{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Cob (sec D) Addyene 2005

7.088 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Whispering Horses
Kvinde | 30 år | Oprettet: 19. okt 2008


Welsh Cob (sec D) Addyene

Fødselsår:
2005
Højde:
147 høj. men hun går over mål om nogle få år.
Temperament
I forhold til at hun er en 4 årig hoppe så er hun en ekstremt rølig ponny, men hun kan godt lave et par hop hvis der er noget hun bliver bange for (køer). Hun elsker at lege og bliver rigtig frisk når vi gør det. hun elsker især at lege med presenning og bolde. Hun har lige lært at lægge sig ned og det tog hun stille og roligt, og hun blev liggende der nede. Jeg er lige begyndt at ride på hende og første gang jeg var oppe og sidde på hende tog hun det helt roligt, hun vendte sit hoved om til mig for at se hvad det var jeg lavede der oppe på rykken af hende og så baggede hun lidt, det var det eneste hun gjorde og så skridtede vi lidt rundt. så hun er en meget kærlig hest som stole meget på en selvom jeg først lige er begyndt at træne med hende for en måned siden.
Gangarter
Jeg kan ik rigtigt finde ud af om hun har nogle gode gangarter. Hun er en meget klosset ponny og snupler hele tiden, så derfor når jeg aldrig at se hvordan hendes gang er, men jeg tror den er meget god for den føles god når man rider på hende.
Stævner
Hun er jo kan 4 år og er først lige begyndt at forstå at jeg sidder på rykken af hende, så der går nok noget tid før hun ville kunne gå stevner, og det ville heller ikke blive med mig, for jeg er ikke så glad for stevner.
Stamtavle
Far: Parc Reveller 29030
Mor: Arfron Molly 100131
Morfar: Cippin Red Flyer
Køn
Hun er en virkelig køn hoppe :)
Bemærkninger
Addyene er en meget smuk rød Welsh ponny med en lille hvid blis i panden. Hun er stort set altid glad og som sagt elsker hun at lege med ting og lære ny svære øvelser i horsemanship. hendes personlighed er lidt sjov . når hun er sammen med andre heste snære hun af dem men vil engtlig vildt gerne hen til dem. så hun er lidt en lille bitch som ikke tør sige sin rigtige mening. her på det sidste har hun gået alene men ellers har hun gået sammen med ældre heste som ikke rigtigt har gedet at lege men hele tiden har jaget hende væk så nu er hun begyndt at tro at man bare skal være sur hele tiden . glæder mig til at hun skal gå sammen med en vallark med gang i :) det kan være hun lære lidt af det.

Hun kan:
lægge sig ned
neje
smile
stejle
svinge med pisken
gå op på 4 paller
løfte noget af en precening
kaste med en bold
bakke når jeg bakker
blive redet kun med en snor
er ikke bange for pisken når jeg slår den ned i jorden
er ikke bange for preceningen når jeg blafre med den
løber væk fra mig når jeg siger fri
kommer løbende når jeg pifter
lege fangelege
lægge ned på siden
lægge sig ned med mig på ryggen
lægge på ryggen med benene op
sitte på rympen med eller uden mig
tage sit hoved ned mellem mine ben og løft mig op på rykken
bakker væk fra mig når jeg siger væk og står lige foran hende
benløft
og nok os en masse mere :)

tricks vi prøver at lære:
at lægge på rukken
spanske skridt

Addyenes og mit forhold er det bedste jeg ved . hver gang jeg kommer ud til hende når hun går og hygger på folden og jeg kalder, vrinsker hun og kommer løbende i fuld galop. hver gang vi er sammen hygger vi altid og leger og der er bare ik noget mere skøndt end at være sammen med hende. man kan mærke hun elsker det :)

Maj 09. Men det er ikke altid hun er lige glad :) for ca. en måned siden var det første gang jeg gav hende bid på og nøjh hvor blev hun sur på mig. hun blev så sur så hun ikke ville lege resten af dagen :/ heh men nu har hun haft det på 4 gange og nu bliver hun ikke lige så sur. Men stadi lidt :/

jeg elsker alt ved addyene. og ville virkelig ønske jeg kunne købe hende. jeg er næsten ude ved hende alle dagende i ugen. og elsker at være ude ved hende, vi er virkelig kommet langt bare med 1 års træning :)
I AM REALLY IN LOVE WITH YOU PONNY <3

Juni 09. Hun går nu på sommergræs med en frisk vallak. de er vist blevet lidt kærester og han ter sig som en hingst hver gang hun kommer ud på fold med ham. de kan bare stå og nusse i flere minutter :)

I WANT TO RIDE WITH YOU TO THE WORLD'S END <3

15/6
Addy galoperede med mig på rykken for første gang :) hun var bare så dygtig. men hun var ik så god på venstra volte :/ så det er den side der skal trænes mest. <3

1-juli
my heart is been ripped off !
Kommentér på:
Welsh Cob (sec D) Addyene
Annonce