{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Jamaica | Musse | 2001

2.441 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Traver Jamaica | Musse |

Fødselsår:
2001
Højde:
1,50cm.
Temperament
Hun er for det meste meget rolig, på folden viser hun de andre hvem der bestemmer(: Hehe
Gangarter
Skridt: Over middel
Trav: Langt over middel, super hurtig......<33
Gallop: Over middel
Stævner
Hun har vist løbet nogle nogle stævner, og vundet nogle(:
Stamtavle
Født den: 15 Juni, 2001(;<33


MF: Vettig Sund (s) l
Mor: Bali
MM: Rabell

FF: Baltic Speed (us)
Far: Bostonian (us)
FM: Valley Victoria (us)
Køn
Hoppe
Bemærkninger
* Cause you were my princess, and it was our fairytale. *
Savner dig putte'Pige!<3 Må snart besøge dig!(';



Hun er min dejlige part, i mine øjne er hun perfekt(:
Hun kan godt være lidt reseveret, men man skal bare presse lidt på, så går det over(: Hun kan godt spille lidt sur i boksen, men man skal bare gå ind til hende så går det hurtigt over, især hvis man vil nusse, og klø hende(; Hehe




*****Tak musse'<33*****
Tusinde tak for alt det du har gjort! Du har gjort mig til et andet menneske, mine følelser afhang af dig<33 Så nu efter et år er du endelig blevet rask, og så skal du sælges?! Det gør så ondt, men jeg ved det er det bedste, og det skal jo ske, så hvorfor ikk til en som vil prøve at elske dig lige så højt som mig?!<33


D. 2/1-09 Blev Jamaica solgt:'(
Det var super hårdt, men jeg ved hun får det godt(:

Savner dig skatt<33 Du har virkeligt hjulpet mig gennem mine ''svære'' tider, selvom det ironisk nok var dig der var skyld i dem(; Det er mærkeligt at se din tomme boks! Folk der har smidt ting ind i den! Jeg bliver så vred,:'(

Det er svært at forklare at en bedste ven var en hest! De kan ikke forstå, de griner bare, og siger jeg altid snakker OM dig! Ja, hvad skulle jeg ellers gøre, jeg kan jo ikke snakke MED dig.

- Jeg kan måske komme vidre, men ALDRIG over dig....!<33



-------------------------------------------------------------------------

*ADVARSEL*:
Jeg tager den HELT fra starten(;

Det hele startede den 8/12-07, eller nok lidt før men ''vores'' tid startede der.
Sandra( Jamaicas ejer), og hendes lille familie var flyttet hen hvor jeg bor, og blev vores naboer. De har en søn på min lillebrors alder, og de blev hurtigt venner.
Jeg rider på det tidpunkt på HIRK,(det gør jeg stadig) og vores ridelærer har sagt op( Laura, mener jeg nok det var).
Vi havde så mange forskellige, undervisere at det ikke var til at finde hoved og r*v i.

En dag kommer Sandra så, og hun fortæller at hun er vores nye ridelærer! Jeg kan self. sagtens genkende hende, og hun kan også godt genkende mig(hun kan bare ikke huske hvem jeg er X'D). Så kommer Chris,( hendes Kæreste?) og jeg kan se de står lidt og snakker, og kigger på mig. Så spøger hun om jeg er " Lones" datter, men så kommer hun i tanke om hvem jeg er.

Lidt senere på ugen, præcis den 8/12 står mine forældre og snakker lidt med dem om part, da de jo er/var heste-folk. Så jeg går udfra det var råd? Det skulle så have været en julegave, men det er min mor rigtig dårlig til at holde hemmeligt. De siger så at de har snakket med Sandra og Chris, mht. part, og jeg har (hvis jeg har lyst) part på deres hest, Jamaica. Hun er lige blevet rykket op på HIRK. Det var så stort for mig! Sandra mente åbentbart at jeg var ''dygtig'' nok til at passe på hendes hest<33
De første par dage turde jeg ikk' sige noget til Sandra, for hun vidste jo ikke at jeg vidste det.
Men på et tidspunkt efter ridning må det jo være, ''introducere'' hun mig for Jamaica. Hun må have været en af de sureste heste jeg længe har mødt, og jeg faldt PLADASK for hende. Hun var jo skøn!
Hun var bare blevet voldsomt deprimeret, og var så nedtrykt.

Det var først i februar at jeg begyndte ''rigtigt'' at have part på hende. Jeg turde jo ikke før, for tænk hvis Sandra nu var der, og jeg gjorde noget galt? Uha nej den chance ville jeg ikke løbe.
Godt nok havde Musse meget ondt i bla. ryggen, så ridning kunne der ikke blive tale om. Men det var også heslt fint, for jeg tænkte at hvis jeg nu fik knyttet et bånd til hende inden jeg smed mig op på hende, ville hun nok acceptere mig mere?
Jeg tror det virkede....

Første gang jeg havde hende ude for stalden, var med Sonia og Schebastus( Staves?) vi gik og hyggede lige ved siden af ridebanen. Jeg skulle lige til at gå ind på ridebanen, da en jakke blæste( tænk lige på at det var første gang jeg var ude med denne ultra nervøse hest, og det hjalp jo ikke at at jeg også var smadder nervøs (;<33 )
Efter det gik vi ind i stalden igen, turde ikke tage hende ind på ridebanen. Jeg striglede hende og gik ture med hende hele tiden( syntes jeg). Men jeg nød det.

En dag da Nadia var ude at gå med Czardas( deres anden hoppe), kom de forbi os. Dumme mig troede det var Jamaica, og jeg er stadig så ydmyget over det, at jeg ikke vil skrive det( i kan måske gætte jer til hvad der skete?).

Jeg nød virkelig tiden med hende,<33
I sommerferien begyndte jeg lidt at miste lysten til at gå ture i mega varme, og med en hest der slikkede solcremen af( på hendes mule(;)

Efter sommerferien skal Sandra og co. på en uges ferie, så der får jeg lov til at passe Musse. Eller de spørger mig, og jeg er overlykkelig<33

Så sker det frygtelige, en dag hvor min lillebror vil lege med deres søn, bliver jeg ''inviteret'' indenfor. Eller det er mere:

'' Jamen Simone! Dig og Sandra kan da lige gå ind og snakke sammen, ikk?''

'' Øhm, jojo''
* Hva fanden skal vi snakke om?* Men jeg kunne godt mærke der var noget galt.

Jeg kommer så med indenfor, og sætter mig ved deres bord.
Sandra sætter sig overfor mig, med det mest triste blik.
Lige der har jeg bare lyst til at løbe min vej, for jeg ved jo godt hvad hun vil sige, Men jeg vil ikke høre det. Jeg vil ikke høre at hun skal aflives. Men det er det hun siger, dyrelægen siger at hun ikke kan reddes, men Sandra vil lige have taget et sidste ryngten foto, før hun beslutter sig.
Jeg bliver helt kolf inden i, ingen tåre bare et: " Åh nej!"

Jeg er nemlig sådan at mine sorger, er MINE sorger. Derfor må jeg selv komme over dem, alle andre behøver ikke blande sig. Selvom i sejler i samme sø! Det er min båd, derfor mine problemer. Det gør også at jeg bliver utroligt indelukket, kold og nogle vil måske tro at jeg er ligeglad?! Ligeglad?! ALDRIG.
Er der én ting jeg ikke er, er det ligeglad.

Jeg er derhenne indtil vi skal spise, sætter mig ind på mit værelse, og bare stirer.... Først når alle er i seng, kommer jeg frem fra mit skjul.

Lykken vender, og efter ryngten-billedene viser det sig at hun godt kan genoptrænes<33

Laaang tid efter kan jeg ride lidt på hende, det ender med at hun stikker af på tur. Lidt senere også med Sandra.
Vi ryger begge af, og '' de'' bliver enige om at hun er for farlig lige nu, så de vil prøve at udlåne hende. De vælger ikke at fortælle mig det, da de ikke vil gøre mig ked af det, HVIS det nu ikke lykkedes. Jeg opdager det over HG, det var bare så frygteligt.
Jeg troede bestemt det havde noget med mig at gøre, ´det kunne jo være det var for dyrt( de havde 4-5 heste), og siden jeg ikke betalte.

Min mor kunne godt mærke at der var noget galt, så hun tvang det ud af mig. Det var MEGET hårdt for mig at snakke om, så bagefter sendte hun min far over for at høre, og svaret var jo så det^^!

Jeg vågede over den annonce som om det var min livs opgave!
Senere opagede jeg så at det var blevet ændret til en salgs annonce, og det ødelagde jo hele min verden:'(

Sandra tog det meste privat så der var ikke så meget at se der. Jeg nåede dog lige at se at de overveje den weekend der kom nu, men jeg tænkte ikke så meget over det.

Jeg kommer så søndag( som er ''min'' dag med hende) og ser ''hende'' stå i stalden med min hest! Jeg er knust, og stemningen var meget mærkelig.

Jeg var på vej ned til min venindes hest, så jeg bliver og hjælper hende med at gøre hesten klar. Perfekt undskyldning til at se hvem hende der er x'D
De går så ind på ridebanen, og Chris trækker mig ud og forklarer mig det hele( Jamen tak, imens hun rider ved siden af på mig hest!)

Det var meget hårdt.

Hun kommer igen nogle uger efter, og skal ride tur på hende. Der siger de det så -.-' igen MIN søndag. Men Prille bassen ko så på besøg, så Lynhe( har jeg nu stavet det rigtigt?(;) og mig går tur med hende.

Da Celina ( det hed hende der prøvede hende) tog hjem fik jeg hende, igen(; Striglede hende og gik en tur. Lige da de alle sammen var smuttet, og tøserne red på banen gik jeg ind til hende, og tuede mit hjerte ud. Jeg græd bare, så meget at da vi kom ud måtte jeg lige gå en tur, for jeg var sikker på at alle kunne se mine røde øjne:')

Efter det sker der ikke så meget, jeg er overbeist om at hun kommer om køber hende den 1 December, men hun bliver købt den 2 Januar 2009.

Jeg nyder tiden med hende, jeg leger med hende og bare hygger.

Den 2/1-09 Vores sidste dag

Det var den bedste dag i mit liv, og den værste. Hun blev ca. hentet ved middag, og jeg tog derop kl. 9
Vi gik en tur, og vi løb. Jeg følte det skulle være os for evigt, det øjeblik måtte aldrig stoppe. Men det gjorde det.

Laura med med deroppe, og det er jeg så glad for. Det betyder virkeligt alt, Laura:')<33 Tusind tak

Det var den forkortede udgave af vores tid sammen, der er så meget mere, oker bare ikke at skrive det!<33

Jeg elsker dig Jamaica.!

: Gid vi kunne skrue tiden tilbage, jeg savner sig.
Jeg fortryder mange ting, ting som jeg ikke kan skrive ned.
Ting som gør for ondt, og ting som jeg ikke tør ændre.
Hvem kan jeg sige det til? En aftale er en aftale.....
En aftale kan brydes, men et løfte må holdes.
De taler om en erstatning for dig. Men der findes ingen erstatning, for du er en éner.
Jeg fortryder mit valg, og skriver for at forstå.
Ikke for andre, men kun for mig selv.

Jeg kan ikke ændre det, jeg må stå ved mit valg.
Om du virkelig elskede/ kunne li mig, det ved jeg ikke.
Grunden til at jeg sagde ja,var fordi det sagde "klik".

Det gør det ikk med de andre, jeg håber og håber. Men kemien er der ikk'<33

Jamaica! Jeg savner dig, du var ikke kun min part.
Men også min bedste ven.<33
Jeg må somsagt stå véd mit valg.
Mit valg Musse, mit valg det var dig!

1-4-3

------------------------------------------------------------------------
Jeg elsker dig..<33 Lige nu lever jeg af mindet, og det er snart ikk nok?
Kommentér på:
Traver Jamaica | Musse |
Annonce