{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Easy Light (solgt) 2004

3.695 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Katrine Willum
Kvinde | 27 år | Oprettet: 1. jun 2007


Anden særlig race Easy Light (solgt)

Fødselsår:
2004
Højde:
1,39,5 altså en stor 2' pony.
Temperament
Hun kan blive mget hidsig når der er noget hun ikke vil eller ikke forstår. Hun elsker at arbejde. Men ellers er hun rolig, hun har forandret sig meget siden jeg købte hende.
Gangarter
Alle tre er gode.
Stævner
Hun kan gå LA-klasser i dressur og LC - klasser i spring.
Jeg skulle have startet fynsmesterskab på hende, men hun fik desværre ondt i ryggen.
Stamtavle
ukendt
Køn
En super skøn hoppe<3
Bemærkninger
Hun er en meget flot og elegant hoppe. Hun er brun skimmel hoppe om sommeren og om vinteren er hun grå skimmel.
En super dygtig og lærenem pony som man kan ha med overalt. Hun elsker at blive striglet og nusset om .Første gang jeg skulle ride uden sadel i galop faldt jeg af da jeg satte hende ned i trav fra galop ,hun stod med krydsede forben og trådte på sig selv for ikke at træde på mig og så tog hun hovdet ned til mig og prustede mig i ansigtet. jeg havde næsten lige fået hende. Hun er bare dejlig. Hun er næsten ikke bange for noget, det er tit de andre heste i stalden der ikk vil gå forbi eller i gennem noget så gå hun først får hun er ikk bange for noget. Jeg har købt hende af Malene som bor i Viborg og jeg er meget glad for at jeg købte hende for hun er mit et og alt. Hvis jeg ikke rider hende en dag eller to nusser jeg og strigler jeg hende og hun elsker det. Hun er solgt som dressur pony men hun kan sagtens springe, man skal passe på med hun ikke bukker. hehe
Når vi skal ride tur, jorde jeg helst ikke på hende for hun har det med at når hun ikke går til biddet og syntes det hele er sjovt og vi goloperer stærkt så bukker hun meget højt. hehe.
Hun er meget sød på stald og en på 3 år kan skridte hende når hun skal på fold. Hun kan blive en hidsig pony hvis hun ikke lige gider eller hvis hun skal lære noget nyt, og hun ikke lige forstår det.

vi har fået ny ridelære og det går bare fremad. Jeg er meget glad for min nye ridelære:D

Hun har desværre stået stille i et stykke tid nu, for hun har ondt i ryggen. Lige som vi troede det var gået over, kom det igen:(
Jeg håber snart hun er klar igen.



Kommentér på:
Anden særlig race Easy Light (solgt)
Annonce