{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Capella le fay •RIP• 2005

6.200 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod Capella le fay •RIP•

Fødselsår:
2005
Højde:
Capella er målt til 165 cm den 26/3-10

Barbie er en joke, der vi købte hende havde de "kaldt" hende Møgelholt's Barbie, fordi hun lignede en barbie hest :D! hehe det skulle hun så ikke hedde

Temperament
Capella er en typisk Bernstein linje afkom, altså hendes mor er et afkom efter ham, og Capella er helt klart lige så rolig så de plejer at være kendt for.

hun er dog en typisk unghest med nykker, hun hader at stå bundet for hun er utålmodig, men hende fremaddrift er kanon hun er modig! hvilket bliver en fordel på dressur banerne...

Hun er dog sin egen herre, vi skal ikke blive for rappe overfor hende så bliver hun fornærmet men det er blevet meget bedre :)
Gangarter
Skridt - Elastisk, energisk, bruger ALTID overlinjen og træder godt ind under sig.

Trav - hendes bedste gangart, hun er så elastisk i overlinjen og energisk man døser hen af betagelse :) hendes haseaktion er enorm hun bruger dem super godt, og kommer altid godt ind under sig - tror hun bliver en KANON øger!

Galop - Den er udemærket men man kunne ønske mere op-ad-bakke, hendes forben er ikke meget med endnu men det kan stadig nå at komme, men der er sindsyg godt afskub så mon ikke hun kan stabiliseres bedste i galop når hun er tilredet?
Stævner
NÆSTE STÆVNE


----------------------------------------------------------

Aars sportsrideklub den 14 november 2009 - FØRSTE STÆVNE!!
LC2 - 121 point, 52,6% - Meget nervøs og bange, forstod absolut ikke pointen med at opvarme med en hal fyldt med heste og derefter smidt ind i en hal alene! en meget skræmmende oplevelse for hende, men hun gennemførte og jeg er stolt!

Farsø rideklub 17 - 18 sep
LD1 - 80 p. 53,3 % - 1 plads
LC1 - 118 p. 49,??% - uplac.
- Stævnet gik faktisk udemærket selvom hun var utrolig usikker og jeg på virkede hende med min nervøsitet. LD1 var hun ekstra nervøs og lc1 var hun træt og tvær der gik ½ time mellem vores starter :/ i morgen rider vi kun ld2 vi skal ha gode ture <3
LD2 - 113 p. 62,7 % - Denne klasse gik bar super godt! Hun var med mig, og var ikke træt som lørdag. Vi red kun den ene klasse pga. mellemrum mellem starterne. Hun skal til at have mere bæring og styrke så vi kan komme ud i hjørnerne for der kan vi hente flere point :)

Ranum rideklub 23 juni 2012

LB1 - 146 p. 54 %
Hun havde brugt alt sin energi i traileren fordi hun havde bandager på for første gang og de generede hende meget.
Så hun var ikke med Carsten på samme måde som hun havde været til træning. Men hun gennemførte og klarede øvelserne super godt! men desværre ikke til en ret høj procent?

LB2 143 p. 52%- Klassen gik bedre i den forrige men det mente dommer ikke og dømte sågar ned i hendes parade hvilket var perfekt ! dommer skrev man ikke måtte ride ind i P i skridt. og i programmet er 1 -2 trin tilladt?? hmm
Men hun gik meget bedre end den første men hun var træt og lidt tvær men det kan kun blive bedre :)! - det stævne her var en sejr i sig selv hun var en go hest at have med nu skal hun bare vinde fremover :)

Farsø rideklub 30 juni - 1 juli 2012

LB2 - 61 % - Hendes anden Lb2
LA1 - 56 % - Hendes første La1 :)!

LB1 - 62 % - 2 plads - Hendes anden Lb1
LA1 - 63,8 % - 1. uplac. - Hendes anden La1 :)

Kommentar. En super weekend for både hest, ejer og rytter :) Hun var helt sikkert mere med end imod og nød det hele meget mere. Nu står den på 14 dages "ferie" hjemme men jeg skal i den tid holde hende i sving indtil hun skal i gang igen (:!


Vi har startet lb1, la1 og la2 i 2013. Dog er vi ved at finde samarbejdet, så vi glæder os til vi er så gode vi kan levere et godt program hver gang.
Stamtavle
Mor. Bailey dv 051
morfar. Bernstein dvh 696

Fuld tavle, men ingen papire desværre
Køn
En dejlig hoppe, hun har dog ikke et særlig feminint hoved men det går nok :)

for hun har en god nakke og en perfekt hals til at holde det hele sammen med ;)
Bemærkninger
<3 Capella kom op til Pearl i himlen den 19/2 2018, efter flere års kamp mod slidgigten gik den ikke længere<3

Super dejlig hest som vi har haft siden hun var 7 måneder gammel. :)

Hun er vidunderlig elsker den hest <3 Hun er smuk og dejlig men hun skal have den rigtige rytter idet jeg er gået helt i stå og kræver en mere rutineret hest til at hjælpe mig i gang

Hun kom i ridning i 2012. Og derefter fik jeg interessen for at genoptage ridningen med hende og siden har det kun gået frem.

Sommeren 2013 begyndte vi at ride kursus ved Mette Raimondi og nu er hun vores faste underviser. Vi har begge rykket os sindssygt men har langt igen da Capella stresser når hun kommer i byen så vi har langt igen.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Capella le fay •RIP•
Annonce