{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Højvangs Tarif 1999

4.659 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

DSP Højvangs Tarif

Fødselsår:
1999
Højde:
han er 146 cm. og er derfor en smuk 1 pony.
Temperament
En dejlig rolig hest på staldgangen og ligeså i ridningen. Er dog lidt af en frækkert en gang imellem, men da jeg selv ikke har noget imod et lille spring fra eller til, hvilket efter min mening giver lidt mere spænding.

Han elsker de lange marker, hvor man virkelig kan få fart på for frie tøjler.
Gangarter
Han er en rigtig dejlig dressurhest.

Kan løfte benene højt og flot i øgninger og det hele, men samtidig kan han også samle sig helt sammen lave flotte schinkelvigninger. En hest med mange forskellige gangarter alt efter rytterens behov.
Stævner
Da jeg ikke er den store konkurrence rytter, har vi ikke brugt så meget tid på stævner og det hele, men har dog nogle fine resultater fra nogle få udestævner og en del hjemme stævner!
Stamtavle
Ja

far: Bolero
mor: Tanja.
Køn
han er en smuk vallak, med sin helt egen udstråling
Bemærkninger
farve: brun
hoved: stjerneblis ud over begge næsebor ender ud i kødfarvet. tydelige kenben:)
ben: 3 høje sokker og en soklet.

Jeg elsker denne hest højere end noget andet på hele jorden og er simpelthen det værste jeg ved, at skulle sige farvel til ham.

Han er en hest som behøver omsorg og folk der holder af ham og passer ham. Han elsker at have folk omkring sig og nyder bare opmærksomheden af både børn og voksne.

Da jeg skal på efterskole, har jeg selv taget det valg at jeg ikke skal have ham med. Han fortjener et sødt lille barn som vil holde ligeså meget af ham som jeg gør, og jeg ved at jeg ikke vil ha mulighed for at kunne give ham denne opmærksomhed nok når jeg starter på efterskole.

Rent ud sagt så er han virkelig en hest som fortjener det bedste, han er min bedste ven og han ved mere om mig end nogen andre. En hest som forstår en og fanger det humør man er i med det samme.

Den største krammer
Annnemette Jensen
Kommentér på:
DSP Højvangs Tarif
Annonce