{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP | Nekita 2003

5.916 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

- Sif.
Kvinde | 30 år | Oprettet: 15. jan 2007


DSP | Nekita

Fødselsår:
2003
Højde:
Hun er målt til 139.5 til måling i Farsø d. 21/1 - 2010 :)
Temperament
Hun har det dejligste temperament! Hun er let at tænde, let at slukke.
Hun er en bestemt hoppe, og ved godt hvad hun vil, og hvad hun ikke vil. Hvis vi er et nyt sted, er hun helt cool, og lader sig ikke distrahere. Hun er totaaaal ligeglad med biler, traktore og sådan noget :D
Gangarter
Hun har 3 super gangarter!
Hendes trav er super god, specielt når vi får bagparten ordenligt med (vi arbejder på højtryk!).
Hendes galop er også super, og jeg kan også mærke, at jo mere hun bliver samlet, jo bedre sidder man :D hun fik bl.a 8 for galop til kåringen :b
Stævner
Nekita har startet 4 års Championat i Hjallerup, hun kvalificerede sig til semifinalen, som ikke deltog i, da hun var ifolet.

Vi har nu startet vores første stævne, og jeg tilføjer løbende :b

TØRK - den 6. december '08:
LC1 - 51,42% xD
- det gik rigtig fint, Nekitas første indestævne, det gik som det gik, vi skulle ud at se noget, og bare vi fik en god oplevelse :D

DRK d. 22 februar '09 - Nekitas første springstævne!
LE met. B0 - disket, men hun sprang rigtig fint, nogle rigtig ærgelige rytterfejl xD
LD met. B0 - det samme som i den første klasse -.-'
Det gik helt fint, og jeg er super tilfreds med Nekita - nu skal vi bare ha' lært mig at springe ordenligt xD

Stevnstrup d. 15/3 09 - andet springstævne!
LD met. B0 - fejltri, hun var flyvende!
LC met. B3 - fejlfri med en skidegod hovedrunde, vi tog det helt afslappet i omspringningen, vi skulle bare ha' nogle gode runder! Hun var skøn! :)

Stævne i GDR/Bjerringbro d. 22/3 09:
LD met. B3 - Fejlfri, super god runde :D
ULC met. B0 - Fejlfri :D Vi red kun ULC'en fordi den alm. LC var met. B1 = 10 cm op i omspringningen, og det venter vi lidt med :) Alt i alt et super stævne, med nogle gode runder :)!

Kongsvad d. 19/4 09
LD - 4 fejl i hovedrunden, da hun stoppede midt på banen og fik et flip = hun trådte tilbage, så vi kom ikke til omspringningen.
LC - meget bedre end den første klasse, dog stadig anspændt :) vi kom igennem hovedrunden og omspring, men kunne ikke huske rækkefølgen på de 2 sidste spring, så gav op, men er SÅ lettet over at hun var mere afslappet :)

Tørring d. ?/? 09
LC - disket xD
LB - disket xD
- det var et lortestævne for os xD hun var helt vildt tændt og kunne slet ikke koncentrere sig, og hun lavede ikke andet end at hoppe og danse - vi må tage den lidt med ro, og så få hende vænnet til at springe udendørs xD


Andre sjove ting:

Ringridning til sommerfest i Fårup d. 14/6 09:
Vi vi fik én ring ud af like.. 12? Men vi vandt for bedst underholdning, Nekita morede sig vældigt og bukkede temmelig meget.. :D hun var rigtig dejligt at ha' med (:
Stamtavle
Hehehe.

F: Røgild’s Kilimanjaro
M: Kiki
MF: Ukendt

- Kåret som 3 års i DSP :o)
Køn
Super dejlig hoppe.
Bemærkninger
Nekita, til dagligt kaldet Kitty/Kuddi - er født d. 18/4 og har haft ét føl :)

Nekita er en dejlig pony som er jeg er RIGTIG glad for at ride. Hun er fyldt med personlighed, og har bestemt sin egen mening, og det gør hende helt unik :) Hun er dejlig let på tur, selvom hun meget gerne vil løbe og more sig, er hun nem at stoppe, og hun er 100% trafiksikker. Hun elsker at springe, men har til tider svært ved at styre sit temperament, men vi arbejder hårdt på det, da hun udviser stor kapacitet og lyst :) Vi rider primært dressur, og hun er rigtig dejlig nem at have med til stævner – hun går lige i trailer, står pænt når vi kører, står fint stille når hun bliver sadlet op :) Jeg lærer hele tiden nye sider af hende, 2 dage er aldrig ens med Nekita, og det er dét der holder os igang, alt andet ville være kedeligt :) hun er en rigtig hyggetrold og elsker at nusse, om det er i stalden, på ridebanen, i traileren eller i skoven – hun elsker det. På det års tid jeg har redet hende, har vi ikke opnået "noget helt vildt" - men vi er kommet hinanden meget nær og jeg elsker den pony af hele mit hjerte :) nu da vi er flyttet, og får intensiv undervisning af Elin, håber jeg- og er ærlig talt ret sikker på, at vi kommer en del videre med vores ridning :) Hun er den sødeste pony :) jeg har snart redet hende i et år, jeg vil blive ved så længe jeg kan, jeg kan slet ikke stå for hende..

mere tekst + billeder vil komme :D
Kommentér på:
DSP | Nekita
Annonce