{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Meldgaardens Sir. Chapman [Tidl. hest] 2006

9.139 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Michelle&Chastine A
Kvinde | 28 år | Oprettet: 13. okt 2008


New Forest Meldgaardens Sir. Chapman

Fødselsår:
2006
Højde:
1.47 cm
Temperament
Han har simpelthen det blideste temperament i stor stil! Han har et skønt sind og et godt hoved! Kunne ikke ønske os en mere velopdragen ungpony end ham.
Gangarter
Han har 3 super gode gangarter med store flydende skridt, og vi håber, at de bliver udvidet bedre med tiden.
Stævner
Nyborg Rideklub:
D. 28 aug. 2010: LD2 til 70% og en 1 plads og anden LD2 til 69% og første uplaceret.
D. 29 aug. 2010: LC1 til 57% og uplaceret og anden LC1 til 55% og uplaceret - meget energisk og irriterende pony!
D. 18 juni 2011: LC1 til 58,33% - en energisk og løbende pony!
D. 19 juni 2011: LC1 til 60% og LC2 til 61,83% - meget bedre idag :o)
D. 28 aug. 2011: LC2 til 55,91% - Chapman var egentligt super fin i galoppen, som vi har haft mange problemer med, men banen var desværre propfyldt med vand, og han blev bange, når der sprøjtede vand op i hovedet på ham. Øv :o(
Og så red jeg forkert 2 gange, så lidt "overrasket" over, at jeg ikke fik lavere karakterer.

Svanninge-Millinge Rideklub:
D. 10 juli 2011: Red en den første LC2 til 55,??% og den anden LC2 til 52,??% - Chapman var meget ukoncentreret, og der var mange fluer, som irriterede ham i begge programmer. Så det var lidt øv :o( Men han tog det rigtig pænt at være ude.

NÆSTE STÆVNE:

Endnu ikke bestemt
Stamtavle
Han er en renracet New Forest.

Mor; Elmholts Queen Seven NF
Far; Corso NF
Morfar; Pedro NF
Farfar; Conar NF

-Kan evt. ses på; Meldgaarden.dk


Køn
En rigtig skøn vallak :o)
Bemærkninger
Vi købte Meldgaardens Sir. Chapman i april 2008. Vi er utrolig glade for, at vi valgte netop ham! Han er bare så sød mod en, og kunne ikke finde på at gøre en flue fortræd. Han er utrolig tillidsfuld, og knytter sig meget til sin ejer. Han bliver ofte bemærket blandt folk for hans cool look, hans enorme personlighed samt hans talenter indenfor både dressur og spring.
Vi har løssprunget en del med ham, og han syntes, at det er super sjovt at springe og har masser af kapicitet, viljelyst og enorm fed springteknik. Han er aldrig sur - hans humør er altid i top, og han er altid klar til nye udfordringer. En rigtig skøn pony, som vi håber på, kan komme langt i sin uddannelse.
Så vi glæder os til nogle fantastiske år med ham :o)

*OPDATERINGER:

Maj 2009 sad jeg på Chapman igen efter lang tid. Han tog det meget fint, men han var en smule nervøs, da jeg lagde benene til, da han ikke rigtig kan finde ud af, hvad det er for noget, jeg gør. Men det var også lang tid siden, at vi havde været oppe på ham :o)

Juni 2009 var mig og Chastine oppe på Chapman igen. Vi travede en del med ham for lange tøjler, og hvor han fik strukket halsen og gik ligeså fint med hovedet. Han er meget følsom i munden, hvilket gør, at man kun skal tage utrolig stille og rolig i tøjlerne. Han går ligeså fint ned. Vi travede også med ham. Han har sådan en kanon fin trav med et kæmpe stort rygsving og store, flydende skridt. Han er helt fantastisk at sætte på. Nu får han endelig sommerferie hele juli måned, så han kan blive højere. Efter alt det hårde arbejde i juni måned, så han fortjener at få en lille sommerferie. Vi starter op i august igen :o)

Aug. 2009 blev Chapman målt. 1.44 er han blevet nu. Han er bare vokset hurtigt. Håber dog, at han vil blive 1.48 men det kommer nok med tiden, når vi får bygget flere muskler ind i ham :o)

Sep. 2009 Han har endelig lært banen at kende, følger hovslaget præcist mm + volter. Så nu er vi igang med overgangene. Han er bare blevet god. Han får simpelthen så meget balance nu, og han har fået mange flere muskler. Og han er bare blevet høj, efter vi har ladet ham stå i sommers. Sikke fin han er blevet nu. Kig evt. vores nye fotoalbum med ham :o)

Nov. 2010 Chapman er bare den skønneste pony for tiden vedr. ridningen. Vi laver meget bøjninger, halve parader så han får forståelsen mellem temposkift. Og så har vi også prøvet lidt kontragalop her de sidste par dage, hvilket han bare var kanon til!

Febr. 2011 Chapman er kommet i pessoa træning en gang om ugen nu. Han har været i den 2 gange, og han tager det så pænt. Det er meget anderledes for ham, men han er jo som sagt en rolig og meget samarbejdsvillig pony, så det er jo super. Målet med træningen er, at Chapman får brugt ryggen meget mere, kommer bagfra, og får mere takfaste og aktive ben. Og til dels også for flere muskler. Vi kommer helt sikkert til at se positive forandringer med ham om nogle uger :o)

Maj 2011 Chapman er nu kommet til Nyborg (NRK) og vi er nu igang med genoptræningen, efter han har haft en lang ferieperiode. Det går rigtig godt, og vi glæder os til, at han kommer igang med selve ridningen. De næste to uger står den på ture, løsgørende træning og longearbejde. Det bliver super godt, når han kommer rigtig igang ridemæssigt :o)

Juli 2011 Chapman er super fin for tiden. Han er blevet SÅ meget bedre i galoppen, virkelig en stor forandring der er sket. Vi kæmper med schenkelvigningerne i skridt og fri trav tager han super fint. Vi starter på undervisning i august :o)

Jan. 2012 Der er bare sket så meget det sidste halve år! Chapman har virkelig forandret sig ridemæssigt, men særdeles også bygningsmæssigt! Pt. står træningen på en masse forskellige LA-øvelser, og han klarer det rigtig godt. Og så er vi bare inde i en super god periode lige for tiden, så det er herligt! God start på det nye år :o)


OPDATERING:

Okt. 2012 Chapman er nu blevet solgt til en super sød familie på Amager/København. Han skal bruges til videreuddannelse og til en masse stævner både i dressur og spring.
Chapman er udelukkende blevet solgt pga. aldersgrænsen for ponyer. Vi glæder os til at følge ham de næste år hos hans nye rytter, Annika. Og vi er sikre på, at de nok skal opnå deres drømme sammen.
Chapman er oprettet herinde med ny ejer, hvis du/I ønsker at følge med.

Tak for de 4,5 år med dig basse, det har været nogle fantastiske år, og du vil altid have en kæmpe plads i vores hjerter.. Chastine og Michelle <3
Kommentér på:
New Forest Meldgaardens Sir. Chapman
Annonce