar 2010: Silke er godt i gang med tilridningen, selv på trods af sne elsker hun at komme afsted. Hun skridter virkeligt til og træder flere hove over. Hun reagere med det samme på galopsignal. Hun er så dygtig og tager alting meget mere roligt. Hun er også blevet meget mere vant til trafik. Hun er også allerede klar over hvad signalet tilbagetrædning er. Og hun er god til at flytte sig.
Det bliver dejligt når sneen forsvinder igen så vi rigtigt kan komme igang.

Marts 2010: Ja så nåede vi aldrig rigtigt at komme igang med Silke inden hun blev solgt til en helt fantastisk familie. Der vil hun helt sikkert få det rigtigt godt. Og vi glæder os meget til at følge hende fremover.
Kommentér på:
New Forest Vestergårds Silke Solgt
Annonce