{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tysk Sportspony Damaris T. 2000

2.038 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Malene M
| 27 år | Oprettet: 23. feb 2008


Tysk Sportspony Damaris T.

Fødselsår:
2000
Højde:
Færdigmålt 1.45 (:
Temperament
- VIRKELIG DEJLIGT! Hun er rolig, men opmærksom, hun er den sporty og friske af slagsen(: hun tager alt med ørene fremme. Hun kan bedst lide at være i flok og selvskab, hun ligger meget op til at blive nusset om(: På folden er det sjovt at lege med de andre :D I stalden står hun stille og er tålmodig(:
Hun er ligeglad om hun er i ridehal eller på ride bane - hvis vejret er til det. Hun går lige op i trailer og alt det nye betyder ikke alværden, self skal hun vænne sig lidt til det hele(: Dmaris bliver kaldt Musse:D<3. Hun er en utrolig dejlig pony, med et vidunderligt sind!(LL).
Gangarter
Jeg er vild med alle gangarter!
både skridten, traven & galoppen er over middel.
Især skridten og galoppen er langt over middel, vil jeg sige :D
- man sidder meget godt i traven! (:
Stævner
ingen med mig, ENDNU.
men masser med Kamille (:
KAMILLE: Pt. er det noget LB, lidt placeringer til distriktsstævner når det går godt, men hun har før præsteret at springe LA. Har kapacitet til mere, men er (igen pga. tidligerte fejltræning) stadig noget usikker og let påvirkelig i springning.I dressur har hun gået LB1 til 64,3 procent, og lidt godkendt LA1, men hun er helt klart springpony.
Stamtavle
Meget mærkelige navne på farens side, der går igen flere gange. Men jeg gider ikke til at finde passet lige nu xD

Far: Contus

Mor: Daisy
Køn
hoppe:-*
Bemærkninger
Damaris kom i Søndag d. 2 November 2008.
- Da Musse stig ud af Traileren, fik jeg et chok, jeg har aldrig set sådan en skønhed! :-* Nu har hun stået på vores gård i korte 3 dage. Jeg har hende på prøve en månedstid, hvis hun er noget for mig skal jeg ydliger låne hende nogle år og jeg er ret sikker på hun er noget for mig!<3. ikke nok med hvilken skønhed hun er, er hun også en perfekt ridepony, jeg har aldrig følt mig så tilpas som jeg er på hende. vi skal lige lære hinanden noget bedre at kende(: Allerede nu elsker jeg hende rigtig meget! Musse er min drømmepony!<3.
Kommentér på:
Tysk Sportspony Damaris T.
Annonce