{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Alvin - Det der gør livet værd at leve <3 [Tidl. hest] 2000

2.278 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

A new beginning
Kvinde | 29 år | Oprettet: 25. nov 2008


Anden særlig race Alvin - Det der gør livet værd at leve <3

Fødselsår:
2000
Højde:
han måler ca. 1.57
Temperament
Virkelig tillidsfuld hest..
Med et sindsygt godt temperament..! :D
Gangarter
virkelig blød i alle sammen,, dog han er ektremt stærk i galop.
så ville sige han ikke er for begyndere, men virkelig dejligt når man kender ham :)
Stævner
nogle klub stævner på davinde rideklub
Stamtavle
Nope, men behøver man det for at være speciel?! :')
Køn
virkelig dejlig vallak.! <3
Bemærkninger
det er en onsdag i efteråret.. årstallet er 2009.. en flok piger kommer ind i stalden, og får hurtigt øje på de to nye heste som står derinde.. de bliver spændte og begynder at snakke på kryds og tværs om, hvad mon de hed, hvor gamle de mon var, og var det Holgers?
Men den ene af de her piger, var ligeglad.. hun havde jo allerede en fantastisk, dejlig hest, så hvorfor interessere sig for de nye?.. Da pigerne skulle ind at ride, spurgte ridelæren om den ene af pigerne ville tage den nye hest, da hendes egen hest var syg.. hun spurgte hvad den hed, og han sagde "Alvin".. hun sadlede Alvin op, og red ind.. Alvin var utrolig fyrig og vild.. ingen skulle bestemme over ham.. pigen havde lidt (mange) problemer med at styre ham, men hun overlevede timen.. heldigvis.. Men pigen som først ikke havde vist nogen interesse blev pludselig interesseret i den nye hest.. hvorfor var den sådan? hun spurgte ridelæreren om hun måtte prøve den næste onsdag, og det måtte hun gerne.. forresten pigen hed Lisa..
Hun havde altid haft en svaghed for "vilde" heste.. så måske var det her hendes chance? måske var det hér hendes eventyr skulle starte? Måske var denne her hest en del af det eventyr?

Alvin, du er en del af mit eventyr.. du er mit største, mest vellykkede eventyr nogensinde.. Fra den dag vidste jeg bare at det var dig.. det var noget tiltrækkende over dig.. måske var det fordi du var ustyrlig, måske noget helt andet.. jeg ved bare at du betyder en helvedes masse for mig.. uanset hvad ! jeg har aldrig før prøvet at græde af lykke, men det fik du mig til.. du har så også fået mig til at græde at "sorg".. når tingene kørte galt, og vi to ikke kunne sammen, ja så kom der fortvivlelsens tårer frem.. men pointen er at vi altid har klaret det :I.. det har altid været os to.. Ingen Lisa uden Alvin.. sådan er det bare.. men også alle de hemmeligheder jeg har delt med dig.. Og alle de gange du har trøstet mig.. Selvom du ikke gav mig menneskelig respons, så hjalp det alligevel, når du lod din mule køre hen over min kind, som for at tørre tårerne væk.. Du er bare noget specielt.. og det vildeste er at jeg stoler 100% på dig, det har jeg aldrig før gjort.. stolet 100% på nogen.. du har bare gjort mig til at bedre menneske, længere er den ikke.. Jeg er stadig i den tro, at du er min skytsengel, min soulmate.. men jeg véd at du er mit et&alt.. ville aldrig kunne bære at miste dig :(

for evig og altid - Team bidløs <3
Kommentér på:
Anden særlig race Alvin - Det der gør livet værd at leve <3
Annonce