{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Selina [Tidl. hest] 2003

9.966 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Christine Pedersen
Kvinde | 34 år | Oprettet: 21. maj 2005


Pinto Selina

Fødselsår:
2003
Højde:
165 ca.
Temperament
Vågen og frisk
Gangarter
Kort i skridt.
Middel undergreb i trav.
Jævnt god i galop.
Stævner
Starter til og med LB spring og LC1 dressur.


Stamtavle
Far: Pinto
Mor: Blanding

Hun er kåret Dansk Pinto.
Kåringsresultat - 6p 6676 66 566 6
Beskrivelse: Hoppe af jævnt god type. Passende dybde og bredde. Almindeligt hoved. Velansat, kun middellang hals. Lang, lidt stejl skulder. Middellang, markeret manke. Stram lænd. Velformet, middellangt kryds. Lemmerne jævnt føre, lidt fransk for, lidt vinklede og udtået bag. Bevægelsen uenergisk og kort i skridt. Middel undergreb i trav. Jævnt god i galop.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Hun er en dejlig hoppe med rigtig godt sind. Ikke bange for ''farlige'' ting. Selina har en god springteknik, og kigger ikke. Hun tager alt meget roligt. Hun kan blive varm i spring, men dette sys hun kun er sjovt, så hopper hun lidt på stedet, og det er nu meget sjovt med den tosset hyp. Hun er nem og ride og arbejde sammen med. Alle kan trække med hende, og ride hende. Meget sød på stald, mark og under ridning.

Opdateret.
Hun er nu kommet i god kondi så nu begynder den hårde træning, endelig. Vi er begyndt og springe bane. I dressuren går hun bare rigtig fint. Der er nogle små fejl men dette klare vi hurtig sammen. Hun blev handelsundersøgt samme dag som jeg fik hende. Og der gik hun lige gennem, uden problemer. Hun er en sund og rask, og en meget rar hest. Utrolig tillidsfuld. Selina vil gøre alt for sin rytter, hun gør sit bedste for og gøre rytteren tilfreds. Selina kan noget HMS som hun er blevet trænet med som 3 års.


Torsdag d. 4 marts skete noget helt uventet. Selina kom til skade inde i hendes boks. Det var øjet. Hun blev kørt til ansager efter at dyrlægen var der igen Mandag d. 8 marts. Selina kom derop og skulle så tjekkes mere. Tirsdag skulle hun igennem en scanning med øjet. Og den dårlige nyhed kom så. Hun skulle have fjernet øjet helt. Dyrlægen i Ansager siger der er gode chancer for at hun bliver ridehest igen. Og det håber jeg så. Hun skal bare lige vendes om på at hun kun har et øje og se med. Og den tid det tager, den tid venter jeg. Bare min hest kommer ovenpå igen.


Klubmester 2014 springning for heste !
Kommentér på:
Pinto Selina
Annonce