{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Bølle [R.I.P] [Himmelhest] 1993

1.790 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Emma J
Kvinde | 29 år | Oprettet: 18. jul 2008


New Forest Bølle [R.I.P]

Fødselsår:
1993
Højde:
143cm
Hat hestepas og konkuerne
Temperament
roligt og han var frisk når han skulle springe:)
Gangarter
Skridt: Fin
Trav: Super, han kan løfte sine ben rigtig højt i fri trav.
Galop: Rigtig god, han tager nogle stor spring med god rummelighed.
Stævner
Mange
Frks..
Vandt LC2
Vandt LC i spring
Stamtavle
Har den ikke lige her...
Men ren new forest pony:)
Og mister malte som far.
Køn
Vallak
Bemærkninger
Bølle var verden sødeste pony gjorde alt for sin ejer...:)
Hjalp en over springene hvis man ikke lige var klar, man kan ikke sige andet end han var og er stadig en super pony. Han bliver ALDRIG glemt de 2år jeg havde ham var de bedste med ham. Jeg savner ham ufatteligt meget hver dag, når jeg står og kigger på himlen, ser jeg ham løbe rundt og have det super godt. Vi gjorde det der var bedste for ham, og som dyrelægen sagde var det bedste..

Bølle blev aflivet den 28/8-04, den værste dag i mit liv:(

Det startede sådan:
Jeg skulle til stævne, med Belinda (min gamle pony) og Bølle så jeg var taget tidligt i stalden sammen med mine 2 hestepassere Line og Christian, vi gjorde ponyerne super fine, så de var klar til at tage til stævne:) Min mor og Svend (pap far) kom med hestetransporten kl .6:30 for der skulle vi læsse og afsted mod næstved ridecenter det tog os 40 min. at komme der hen, mig og Line gik hen og meldte mig til start, skulle starte 2 dressur klasser på Bølle og 2 spring klasser på Belinda. Imens gjorde Christian og min mor Bølle klar for ham skulle jeg ride først på, jeg satte mig op og gik igang med at skridte igang han var rigtig frisk og i super humør. Men så satte jeg i trav som min ridelærer sagde jeg skulle, men lige pludselig kastede han sig ned og begyndte rulle sige, han landte lige på mit ben/fod. Og min mor, far, farmor, farfar, line, christian og min ridelære kom løbene og skyndte sig at få Bølle op og ud at gå min far tog mig med hen til bilen for de skulle se på min fod, jeg havde brækket 2 tær og forstudet min fod. Men jeg ville ride, Benlinda, så imens min mor ringede til dyrelægen og gik med Bølle fordi han ikke måtte lægge sig. Gik vi igang med at ordene Belinda, og så red jeg så mine to spring klasser på LC/LB og blev nummer 1 i LC'en og to i LB'en så var rigtig glad, men var stadig bange for hvad der skulle ske med Bølle:( Da vi var færdig fik vi en box's til Belinda for det med Bølle kunne vidste tage lang tid.
Da vores ejen dyrelæge var på vej hjem fra ferie, var der en anden og han sagde vi skulle lukke ham på en fold, så vi fik lov til at låne en, og der var massere af græs det skal lige siges at yrelægen havde været der 6 gange inden han sagde det, for han vidste ikk rigtig hvad han skulle. Men da kl. var 23:30 ringede Anders vores dyrelæge og sagde han kunne, komme nu. Det gjorde han så, i mellemtiden var min bedste veninde Louise kommet og underholdt mig for var rigtig ked, for vi vidste ikk var vi skulle gøre med Bølle, Men så kom Anders og sagde hvis den på nogle måde skulle overleve var det at give den en operation, som skulle koste minmum. 35.000, og han sagde at den nok ikke blev ridehest ligemeget hvad vi gjorde. Så min mor, Louise's mor og dyrelægen besluttede sig for at aflive ham det var det bedste man kunne gøre, for ham. Bølle fik først Kolik, så tarmeslung og så hul i tarmen.
Kommentér på:
New Forest Bølle [R.I.P]
Annonce