{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race ¬ PUSSI <3 [Tidl. part] 1996

2.153 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race ¬ PUSSI <3

Fødselsår:
1996
Højde:
Pussi er 1,05 høj, så lige grænsen til at være shetlænder. Hun er nu meget sød, og man falder heldigvis ikke så langt, hvis man skulle falde af hende, heldigvis nok.
Temperament
Hun er meget rolig, dog meget svær at fange, måske hun har haft dårlige oplevelser med det tidligere, det ved jeg ikke. Hun er nu sød og er bange for piske hvis man holder dem i hovedhøjde, men når man rider med pisk, det går skam fint nok.
Gangarter
Har 3 fine gangarter, jeg savner lidt de små trin, og det dejlige hoved, som altid kom snigende op på min skulder, det vil jeg gerne indrømme, men hun har 3 dejlige gangarter. En lidt kikset galop, men okay, bumler okay meget! Hun kan sagtens gå til bidet, og har også sprunget! Bare man kan ride, kan man godt ride hende! Er ikke til fuldstændig nybegynder, da hun kan være lidt dum.
Stævner
Pussi og jeg har aldrig deltaget i stævner, kun været på hyggeture, skovture! Vi har lavet de mærkeligste ting sammen, det er jo faktisk lang tid siden, jeg savner nu tiderne lidt.
Stamtavle
Pussi har ingen officiel stamtavle, men shetlænder, måske lidt islænder ind i. Benene er ret lange, hovedet er ret stort, så er nok ikke en ren race.
Køn
En total mærkelig hoppe, man kunne bruge evigheder på at fange hende, jeg blev sur, men jeg fik da motion. Jeg savner alligevel de tider virkelig meget. :'(
Bemærkninger
Det var dengang? Vi to var et dengang? Bare at tænke tilbage på det gi'r mig dårlige og gode minder. Vi red indianer på marken, red i skoven, vi var så gode venner, nogle rigtig slader-tøser. Jeg kunne fortælle dig alt, og det røg ikke videre. Pinto blev flyttet d.8 Marts 2010, derud hvor Phillip står. Det er virkelig træls, at du ikke måtte komme med, men du fik en ny veninde, nemlig Pinto's mor. Jeg kommer ikke så meget nede ved dig mere, da Phillip, Pinto og Jens Lyn tager alt min tid! Døgnet har desværre alt for lidt timer. Jeg savner dig Pussi-pusling, min lille stjerne, skal nok komme ned og kigge til dig engang i fremtiden.

Det var tider, dengang hvor vi var
der for hinanden, puuh det er lang
tid siden, jeg savner det virkelig
det virker som helt vildt lang tid
siden, det er kun 2 måneder

Jeg savner dig min prinsesse <3

- Skrevet af Emma RH. Ingen kopiring af billeder eller tekst!
Kommentér på:
Anden særlig race ¬ PUSSI <3
Annonce