{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Holstener Enghøjs Minuet 2005

1.741 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

CG & Minu-Mano-Mira< 3
Kvinde | 34 år | Oprettet: 13. dec 2007


Holstener Enghøjs Minuet

Fødselsår:
2005
Højde:
Minu er ved at være tæt på de 180 cm!!!
Temperament
Minuet er temmelig vågen;-)
Gangarter
Super gode gangarter! Hun fik 8 i gangarter til følbedømmelse...
Stævner
Ingen endnu, men det kommer så snart hun bliver gammel nok:-)
Stamtavle
F: Capo
FF: Calando I (Cordelabryere/Rantzau)
FM: Ozel (Lord/Ladykiller)

M: Hostessa
MF: Leonid (Landgraf I/Ladykiller)
MM: Charline (Corleone/Caletto II)
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Minuet er en rigtig dejlig holstenerhoppe, som har sin egen mening om alle ting, men hun er samtidig den mest kælne hest man kan forestille sig.
Hun har nogle rigtig fine gangarter, så glæder mig til at kunne komme til stævner med hende! Hun skal gerne blive en dygtig "lille" hest;-)
Pt er hun kun redet 2 måneder og har derefter holdt pause i 4 måneder. Jeg har lige fået hende og nu skal vi så igang med ridningen igen.

2. november 2008:
Det starter bare rigtig godt for Minuet og jeg - Hun ligger simpelthen ud med at sende mig en tur på skadestuen allerede anden gang jeg red hende. Det var den 30. oktober hvor hun lige synes at hun skulle smide mig af! Dumme hest!! Jeg fik noget af et chok, så hyperventilerede efter faldet så de andre på rideskolen måtte ringe efter mine forældre. Jeg blev kørt på skadestuen for at få tjekket om jeg havde punkteret min ene lunge men heldigvis ikke! Jeg slap med nogle ordentlige knubs, trykket ribben og brystkasse og desuden bare totalt ondt over det hele. Det føles som om jeg har fået en ordentlig omgang tæsk! Men altså, jeg var heldig og priser mig lykkelig for at jeg havde ridehjelm på!
Så snart jeg ikke har ondt mere skal jeg op på hende igen! Så let slipper hun ikke... ;-)

25. november 2008:
Så har jeg endelig været oppe på Minuet igen! Det gik heldigvis godt, hun smed mig ikke har denne gang så nu skal der bare kløes på;-)

28. december 2008:
Minuet har haft fri de sidste 3 uger pga. at hun har fået tænderne ordnet. Det var en større omgang, så hun var nødt til at holdes helt i ro, så hun kunne komme sig over "tandlægebesøget"...;-) Det er hun heldigvis nu, så nu går vi igang med træningen igen...! Skønt..;-)

28. februar 2009:
IGEN har vi været inde i en skadespause! Er hun ikke skadet så er jeg det! Denne gang er det hende der er blevet sparket og har fået et kæmpe ben! Heldigvis halter hun ikke men hævelsen er lang tid om at falde. Har ikke redet hende den sidste måned men er nu begyndt at skridte igen! Vi er uheldige;-)

27. juli 2009:
Minuet er lige kommet hjem efter flere måneder i Tyskland, hvor ejeren har prøvet at få hende ifolet. Det er desværre/heldigvis ikke lykkedes, så nu er hun ENDELIG hjemme igen!!! Det betyder godt nok at vi skal starte helt forfra med ridningen igen igen igen... Men hey, det er vi jo ved at være vant til...
Kommentér på:
Holstener Enghøjs Minuet
Annonce