{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Mistral *baby* [Himmelhest] 2002

3.385 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

* kris  & Sir tonga  *
Kvinde | 35 år | Oprettet: 12. dec 2006


Anden særlig race Mistral *baby*

Fødselsår:
2002
Højde:
omkring 150.. dejlig højde for mig.
Temperament
dejligt.. lidt skør en gang imellem. men ellers et super dejligt og roligt temperament.
Gangarter
Skridt: friskt, men heller ikke for meget.

trav: God, især ved øgeninger.

Galop : super lækker galop..
Stævner
Han har været til pony games
vist 2 spring stævner og et dressur med parten:)
han var bare super dygtig, og vandt to grimme rosetter.
Stamtavle
Hvad skal man bruge den til ? ;)
Køn
Dejlig vallak..
Bemærkninger
HG valgte at fjerne baby's profil herinde lige efter han døde, da jeg havde billeder herinde som min part havde taget. og det måtte jeg åbenbart ikke.. nu er alle de søde breve jo væk :( jeg håber at han kan komme ind igen, så jeg har et minde fra ham, og kan se på ham hver eneste dag, uanset hvor jeg er :)

lidt om baby: han var en super dejlig dreng med et skønt sind. han kom altid løbene hen til en når man hentede ham fra fold, for det meste med et lille vrinsk eller prust. (jeg er jo hans mad mor) han var dejlig på tur, har aldrig bukket eller lign. han var bare sød som dagen var lang ( nogle gange lidt flabet, men hvem er ikke det? ) han var en rigtig mad elsker, han kunne æde dagen lang hvis han fik lov :) i det år jeg havde ham, fik han prøvet en del, og havde lært meget. han har vundet to hyggestævner, svømmet og været på mange ture..

også til den svære del : 22-23/9-08

baby opførede sig underligt, da jeg skulle hente ham på folden, han kom hen til mig og skubbede osv, og gik derefter rundt på hele folden. jeg kunne ikke fange ham. jeg ringede til dyrlægen og fortalte ham om hans adfærd, og dylægen kom med det samme.. vi fik fanget ham og han blev tjekket for evt sygedomme. efter han fik lidt beroligne gik vi ind i boksen. den var helt galt med ham, han faldt ned i gulvet og var helt væk. dyrlægen sagde så at han ville aflive ham :'( jeg kunne ikke høre på dyrlægen og havde bare lyst til at løbe væk. da han ville aflive ham, viste han pludselig forbedringer og dyrlægen sagde at han havde en minimal chance for at blive go igen, men lovede ikke at han ikke havde mén efter. jeg ville self. give ham den chance og det fik han. Efter få min stående, ligger han sig pludseligt ned igen. han vil IKKE op og stå igen. Dyrlægen sagde at hvis han ikke kom op og stå inden 10 min, så skulle han aflives. Det var så forfærdeligt. imens jeg græd med min elskede hest i hånden. jeg råbte og skreg til ham at han skulle rejse sig op. jeg hev så hårdt i ham og jeg græd bare mere og mere. både dyrlægen og gårdejers søn hev ham i halen og slog ham med flad hånd på numsen for at få ham til at stå. vi holdte 2 min pause også sagde dyrlægen: Nu er det nu eller aldrig! der gik få sek også begyndte jeg ellers at hive og sige til at han skal op og stå NU! jeg kunne næesten ikke snakke da jeg græd så meget og pludselig fik han lidt kræfter til at kunne rejse sig op igen! Puha, jeg var total uden kræfter og kunne dårlig stå op til sidst. Men det var det hele værd, for min hest blev jo rask igen <3
han havde det godt hele natten ( sov dernede med nogen andre, så vi kunne holde øje med ham, da han en gang i mellem havde så stærke smerter, at han kastede sig ned i jorden og mase sit hoved ind i vægen) men om morgenen var den gal igen.. han havde sår i hele hovedet efter han havde kastet sig rundt i boksen og mast og kastet sit hoved ind i alting. han havde så mange mavesmerter at han ikke kunne mærke smærte i resten af kroppen.
han var slet ikke til at styre, han maste sig ind i muren og tremmerne så han sad fast. vi fik ham fri og trak ham ud da han tydeligvis gerne ville gå! jeg ringede til dyrlægen og han kom så hurtigt ham kunne. imens gik vi med ham ude på græssen (en i hver side). det var næsten umuligt at holde ham på benene da han gerne ville støtte hovedet mod græsset imens han gik. ( og det kan man ligesom ikke)han faldt ned med hoved først og bagbene stod stadig oppe, sammentidig med at han prøvede at gå frem . det var forfærdeligt at se ham lide sådan. vi fik skubbet ham helt ned, men han rejste sig igen. dyrlægen kom, og han fik først beroligne ( han var ikke til at stoppe, han gik rundt hele tiden pga stærke smerter) og derefter fik han så de to dødelige sprøjter :( . da jeg kom tilbage lå han der bare og sagde underlige lyde efter han var blevet aflivet. det gjorde så ondt.. jeg sad lidt ved hans hoved og nussede ham på kinden hvor der ikke var blod.. det gjode så ondt, det var så hårdt, men alligevel var det så befriende at vide at han ingen smerter havde mere, og han havde fået fred.

baby var blevet forgiftet og hans lever svigtede totalt. hans levertal var på 157 hvor 40 er normalt, og 80 er dødeligt. så der er ingen tvivl om at han kæmpede for sit liv. Han var bare så viljestærk, så han kæmpede virkelig for sit liv.

JEG SAVNER MIN BABY :'( det går ikke en dag hvor jeg ikke tænker på ham. kan ikke holde det ud, og forstår stadig ikke at han er væk :( det hele er bare så uretfærdigt :( SAAAAVN!! min soulmate :(


HESTENS BREV FRA HIMLEN.

Så skete det.
Vi blev revet bort fra hinanden.
Du og jeg som elskede hinanden så højt, måtte bryde de stærke bånd vi havde bundet.
Jeg er borte nu, og du kan ikke længere se ind i mine øjne, eller røre ved min pels.

Alligevel har jeg ikke forladt dig, og jeg vil vente trofast og loyalt på dig indtil du engang har levet dit liv.

Alle heste der dør, store som små, kommer til det sted hvor jeg er nu.
Mange af hestene som kommer her var højt elsket, andre blev mishandlet til døde.
Nogle døde pludseligt, nogle havde været syge længe, andre døde gamle, og mætte af dage. Men fælles for os alle var at da vi vågnede her var vores sår helet, og vi blev modtaget med kærlighed. Og vi vågnede op til en verden med frihed, og uden ondskab.

Hvor jeg er nu findes ikke sult og tørst.
De syge heste er ikke længere syge, og de der blev gamle er igen stærke og friske og fulde af liv.

De heste der blev mishandlet og slået er ikke længere bange, for vi er i en verden hvor ingen gør os fortræd. For kun de mennesker der føler kærlighed til dyr får lov at komme forbi vores sted når de dør.

Jeg har næsten lige badet i den klare kølige flod, og bagefter spiste jeg mig tyk og mæt.
Nu stryger den milde brise mig blidt over maven, mens jeg ligger i det bløde græs og smasker, og nyder solens varme der tørrer min pels.

Her findes alt det jeg drømte om, når jeg stod på marken eller i stalden hos dig, og drømte søde drømme.

Alt, undtagen dig.

Når vi løber og leger, eller ligger i det høje bløde græs, kan jeg fornemme når du tænker på mig.
Jeg kan fornemme din sorg og dit savn, eller din glæde og kærlighed til mig, når du tænker tilbage på det vi havde sammen.

Når jeg mærker du tænker på mig, løber jeg alt hvad jeg kan hen til den store klippe.
Og når jeg ser ud over klippekanten kan jeg se ned i menneskenes verden, og ned på dig.
Jeg ser på dig med kærlighed, og længsel, og jeg glæder mig usigeligt til vi skal være sammen igen.
Men fordi jeg vil det bedste for dig, og fordi jeg elsker dig så højt, så jeg vil have du skal nyde dit liv, og finde glæde i dit liv, i alle de år du har tilbage.

Der står mange heste på kanten hver dag, og ser til deres mennesker.
Nogen gange når jeg står og ser på dig, har jeg taget nogle af mine venner med så de kan se det menneske jeg savner så meget, og er så stolt af. Og jeg fortæller dem historier om den pragtfulde tid jeg havde sammen med dig.

Når din tid kommer, så vil jeg vide det,
så du har intet at frygte, for når du kommer til mit sted vil jeg stå her og vrinske af glæde og forventning, parat til at tage imod dig...

Alle de mennesker der har elsket dyr kommer forbi vores sted, og hver dag ser jeg hvordan andre heste og deres mennesker mødes i kærlighed, og i en omfavnelse der ingen ende vil tage.
Og jeg tænker med glæde i hjertet, at en dag bliver det min tur.

Nogle heste her har ikke haft det godt, og har aldrig prøvet at blive elsket. Og de ser til med længsel og savn, på de mennesker der kommer forbi vores verden, inden de tager videre med deres heste.
Men hver dag sker det at de heste der engang blev mishandlet, og som ikke har noget menneske at tage imod, finder sig et godt menneske, med en god sjæl, som passerer vores verden.
Eller de slutter sig til mennesker der forenes med deres egne heste.

Jeg har set dig tvivle på om du skulle anskaffe dig en anden hest efter jeg var gået bort, om du kunne være det bekendt overfor mig, og om du svigtede mig.
Og dette skal du vide, så længe du ikke glemmer mig, og jeg ikke mister pladsen bagerst i dit hjerte, så ville intet gøre mig mere stolt end at stå der på klippen sammen med de andre heste, og vise dem hvor godt og kærligt menneske du er, overfor den hest som jeg også skal møde en dag.
Og jeg vil unde din nye hest hvert eneste kram, og hvert et kys på mulen, og jeg vil håbe af hele mit hjerte, at I bliver lige så lykkelige sammen som vi var.

Lige som dit, er Mit hjerte er flået i stykker af længsel, og jeg kan ikke vente til vi skal ses.
men indtil da håber jeg, at jeg efterlod mere kærlighed og flere gode minder i dit hjerte, end sorg og fortvivlelse.
Så prøv at mindes mig for alt det lys vi skabte sammen, og ikke for det mørke der lagde sig som en tåge om dit sind da det hele endte,
så når du næste gang kikker op på himlen og fornemmer nogen ser på dig, så er det mig, der står på klippekanten og ser kærligt ned på dig fra min verden, mens jeg drømmer om dagen som en dag skal komme.

I kærlighed

Din hest.
Kommentér på:
Anden særlig race Mistral *baby*
Annonce