{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race †Star-Fire R.I.P.2010† [Himmelhest] 1995

7.054 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

SKA-Hestevelfærd
Kvinde | 29 år | Oprettet: 11. feb 2008


Anden særlig race †Star-Fire R.I.P.2010†

Fødselsår:
1995
Højde:
han er desværre en hest på 1,53 men sådan et sind som han har gør det ikke noget
Temperament
selvfølig er han lidt varm det er alle araber jo men det er også samtidigt et dejligt sind for det er ikke så varmt som det a og til kan være.
Gangarter
tre super gode gangarter.... XD

Skridt: en god taktfast og herligt tempo

Trav: en god balance og masser af rytme i den, den kan godt være lidt svær og side i...

Galop: absolut den bedste gangart af dem alle tre, god rytmisk, det eneste der lige er, er at han ikke kan galoppere lige ud..
Stævner
da jeg kun har haft ham lidt over en måned, har jeg kun startet et stævne... XD

den 8. november 2008, på NRC:
LC1 uden galop (ingen placering) 93point
LC1 med galop (ingen placering) 97point
... jeg tror ikke dommeren var så vild med mig og ham sammen...


den 4. april 2009, på NRC
LC1(ingenplacering) 135point=56,3%
LC2(ingen placering) 126point=57,3%
.... havde mange problemer med galopen.....


den. 29. august 2009, på VDR:
LC1 (ingenplacering)
LC2(ingen placering)
...point kommer...
Stamtavle
ingen-så vidt jeg hved af.

men jeg er ikke et sekund itvivl om at han er ARABER blanding!!!!!!!!!
Køn
ja da selvfølig er han køn det er de fleste heste da.... ej skal nok tage det seriøst...


han er en super dejlig valak
Bemærkninger
Hvis nogen kender denne hest så skriv meget gerne! vil gern finde noget om hans fortid:)

ja han er virkelig dejlig, og så elsker han mig...

da jeg fik ham, kunne han ingenting, alt var farligt, men nu har jeg trænet ham op, det er utroligt hvad der kan ske bare på en måned. nu allerede går han gennem ild og vand bare for at komme med mig...

d. 11 november på NRC: jeg fik raspet tænder, og det var sandeligt også på høje tid, jeg havde en råden tand jeg fik fjernet... samtidigt blev jeg vaccineret... (p.s. jeg kan ikke og jeg gentager IKKE li' dyrelæger...)

d. 16. november på NRC: første gang vi springer 80cm, og det gjorde vi kun i reb grime og uden sadel, fordi jeg fik fjernet den rådne tand.

d. 17. november på NRC(Sabrinas øjne): ja så var vi ude og springe mig på "løbe ben" og han sprang efter mig,,, vi sprang lige omkring 50 cm, men vi havde også plastik poser på sringet, og efter som han for mindre end en måneds siden var vildt bange for bomme der bare lå på jorden...

d. 27 november hos heste handler knud lykke i Andst(sabrinas øjne): vi skal betale for ham og så en han min, men jeg har også mistet Fleur på grund af det )-`:

d. 30 november på NRC(Sabrinas øjne): idag sprang jeg med i en spring time, først gig det rigtigt godt lige indtil jeg lavede en fejl, ååååååh UNDSKLD Star-fire det er min skyld, jeg red hen mod springet, undskyld, jeg glemte udvendig, ååååååh Star-Fire, jeg trak i endvendig, og det var det jeg ikke skulle have gjort, undskyld Star-Fire jeg tilgir mig aldrig, du red ind i støten, og slog dit hoved, nu er du hoved sky p.g.a. mig undskyld UNDSKYLD håber du blir god til det igen en dag )-`:


d. 07 december på NRC: vi sprang på igen idag, og idag gik det meget bedre, vi sprang godt nok ikke ret højd, men det er lige meget, jeg skal bare have en masse gode oplevelser, og jeg er ikke bange for det ikke efter det der skete sidste gang..... =o)

d. 10. december på NRC: idag var jeg ude og ride dressur, og jeg gik super godt, Sabrina havde aldrig drømt om at jeg kunne gå så dan.... XD ååååh sabrina jeg elsker dig for alt i livet...

d. 14. december på NRC(Sabrinas øjne): idag sprang jeg på Star-fire ååååh undskyld, Star-fire jeg fortryder, vores ridelære havde det dårligt, så vi havde en anden, han passede ikke godt til os, og det gik galt alt det du lige har lært, ååååh undskyld star-fire hvorfor, hvofor gjorde jeg det, jeg er ikke alt for god til at ride dig i spring, først det der skete d. 30. november, og så nu, ååååh UNDSKYLD jeg skal nok tage ved lære, nu springer jeg kun ved min rigtige spring lære indtil du har lært det!!!!!! det lover jeg dig, og jeg lader dig løbe uden om hvis der er noget du er utryg hved, nu skal vi bruge jule ferien på at rette op på nogle af Mine og jeg gentar MINE fejl...

d. 19. december i Jordrup by: idag var vi med til jule optog og det var hammer sjovt.... XD

d. 20. december på NRC: idag var jeg ikke ude og ride, men vi nussede bare rigtigt meget.... vi kunne ikke ride p.g.a. vejret... (det blæste for meget).... XD

d. 21. december på NRC: idag var vi til spring undervisning, og det gik bare super godt, efter som det er 3. gang jeg starter forfra!!!! i love you Sabrina....

d. 01 januar(sabrinas øjne): UNDKYLD Star-Fire nu har du stået inde to dage på grund af nytår, jeg red dig igår klokken 9-10:30 og siden har du ikke været ude... UNDSKYLD nu sider jeg her hjemm og hved at når jeg kommer ud til dig imorgen står du med sindsyg tykke ben UNDSKYLD Star-Fire, KED AF DET min mor ville ikke med der ud, jeg beklager smukke!!!!!! jeg er så ked af det over at du skal starte det nye år så dårligt UNDSKYLD!!!!!!!

d. 07 januar på Nrc og omegn: idag var mig og Sabrina på Tur og jeg var bare så dygtig, bagefter fik jeg ekstra foder, og så fyldte hun min høhæk med en blanding af wrap og frøgræs, ad frøgræs smager ikke godt, så jeg spiser bare side mandens i stedet... :) HIHI

d. 09. januar på NRC: idag er jeg blevet vaccineret, og jeg var slet ikke så hidsig som sidst, idag stod jeg bare helt stille:)

d. 11. januar på NRC: idag var jeg ude og ride sammen med sabrina, det var en masse skridt, men jeg måtte jo ikke svede da jeg var blevet vaccineret desværre, men det var ellers meget sjovt, en masse masse shenckel vigninger, og en lille smule trav:)... Sabrina havde glemt og rulle bandegerne ordenligt på så den ene sad halvt nede om kronen da jeg kom ind, ikke så smart Sabrina!!!!! :-) HIHI


d. 25 februar på NRC: idag red sabrina kun 20-30min på mig, men til gengæld nussede vi en masse i stalden, sammen med lady og anita, sabrina fik striglet langt de fleste hår af mig, men det var og så bare hyggeligt, jeg fik lov til at stå UDEN grime jaaaaa det var sjovt!!!!!!

d. 7. marts på NRC: Idag var mig og Sabrina ude og springe JUHUUUUU jeg elsker bare og springe det er vildt sjovt, håber jeg blir bedere til det, for jeg har været lidt bange for det før!!!!!! undskyld sabrina jeg håber du kan tilgive mig:)

d. 4. april på NRC: FED Stævne tak basse verdens fedeste stævne på dig!!!!!!!!!

d. 12. april verdens dårligste dag!!!!!!!!!!: ja først skal jeg hente min hest på marken, og da jeg henter ham, er hans mule helt skoldt :'-( ØV
når men jeg skal jeg til en så jeg sadler ham op og rider hjem til hende, vi lukker ham på fold sammen med hendes heste, og det går da også fint! indtil vi kommer ud til dem ca.30min senere, så har han et KÆMPE kød sår(kan ses i billederne) på halsen.

når men vi skal jo bare have ham ind, og så da vi kommer ud på marken, kommer han ikke hen til os, jeg frygter det værste, og ja så halter den hest *squ*, og jeg tror ikke på det selv!!!!!!!!!!! TOTAL DÅRLIG DAG!!!!!!!!!!!!!!

d. 17. april på NRC: ja jubi Star-Fire er haltfri i skridt og trav, så jeg starter med at skridte ti min på ham på søndag:)

d. 19. april på NRC: ja jubi min første ride tur på Star-Fire igen efter besøg hos Camilla damgård, håber han kommer helt over det!!!!!!!:)

d. 22. april på NRC(joke): ja i går var min hest ude i lang tid, han blev SOL STEGT på mulen, så jeg besluttede mig for at sy en karklud på grimen, så jeg tog grimen med hjem, men vi skulle lige forbi hööks og købe lidt, og da vi så går ind i gangen er der et netdækken, der er sat ned fra 799 til 150 og det skal han da have da han nok let bliver stukket af myg mm.(han er jo rød:P) jeg gav ham det så på her til morgen, og nu ligner han I HVERT FALD IKKE en Star-Fire, så jeg over veger at lave navne skifte på ham til mumi haha, ej det er kun en JOKE, men sys selv det er ret sjovt:)

d. 4. september på JORK: ja på et tidspunkt går det jo galt, og det var så idag, vi væltede i galop, vi slog os ikke men min ankel har det ikke helt 100% godt, og så swkal jeg til stævne i weekenden:S

--@@@----@@--@@--@@@@
--@@--------------@------------@@@
-@@--------------------------------@@
-@@---------Du Vil-------------------@
-@@--------- -------@@@@@--------@@@@@
--@@-------------@@@@----@@--@@--@@@@
----@@---------@@-------------@------------@@@
------@@------@@---Altid----------------------@ @
--------@@----@@------------------------------- @@
-----------@@-@@-------Være i mit-------------@@
--------------@@@------------------------------- @@
-----------------@@@------------hjerte--------@@
---------------------@@----------------------@@
------------------------@@---Star-FRire--@@
--------------------------@@-------------@@
----------------------------@@---------@@
------------------------------@@-----@@
--------------------------------@@-@@
-----------------------------------@@



------------------(''v'') (''v'')-------- (''v'') (''v'')-----------------
--------------(''v'') (''v'') (''v'')--- (''v'') (''v'') (''v'')-------------
------------(''v'') (''v'')''---''v''(''v'')''v''--''(''v'') (''v'')------------
-----------(''v'') (''v'')----------''v''---------(''v'') (''v'')-----------
-----------(''v'') (''v'')--------------------------(''v'') (''v'')--------
-----------(''v'') (''v'')--------Du vil ----------(''v'') (''v'')--------
------------(''v'') (''v'')--------altid ----------(''v'') (''v'')---------
-------------(''v'') (''v'')-------være -------(''v'') (''v'')-------------
-------------''(''v'') (''v'')--i mit hjerte !--(''v'') ("v"--------------
----------------''(''v'') (''v'')------------(''v'') (''v'')----------------
------------------''(''v'') (''v'')--------(''v'') (''v'')------------------
--------------------''v''(''v'') (''v'')-(''v'') (''v'')''-------------------
------------------------''v'(''v'')(''v'')(''v'' )''v'' -------------------
----------------------------''v''-(''v'') ''v''--------------------------
----------------------------------''v''--------- ----------------------

........Du har en.. . . . . . . .plads i mit
.....Hjerte, en plads. . . .fyldt med både.
...glæde & smerte, den del kan du aldrig
..tag fra mig, heller ikk hvis nogen anden
..skulle få dig nej, dig kommer jeg aldrig
....til at glemme, i mit hjerte ska jeg dig
.....gemme, i et hemmeligt sted vil du
.......altid findes for d er en Smerte
..........jeg altid vil mindes, tro det
.............eller ej, j kommer altid
......................til at elske
...........................Dig


^####### ^^###### #^##### ##^^####^^^^####^^
^^^###^^^^############# ##^^####^^^^####^^
^^^###^^^^############# ##^^####^^^^####^^
^^^###^^^^^############ #^^^####^^^^####^^
^^^###^^^^^^########### ^^^^####^^^^####^^
^^^###^^^^^^^^#######^^ ^^^^####^^^^####^^
^#### ###^^^^^^^#####^^^^^^^^## ##^^####^^^
^#######^^^^ ^^^^###^^^^^^^^^^^#######

#En hest Som Dig - Er Meget Sjælne !
# En hest Som Dig - Bør Ikke Misbruges !
# En hest Som Dig - Fortjener Kun Det Bedste !
# En hest Som Dig - Skal Behandles Med Respekt !
# En hest Som Dig - Er Uimodstålige
# En hest Som Dig - Skal Man Ikke Skamme Sig Over !
# En hest Som Dig - Kan Kun Elskes <'3


. . . . . . oOOOo. . . . . . . . . . .oOOOo
. . . . . .Oo. . . . . oO. . . .. . Oo. . . . . oO
. . . . Oo. . . . . . . . .oO . .Oo. . . . . . . .oO
. . . Oo. . . . . . . . . . . .oo . . . . . . . . . . .oO
. . . Oo. . . . . . . . .Elsker min ... ..... .. . .oO
. . . .Oo. . . . .. .. .. Star-fire<3 .. . . . . oO
. . . . .Oo. . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . .oO
. . . . . .Oo. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .oO
. . . . . . . Oo. . . . . . . . . . . . . . . . .oO
. . . . . . . . .Oo . . . . . . . . . . . . .oO
. . . . . . . . . . .Oo. . . . . . . . . oO
. . . . . . . . . . . . .Oo. . . . . oO
. . . . . . . . . . . . . . .O . . .O
. . . . . . . . . . . . . . . . O.O
. . . . . . . . . . . . . . . . . O






.··..··.
`·. .·` Elsker dig<3
.··..··.
`·. .·` For evigt
.··..··.
`·. .·` Du vil altid være min lille Stjerne<33


ELSKER UDFORDRINGER
så bare udfordre min lille stjerne det er så sjovt (:

Så skete det.
Vi blev revet bort fra hinanden.
Du og jeg som elskede hinanden så højt, måtte bryde de stærke bånd vi havde bundet.
Jeg er borte nu, og du kan ikke længere se ind i mine øjne, eller røre ved min pels.

Alligevel har jeg ikke forladt dig, og jeg vil vente trofast og loyalt på dig indtil du engang har levet dit liv.

Alle heste der dør, store som små, kommer til det sted hvor jeg er nu.
Mange af hestene som kommer her var højt elsket, andre blev mishandlet til døde.
Nogle døde pludseligt, nogle havde været syge længe, andre døde gamle, og mætte af dage. Men fælles for os alle var at da vi vågnede her var vores sår helet, og vi blev modtaget med kærlighed. Og vi vågnede op til en verden med frihed, og uden ondskab.

Hvor jeg er nu findes ikke sult og tørst.
De syge heste er ikke længere syge, og de der blev gamle er igen stærke og friske og fulde af liv.

De heste der blev mishandlet og slået er ikke længere bange, for vi er i en verden hvor ingen gør os fortræd. For kun de mennesker der føler kærlighed til dyr får lov at komme forbi vores sted når de dør.

Jeg har næsten lige badet i den klare kølige flod, og bagefter spiste jeg mig tyk og mæt.
Nu stryger den milde brise mig blidt over maven, mens jeg ligger i det bløde græs og smasker, og nyder solens varme der tørrer min pels.

Her findes alt det jeg drømte om, når jeg stod på marken eller i stalden hos dig, og drømte søde drømme.

Alt, undtagen dig.

Når vi løber og leger, eller ligger i det høje bløde græs, kan jeg fornemme når du tænker på mig.
Jeg kan fornemme din sorg og dit savn, eller din glæde og kærlighed til mig, når du tænker tilbage på det vi havde sammen.

Når jeg mærker du tænker på mig, løber jeg alt hvad jeg kan hen til den store klippe.
Og når jeg ser ud over klippekanten kan jeg se ned i menneskenes verden, og ned på dig.
Jeg ser på dig med kærlighed, og længsel, og jeg glæder mig usigeligt til vi skal være sammen igen.
Men fordi jeg vil det bedste for dig, og fordi jeg elsker dig så højt, så jeg vil have du skal nyde dit liv, og finde glæde i dit liv, i alle de år du har tilbage.

Der står mange heste på kanten hver dag, og ser til deres mennesker.
Nogen gange når jeg står og ser på dig, har jeg taget nogle af mine venner med så de kan se det menneske jeg savner så meget, og er så stolt af. Og jeg fortæller dem historier om den pragtfulde tid jeg havde sammen med dig.

Når din tid kommer, så vil jeg vide det,
så du har intet at frygte, for når du kommer til mit sted vil jeg stå her og vrinske af glæde og forventning, parat til at tage imod dig...

Alle de mennesker der har elsket dyr kommer forbi vores sted, og hver dag ser jeg hvordan andre heste og deres mennesker mødes i kærlighed, og i en omfavnelse der ingen ende vil tage.
Og jeg tænker med glæde i hjertet, at en dag bliver det min tur.

Nogle heste her har ikke haft det godt, og har aldrig prøvet at blive elsket. Og de ser til med længsel og savn, på de mennesker der kommer forbi vores verden, inden de tager videre med deres heste.
Men hver dag sker det at de heste der engang blev mishandlet, og som ikke har noget menneske at tage imod, finder sig et godt menneske, med en god sjæl, som passerer vores verden.
Eller de slutter sig til mennesker der forenes med deres egne heste.

Jeg har set dig tvivle på om du skulle anskaffe dig en anden hest efter jeg var gået bort, om du kunne være det bekendt overfor mig, og om du svigtede mig.
Og dette skal du vide, så længe du ikke glemmer mig, og jeg ikke mister pladsen bagerst i dit hjerte, så ville intet gøre mig mere stolt end at stå der på klippen sammen med de andre heste, og vise dem hvor godt og kærligt menneske du er, overfor den hest som jeg også skal møde en dag.
Og jeg vil unde din nye hest hvert eneste kram, og hvert et kys på mulen, og jeg vil håbe af hele mit hjerte, at I bliver lige så lykkelige sammen som vi var.

Lige som dit, er Mit hjerte er flået i stykker af længsel, og jeg kan ikke vente til vi skal ses.
men indtil da håber jeg, at jeg efterlod mere kærlighed og flere gode minder i dit hjerte, end sorg og fortvivlelse.
Så prøv at mindes mig for alt det lys vi skabte sammen, og ikke for det mørke der lagde sig som en tåge om dit sind da det hele endte,
så når du næste gang kikker op på himlen og fornemmer nogen ser på dig, så er det mig, der står på klippekanten og ser kærligt ned på dig fra min verden, mens jeg drømmer om dagen som en dag skal komme.

I kærlighed

Din hest.



Jeg elsker dig på 100 sprog

Engelsk - I love you
Afrikansk - Ek het jou lief
Albansk - Te dua
Arabisk til mand - Ana behibak
Arabisk til kvinde - Ana behibek
Armensk - Yes kez sirumen
Bambara - M'bi fe
Bengalsk - Ami tomake bhalobashi (udtales: Amee toe-ma-kee bhalo-bashee)
Belarusian - Ya tabe kahayu
Bisaya - Nahigugma ako kanimo
Bulgarsk - Obicham te
Cambodijansk - Soro lahn nhee ah
Cantonese Kinesisk - Ngo oiy ney a
Catalan - T'estimo
Cherokee - Tsi ge yu i
Cheyenne - Ne mohotatse
Chichewa - Ndimakukonda
Corsican til 2 mænd - Ti tengu caru
Creol - Mi aime jou
Kroatisk - Volim te
Tjekkisk - Miluji te
Dansk - Jeg elsker dig
Hollandsk - Ik hou van jou
Australsk - I love you
Elvisk - Amin mela lle (fra The Lord of The Rings, af J.R.R. Tolkien)
Esperanto - Mi amas vin
Estland'sk - Ma armastan sind
Etiopisk - Afgreki'
Faroese - Eg elski teg
Farsi - Doset daram
Filipino - Mahal kita
Finsk - Mina rakastan sinua
Fransk - Je t'aime, Je t'adore
Frisian - Ik hâld fan dy
Gælisk - Ta gra agam ort
Georgiansk - Mikvarhar
Greek - S'agapo
Gujarati - Hoo thunay prem karoo choo
Hiligaynon - Palangga ko ikaw
Hawaiiansk - Aloha Au Ia'oe)
Hebraisk til kvinde - "ani ohev otcha" (sagt af en mand) "Ohevet ot'cha"
Hebraisk til mand - "ani ohev otach" (sagt af en mand) "ohevet Otach"
Hiligaynon - Guina higugma ko ikaw
Hindi - Hum Tumhe Pyar Karte hae
Hmong - Kuv hlub koj
Hopi - Nu' umi unangwa'ta
Islandsk - Eg elska tig
Ilonggo - Palangga ko ikaw
Indonesisk - Saya cinta padamu
Inuit - Negligevapse
Irsk - Taim i' ngra leat
Italiensk - Ti amo
Japansk - ***
Kannada - Naanu ninna preetisuttene
Kapampangan - Kaluguran daka
Kiswahili - Nakupenda
Konkani - Tu magel moga cho
Koreansk - Sarang Heyo
Latinsk - Te amo
Lettisk - Es tevi miilu
Libanesisk - Bahibak
Lithaunsk - Tave myliu
Luxembourgeois - Ech hun dech gäer
Makedonsk - Te Sakam
Malaysisk - Saya cintakan mu / Aku cinta padamu
Malayalam - Njan Ninne Premikunnu
Maltese - Inhobbok
MandarinKinesisk - Wo ai ni
Marathi - Me tula prem karto
Marrokansk - Ana moajaba bik
Mohawk - Kanbhik
Nahuatl - Ni mits neki
Navaho - Ayor anosh'ni
Norsk - Jeg elsker deg
Pandacan - Syota na kita
Pangasinan - Inaru Taka
Papiamento - Mi ta stimabo
Persisk - Doo-set daaram
Pig Latin - Iay ovlay ouyay
Polsk - Kocham Ciebie
Portugesisk - Eu te amo
Romansk - Te iubesc
Russisk - Ya tebya liubliu
Skotsk Gælisk - Tha gra\dh agam ort
Serbisk - Volim te
Setswana - Ke a go rata
Tegnsprog - ,\,,/ (Repræsenterer fingres position når man siger "Jeg elsker dig")
Sindhi - Maa tokhe pyar kendo ahyan
Sioux - Techihhila
Slovakkisk - Lu'bim ta
Sloveniansk - Ljubim te
Spansk - Te quiero / Te amo
Swahili - Ninapenda wewe
Svensk - Jag elsker dig
Schweizer-Tysk - Ich lieb Di
Surinam - Mi lobi joe
Tagalog - Mahal kita
Taiwansk - Wa ga ei li
Tahitisk - Ua Here Vau Ia Oe
Tamilsk - Nan unnai kathalikaraen
Telugu - Nenu ninnu premistunnanu
Thai til mand - Chan rak khun
Thai til kvinde - Phom rak khun
Tysk - Ich liebe dich
Tyrkisk - Seni Seviyorum
Ukrainsk - Ya tebe kahayu
Ungarsk - Szerelmes vagyok beléd
Urdu - mai aap say pyaar karta hoo
Vietnamesisk til kvinde - Anh ye^u em
Vietnamesisk til mand- Em ye^u anh
Walisisk - 'Rwy'n dy garu di
Yiddish - Ikh hob dikh
Yoruba - Mo ni fe

Kommentér på:
Anden særlig race †Star-Fire R.I.P.2010†
Annonce