{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Simon Langkjær [Tidl. hest] 1990

9.805 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sallingbo S
Kvinde | 39 år | Oprettet: 11. feb 2005


Traver Simon Langkjær

Fødselsår:
1990
Højde:
155 høj (156 med sko)
Temperament
Utrolig rolig, både i stalden og på fold.. Han elsker at lege på folden.. men ved os hvem der bestemmer og hvem man ikke skal irretere..
Gangarter
3 meget normale gangarter.. super god galop.. rigtig god fremaddrift.. specielt når det skal gå stærkt..
Stævner
Simon har startet:
LC1 og LC2 dressu, det synes vi er lidt kedeligt..Der sker ikke så meget..
Vi har redet fra en LE til op en LB i spring...med en masse placeringer..

Hest mini i millitary, som han synes var meget sjovt, det skulle ihverfald gå meget stærkt..Vores tid var rigtig god..Glæder os til næste gang..

Jagt-Hvor vi red på tid og alene..

Vi var i Hammel den 10. April 2005 og startede military (hest mini) efter som det er den eneste vi kan starte, når vi hverken har hestepas eller rytterlicens..

vi blev nr. 8 ud af 13.. så det er vel meget godt, til at simon er traver.. vi kunne have gjodt det bedre hvis vi ikke havde det stop på springbanen og en forbi ridning i terrænet, som så os gave fejl, men vi havde en god tid, så det er hovedsagen at det gik godt, med lidt småfejl..
men det kan være at vi kommer afsted igen, også må vi gøre det uden fejl..

Stamtavle
Simon Langkjær
Født d. 16. feb 1990 i Danmark
Han er rød, gennemløbende hvis stjerneblis, 2 hvide sokker, for og bagben. Og hvid i koden på det andet bagben.
på højre side har han en hvid plet.

Far: Buckfinder (us) - v. super bowl (us)
- af. nutmeg lobell (us)
Mor: Dina Langkjær - v. oscar R L (f)
- af. cassida (s)
Køn
super rar vallak
Bemærkninger
Simon er en meget rolig hest.. Kan rides af alle, selv min nice på 5 år.. hun har redet ham fra hun var 3 og i år fylder hun 9.
_________________________________________________
simon er en sjov hest, han kan stå lige så stille også han han sætte sit ene ben over kryds med det andet også stå og klø sig på benet. det ser så sødt ud. desværre har jeg aldrig tænkt på at ta et billed af det.
Han elsker at springe i skoven.
Og om vinteren når der er sne, spænder vi trækælken bagefter. Det synes han er sjovt, men andre ting kan han dog ikke lige at få spændt bagefter..
__________________________________________________
Han stammer fra Billund travbane hvor han har gået løb, men blev kasseret da han var 5, fordi han hele tiden gik i galop..

så blev han blev købt af hans tidligere ejere, til slagte pris, som næsten havde solgt ham, før jeg fik ham, til en pige som havde ham opstaldet på bluehorse, hvor han red dressur i et halv års tid, men hun ville pludselig ikke have ham alligevel, fordi han var for lille..
så blev prisen os ændret, fra 9.000 til 5.000 kr. også var jeg lige pludselig den heldige ejer af en fuldblod's traver..men synes faktisk ikke det er så sjovt at kalde ham traver når han er kasseret. og ikke kan bruges til det..

Det er nu ved at være en del år siden, jeg købte ham. Købte ham sommeren 1999..
__________________________________________________
den 16 maj.. skulle vi lige prøve noget sjovt.. tog et reb om halsen på simon, lige som en laso, og afsted vi red,det var bare noget han kunne lide,vi red uden hovedtøj og sadel..tihi hvor sjovt..
__________________________________________________
som i kan se har jeg sat nogle gamle billeder ind, hvor min pony os er på.. hende er jeg vældig stolt af.. hun er en lille strid en..og man kn vidst godt sige at hun ikke var tilredet dengang jeg fik hende som 9 årig..

men i dag, er hun kommet ned til en pige i sønderjylland, og hn er vidst vældig glad for hende..selv om hun var lidt af en rod..
men man siger jo altid at når to modsætninger mødes, er det dem som passer bedst sammen.

såhn er det vidst os med simon og jeg.. fordi simon er den rolige og jeg den lidt mere hidsige type..
ved ihverfald at jeg aldrig nogen side skal have en hoppe igen..kan bare ikke sammen med så nogen..hehe..
__________________________________________________
det ene af de billeder hvor vi springer på, er fra vores efterskole, og det billede er os på der hjemmeside...http://www.skrodstrup.dk/
(valgfag/ridning)...
__________________________________________________
15 marts 2006
okay.. vi fik besøg af dyrlægen idag, det var tid til vaccination..
og havde ikke haft den her dyrlæge før..
simon stod og hostede lidt og jeg troede det var fordi vinteren var så hård, og det var så koldt inde i stalden.. men han mente han havde astma/ allergi.. så noget møj..
men heldigvis var det meget mild.. men alligevel træls, pga. nu det slut med hø..
men nu må vi se tiden an og se hvordan det går..
__________________________________________________
20 april 06
okay, der har så ikke været noget siden, angående det astma som dyrlægen konstaterede.. simon har det godt og i bedste velvære.
__________________________________________________
han er sidst blevet vejet den 1 maj 2006
vægt :440 kg
__________________________________________________
14/1-07
har lige fundet ud af at simon faktisk er forsikret for 12.000 kr det har min far bare gået og betalt uden og sige det.. bare typisk.. men rart nok..

ja, så længe har han aldrig gået ude før, i går syntes jeg simpelthen det var for koldt til min lille hyp, så igår den 11/11-07 kom han ind for første gang til nat.. tror nu han synes det var meget rart..

simon kom hjem i søndags og stå. i dag har jeg lavet hegn, så jeg ikke behøver at være nervøs for om jeg ser en hest løbe ude på vejen.

mandag den 19, påbegyndte vi på sommer græs, ved at være et par timer derover også hjem igen.

også en skade.
lørdag, efter jeg havde taget en lille tur sent på eftermiddagen. og han var lukket ud på fold, kom han til skade et par timer efter.
det var ved 9 tiden jeg opdage at han haltede på folden, heldigvis kan jeg se dem fra køkkenvinduet. også gik jeg ud til ham, hans højre bagben var hævet og han havde en overfladisk rifte på benet. fik det skyllet og ja 2 dage efter, altså idag mandag, var han rengående igen og klar til sommergræs.
men det han var kommet skade ved var at han havde sat fast i en harve, og fået det til og stå på højkant. han vil nok stadig have ondt i benet et stykke tid, men nu rider jeg han jo heller ikke så meget, så det går nok.

3 juni 2014 har Simon fået ny ejer, håber han kommer til og trives der hvor han er kommet hen, han vil blive savnet, men også en kæmpe glæde for ham. Der er stadig en masse gode år i ham endnu.

hilsen camilla
Kommentér på:
Traver Simon Langkjær
Annonce