{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Loke *Solgt* 2004

5.441 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Glenna B
Kvinde | 43 år | Oprettet: 30. dec 2003


Dansk Varmblod Loke *Solgt*

Fødselsår:
2004
Højde:
Måler pt. ca 162 cm.
Temperament
Helt utrolig temperament. Finder sig i alt, altid kælen og glad. Blev kastereret i januar og er simpelthen bare blevet drømme hesten siden.
Gangarter
Overmiddel. Hans trav er suveræn. Hans gang er blevet virkelig lækker og han går meget "opad bakke". Håber dette hænger ved når man sidder på ryggen af ham.
Stævner
Ingen endnu.. men da han er utrolig nem at have med, håber jeg da at den kommende ejer vil uddanne ham til en masse stævner.
Stamtavle
Køn
Vallak. Blev kasteretet tirsdag d. 17 januar 2006
Bemærkninger
Kanon lækker ung hest som påbegyndte tilridning her i foråret. Desværre kom rytteren til skade, og da jeg selv var højgravid kom vi ikke videre. Men han er utrolig lærernem, og vil meget gerne, så det er slet ikke noget problem. Han kom så langt at han kunne rides rundt uden longe i både skridt og trav. Samt ride med på tur i både skridt og trav. Skal bare prøve tingene en gang så forstår han hvad der foregår.
Han elsker opmærksomhed og står helt stille mens man strigler og nusser ham. kommer gerne som den første når man kommer ud på marken til dem.
Har et godt hoved, og det er nok at hæve stemme lidt overfor ham, hvis han lave lidt ballade... man er vel unghest...


***********************************************
10. januar.. Loke bliver sat i ridning og jeg glæder mig rigtig meget til at se ham under rytter, og tage nye billeder af ham.

***************************************************
8. marts 2009

Loke blev for anden gang løssprungen og det gik bare rigtig fint.. han sprang med lethed 1 meter og synes bestemt at det er rigtig sjovt.
Derudover går det bare super god med hans ridning og hans rytter roser ham.

***************************************************

Opdatering.
31. marts.. Loke gik idag gennem handelsundersøgelsen og er nu solgt til nogle rigtig søde menneske... 2 søskende der begge skal ride ham og da jeg har set demme på ham, ved jeg bare at det er det rigtige hjem til ham, og at de kan gøre ham super dygtig.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Loke *Solgt*
Annonce