Bemærkninger
Til start fik jeg part på Lukas, efter 1/2 års tid fik jeg ham i julegave af min far.
Da han havde tabt sig rigtig meget, og hade fået en god kondition. Besluttede jeg mig for at prøve at tage et spring på ham. Det ville han bare ikke og lige meget hvor meget jeg prøvede ville han bare ikke over! Heldigvis er han mad glad og vi fik lokket ham over nogle spring, da han fandt ud af det ikke var farligt ville han gerne springe, både i skov og på ridebanen. Vi begynde på noget HMS. Han lærte han også nogle tricks (Lyfte, neje, smile, kysse)

Dressur: Lukas går fint, nemt og stabilt til bidet, Han skal lige overtales til at galopere men ellers en fin dressurhest.

Spring: I starten var han meget usikker/utryg, men efter han havde prøvet det et par gange har det udviklet sig rigtig meget og kun positivt. Vi springer 50-60cm i bane til springundervisning, indtil videre tør jeg ikke højre. Har dog sprunget 80cm i enkeltspring. Og han er super sød at springe på i skoven og ude i naturen.

Trav: Lukas er rigtig god til ponytrav. Han køre ude i Kvistgård, DPV. Til det første løb vandt han en flot 4 plads, og anden gang vandt han 2 plads og siden har det kun forbedret sig, han vinder stort set alle de løb han deltager i. Og efter 5 månder vandt han Berby-løbet. Og månden efter vandt han DM løbet.

- efter næsten 3 år sammen blev Lukas solgt til en sød familie i Vest Jylland :)!