{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frieser Rommert (Ik min mere) [Tidl. hest] 2005

2.840 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Majbrit J
Kvinde | 36 år | Oprettet: 20. apr 2007


Frieser Rommert (Ik min mere)

Fødselsår:
2005
Højde:
ca. 160cm.
Temperament
Bare dejligt! Han er simpelthen så rolig, men vil stadig meget gerne lære... :) Og så er han en hyggefrans uden lige...!

Alle elsker Jasper... :)
Gangarter
Over middel...
Stævner
Ingen endnu, da han ikke er gammel nok... :)
Stamtavle
Far: Arjen 417
Morfar: Maiko 373
Han fik en 3. præmie til kåringen i Ringsted den 12-07-2008, og blev derved optaget i vallak-stambogen...
Køn
Vallak.
Og en dejlig en af slagsen!!!
Bemærkninger
Jamen han er super dejlig! Fik ham ud d. 28/10-08, så kender ham Ikke så godt endnu, men han er super dejlig, og utroligt cool i hovedet... Han vil gerne lære, og man kan ikke mærke at han kun er 3, så det skal man huske at tænke over i dagligdagen... :)
Jamen alt i alt, hvad jeg kender til ham nu, så er han bare STJERNEHESTEN!!!
Mere tekst kommer når jeg kender ham lidt bedre, og der vil løbende komme opdateringer...

D.7/11-08:
Idag har jeg redet undervisning på Jasper for første gang... :) Og det var vireklig en succes-oplevelse uden lige... :D Vores berider lavede lige nogle små justeringer i min opstilling og sæde, og bare det gjorde det hele meget bedre og hans gang blev meget mere taktfask, og han gik mere ind og brugte bagparten... Så det bare lækkert... :)

Opdatering d. 21/11-08:
Det går bare super fremad med den dejlige dreng! Han er simpelthen så skøn! Vi er ved at ha styr på anspring osv. nu også, så det er dejligt... Han er bare en stjerne uden lige... :) Har lige meldt ham til besindighedsprøve til vores stævne her d. 13-14/12... Det bliver sjovt at se hvordan han tager det...

14/12-08:
Så har vi været til besindighedsprøve... Det gik fint når man tænker på hvor ung han er og hvor lidt han har prøvet, men han var da lidt vildt indimellem... :) Han syntes godt nok det var spændene! Fik kun 3, men jeg er godt tilfreds med vores indsats... Det bekræftede i hvert fald at han stoler på mig som fører, og følger med, selvom han var bange for nogle af tingene... :)

12/1-09:
Han er bare stadig så sød og lærenem... :) Han er begyndt at have energi til at lave krumhop indimellem... :) Ret sjovt... Kan ikke lade være med at grine af ham... :) Han gik med på et babyhold den anden dag, fordi der var 2 halte heste pga. alt det frost og knolde, og det tog han bare i stiv arm...! Men hver gang jeg snakkede skulle han da hen til mig... :D Lille baby!!! Han er bare en drømmehest uden lige... :)
Bliver desværre nødt til at klippe ham imorgen, da han sveder helt vildt når han bliver redet, og han kan stå flere timer før at blive tør... :S Ville ellers haelst have undgået det, da det er så synd... Men nå... hellere han ser lidt sjov ud, end han bliver syg.. :D

Jeg elsker dig...
Altid glad...
Super smuk!
Personligheden i top!
Evig underholdene...
Rigtig smækker-lækker...


J
JA
JAS
JASP
JASPE
JASPER
JASPE
JASP
JAS
JA
J
Kommentér på:
Frieser Rommert (Ik min mere)
Annonce