{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Solbakkens Silika Solgt [Tidl. hest] 2004

2.060 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Fam. Sjølund .
Kvinde | 37 år | Oprettet: 24. sep 2008


New Forest Solbakkens Silika Solgt

Fødselsår:
2004
Højde:
Blev målt til Hoppe kåring til 145cm
Temperament
Er helt nede på jorden. Virkelig en pony man kan stole på. Tager alting som det kommer. Nye ting er ingen hindring.
Gangarter
Middel

Galop: 7
Stævner
New forest hoppekåring 2008 på Finstrupgård.

Startede sit første stævne i til regionsstævne i haderup d. 6-7 juni, hvor hun red 3 gange lc2.

Træningsstævne i spring i Fjends herreds rideklub. Sit første springstævne og startede 30 cm og 50 cm og red to fejlfrie runder.

Klubstævne i Haderup d. 29 august, red 2 gange lc2 - Det går bedre og bedre

Regionsstævne i Haderup d. 12/13 september, Red Lc1, 2 x Lc2 og lc 3. Det gør bare bedre og bedre på dressurbanen

Regionsstævne i Fjends Herred Rideklub 2x lc1 og 2 x lc2. Fik vores første 60 % i Lc1 - Det gik super godt og endte som første uplacerede.

Stamtavle
Far: ZWAVO'S SUPRISE, NFHR 118 DK NF, KÅRET M.AVLG 9998 68 679 9 Årets hingst 2002

Mor: LØVEHØJGÅRDS SELENE, NF 1293 DK NF, KÅRET 1.kl. 8877 77 78 8

MF: ESKEHØJGAARDS ALI, NFHE 62 DK NF, KÅRET

MM: LØVEHØJSGÅRD KARINA, NF 815 DK NF, KÅRET 2.kl. A

FF: MARNEHOEVE'S EVEREST, HE.STB. 217 NLD NF

FM: LEDIE, STB. 5381 NLD NF
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Så fik vi endelig Silika hjem. Det bliver rigtigt spændende at komme i gang med hende og vi glæder os rigtig meget til at kunne begynde tilridningen.

Silika er nu faldet rigtig godt til og hun tager det hele stille og roligt. Vi har trukket nogen ture med hende og hun er total ligeglad med både biler, traktorer og busser.

Silika er lige blevet tilredet i sommers efter kåringen af min søster og jeg. Efter så 1mdr starter min søster til ridning på hende. Efter en mdr er hun så stabil at vi rider ture i skoven, langs veje og om kap. Så vi mener hun er klar til dressur træningen. Det går rigtigt godt til ridning og hun er nu begyndt selv at søge til bidet.

Silika er ifolet med Møllegårdens Nero NFH 72, så venter føl til April. Det er sidste sæson Nero bedækker da han er ved at være en ældre herre. Se mere om ham ved Stutteri Horsemosen.

Januar 2009: Silika er nu begyndt rigtigt at gå godt til dressur træningen. Hun er så småt begyndt på schenkelvigninger og forparts vendinger og springer nu perfekt an i galop. Tilbagetrædninger går rigtigt godt. Hun rykker bare tilbage på det mindste vink. Selv uden udstyr rykker hun fint tilbage.
Hun er nu stoppet til dressur træningen og vi rider kun skridt ture på hende nu, fordi der er 3 mdr til hun skal fole. Er sat til omkring d. 12 april. Det bliver så spændende!

Marts 2009: Der er helt sikkert føl i Silika, den sparker ihvert faldt livligt.

22/4-09 ca kl. 22 kom der er smukt og velskabt hingsteføl til verden - Sirocco blev hans navn.
Silika har taget det så pænt efter hun har fået føl. Man kan sagtens tage silika på ridetur uden føllet. Hun tager det hele som om hun har prøvet det mange gange før:)

sidst i April 2009 var Silika igen til hingst, denne gang på Elmsholts stutteri ved den flotte unge og meget forventningsfulde hingst Sophienhof's Maroon. Så det bliver spændende at se om det lykkes endnu en gang:)

6-7 juni 2009 var Silika til Regionsstævne i Haderup, hendes første stævne. Her blev der stillet op i 3 lc 2'er. Det gik rigtigt godt, det er Silikas første stævne og hunhar taget det hele helt roligt.

Juni 09. Vi har lige været på en rigtigt springbane med Silika for første gang. Det gik overraskende godt og hun sprang 55 cm og så stoppede vi, da vi synes hun have gjort det så godt.

Silika sprang ca 100 cm på enkelte spring i dag med rytter for første gang. Har max sprunget 70 cm før. Så det var bare super fedt og flot.

1 Maj 2010. I dag har Silika fået et rigtigt fint lille hoppeføl. Hun er bare perfekt og længe ventet. Det bliver dejligt at kunne begynde at ride på Silika igen efter så lang tid. Der skal jo trænes på til stævnerne til sommer.

1 juni. Silika er nu begyndt at komme på små korte rideture væk fra sit føl Lady Marion. Det tager hun rigtigt godt og glæder sig til at komme ud og se lidt andet end folden. Vi glæder os til sommerferien hvor vi begynder at træne til stævnerne igen da vi har mere tid.

2 Oktober 2010: Så er Silika blevet hentet af hendes nye familie. Hun får det rigtigt godt hvor hun skal hen. Det er en rigtig dygtig pige der skal bruge hende til spring og det er jo lige noget for Silika. Hun elsker at springe så det er det helt rigtige sted for hende. Men åhh hvor kommer vi til at savne hende. Hendes rolige væsen man bare kunne gøre alt ved og bare tage med alle steder uden hun siger noget til det. Men det er dejligt at vide hun får det godt og at vi altid kan komme og besøge hende.
Kommentér på:
New Forest Solbakkens Silika Solgt
Annonce