{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Pilelundens Starfighter <3 [Himmelhest] 2002

2.919 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Simone Birkelund
Kvinde | 29 år | Oprettet: 13. mar 2008


Dansk Varmblod Pilelundens Starfighter <3

Fødselsår:
2002
Højde:
I hans pas står der 169 cm
Men han virker som en på 170-172, og når man så Salli ved siden af, så han også højer ud :)
Temperament
OPMÆRKSOM !!! Han er TOTAL bange for næsten alt ! :/ Men det blev bedre med tiden :)
Gangarter
Alle fine :)
- Men især hans galop og trav, han er PISSE god til øgninger !
Stævner
Ikke med Salli, ved ikke med tidlige ejer ?

- Skulle ha været til et springstævne ved BG, men blev desværre syg der :/
Stamtavle
F: Midt Vest Ibilight
FF: Ibikus
FM: Midt West Moonlight
M: Tøsen Gray Starlet
MF: Rolex
MM: Cacharel
Køn
Vallak

Men skulle tro han var en hingst :D
- Vi tror det er fordi han stadig var hingst som 2årig ?
Bemærkninger
Pilelundens Starfighter i daglig tale Kylle, Kulkul. Det skal lige sige at han ikke er min med det er MIN VENINDES HEST !

Kylle er en meget følsom hest, når man snakker med ham svare han ;) Hvis man spørger ham om han er dum nikker han nej og hvis man spørger om han er sød, står han bare og kigger og det betyder ja :D Og hvis Salli bliver sur på ham, kigger han over på mig og lige som han tænker: "Så hjælp mig dog moster!?" og lidt efter kigger han om på en og vil tilgives eller hvad man kan sige . Han er ret sjov ;)

Kylle går rigtig fin i dressuren, han er begyndt at gå ned med hovedet, man skal bare lige tag i tøjlerne og så er hans hoved straks nede! Man han går også meget under lod, hvis man ikke lige "trækker" hans hoved op engang imellem, ligger han dernede, men der arbejdes meget med det, og det begynder at gå bedre og bedre med det :) .. Hans øgninger er begyndt at ligne noget, uden han går i galop :) Han er eller ikke så doven mere, som han har været i dressuren, men kan godt finde på at hive :( Men det arbejdes der på ! Man kan godt se at han er trænet på til at være dressurhest ;) Salle og Kylle er især begyndt på meget galoptræning, så det kan blive bedre i deres springtræning ;) Deres galopanspring er blevet rigtig gode :)
Kulkul kan springe 150 i løsspringning, som er meget flot få ham, fordi han aldrig er blevet trænet i springning, han blev trænet op som dressurhest, hvilket heller ikke gik så godt :/ .. Han har sprunget 130 cm med Salle pt. men de forventer at komme højder op til sommer. Han har været skadet det meste af sommer, så det har været svært at træne ham op. Men det lykkes ;) Desværre har de ikke ridehus ude ved Salle, så det bliver begrænes hvad der kan være af ridning om vinteren :( De springer bane på 70-120 cm, så de er kommet godt efter det ;) Kylle han elsker at spring, men han har en underlig springteknik, det er ikke tit han lægger benene op under sig, men det kommer måske ? Han har nogle sjove måde, hvis det er små spring, kan KUN lige komme over, men hvis man sætter det op, springer han langt over ;D
Kylle er trafikvant på en måde ! Han er ligeglad med biler og næsten ligeglad med lastbiler, bakker kun lidt :) Men det er omgiverlersen han er bange for, men han er lidt underlig ? For hvis man siger "Buh" så står han lidt, så den der holder ham kan nå at flytte sig, før han løber ? Vi plejer at sige at han skal tænke sig om, altså hvad han skal :D Så derfor har han fundet navnet Kylle :D
Som skrevet før er ham meget kyllet ! Og der har været mange problemer med ham, hver gang der var en der kom gående eller en spand der vælte, hvis Aksel larmede inde i maskinehuset farede han frem .. Men nu kan han stå stille og uden grime og bliver ikke så bange mere :D Han gør fremskridt hver dag, det går så godt for tiden at han, næsten ikke gør noget ved bommen mere :)

Alt ialt: Er han en OVERLÆKKER Dv vallak ! Som vil gøre alt for sin rytter :)

I torsdags d. 27/05-10 var dr. dyr der, han undersøgte Kulkul grundigt, og det endte med at han fandt ud af at han havde stive lunger og atmatisk brukitisk :/ Det er 99,99 % sikkert at han skal aflives :/ Og hvis han ikke skal, så ved salle ikke rigtig hvad hun skal gøre? Hun vil jo gerne beholde ham, men det ender nok med at hun afliver ham lige meget hvad? Han skal nemlig bruge mange kræfter på at trække vejret :(
- DET ER NU BESLUTTE AT HAN SKAL AFLIVES :/

D. 28/6 - 10 blev Vøsse aflivet kl 14:14 .. Endnu en stjerne er sent til himmelen :/

Til min dejlig dreng:
arg .. Jeg ved ikke hvad jeg skal sige skat ? Du betyder så meget .. Havde håbet at denne dag IKKE kom nu .. Hvorfor nu ? Man skal dø en dag, men hvorfor lige nu og hvorfor lige dig ? Vidste ikke at det kom så pludseligt ? :/ Jeg kommer til at savne dig :( Jeg fik sagt farvel, men det var hårdt .. Du stod bare der, du vidste ikke hvorfor vi havde tåre i øjene, du prøvede at trøste os, men det hjælper ikke Kylle .. Det bliver ikke det samme uden dig :/ Jeg kan ikke klare at skrive mere .. Det kommer en dag .. Og hvorfor lige når jeg ikke hjemme .. HVORFOR ????!!!!!! Kylle .. Det bliver ikke det samme uden dig lil' skat <3<3<3<3 Hyg dig på de evige græsmarker .. Hils Zita og Stampe for mig .. Håber vi mødes en dag ! <3 - Lige en ting til skat: Pas på moar de dage her .. Gør ALT hvad hun beder dig om .. Gør det for min skyld, men mest for mors :') Elsker dig Basse - For ALTID <3<3<3<3<3<3 !

25/11/10 Til den smukkeste stjerne på himlen !

Hey skat .. Savner der hernede! Ved ikke hvordan du har det deroppe, men håber da du har fundet den flok du skal være sammen med resten af dit stjerneliv! <3
Var lige henne ved dit gravsted, gjorde det pænt .. Hjertet er der stadig, jeg regner med at jeg finder nogle blomster snart og ligger på ! :) Savner dig UTROLIGT meget !!! <3 Du fatter ikke hvor tomt der er uden dig ? Mangler dig når jeg går over i maskinehuset, når jeg går ud på folden .. Det er ret svært at vende sig til at du var der og nu ... er du bare væk ... sidste gang jeg så dig, var på folden, havde lige fået a vide, at hvis jeg skulle sige farvel, så var det nu, jeg gik ud til dig sammen med moar, du stod der, jeg havde tænkt mig at jeg ikke ville græde, men de kom, du kiggede på os, du forstod det ikke, det var svært at se på dig når man vidste at du havde ondt, det er dejligt at tænke på at du har det godt på de evige græsmark <3 Vil ikke si' farvel, men vi ses en dag skat <3 !

OBS: Middel og Lav kan accepteres men
Læg lige en Kommentar om hvorfor
du har Givet det. Tak på forhånd :)
Kommentér på:
Dansk Varmblod Pilelundens Starfighter <3
Annonce