{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Enghøjgårds Cody 2008

3.772 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Pinto Enghøjgårds Cody

Fødselsår:
2008
Højde:
136 i stg. (23/1-09)
147 i stg. (5/9-09)
150 i stg. (30/1-10)
154 i stg. (11/4-10)
155 i stg. (8/7-10)

Det går stødt opad, og han mangler nu kun 3 cm. for at overhale mig :D

Forventet stg. 160-163.
Temperament
En super rolig dreng, med et godt hovede :)
Utrolig nem at arbejde med, og man kan absolut ikke mærke at han både er unghest og hingst :)
Han tager det hele så flot!
Gangarter
De er alle lidt over middel :)
Stævner
Nej, ikke endnu ;)
Stamtavle
Nej.

Mor: Enghøjgårds Tøsen
Far: Sultan

Morfar : Diablo
Mormor : Regina
Køn
Vallak ;)
Bemærkninger
Jeg fik Cody hjem d. 30/11-08 og han tog det bare så flot alt sammen :)
Han savner sin mor lidt, men det er klart, han er jo trodsalt kun ½ år ;)

Da han kom hjem, satte vi ham i boksen så han kunne falde lidt til ro, og efter 5 min. nussen var han helt rolig :)
Han fik en ordentlig strigletur, og han stod bare og sov og gumlede i mens :D
Jeg er sikker på vi får et godt forhold, ham og jeg :)


D.1/12: Nye billeder er lagt i fotoalbum, og de kommer herind på profilen senere :)
Cody og jeg gik en tur på marken i dag, så han kan vende sig til det hele. Han er en lille bisse, også vrinsker han så snart de andre heste er ude af syne, men han var så dygtig! :)


D. 23/1-09: Jeg har nu haft Cody i snart 2 måneder, og han er simpelthen jordens dejligste dreng :) En lille hyggefis, og jeg kan allerede mærke at han har knyttet sig rigtig meget til mig, hvilket bare er så super dejligt :) Han er en charmetrold uden lige, men også en lille vildbasse *s* Vi gik en tur i dag, og Cody tog det helt cool. Han så en masse nye ting, men vippede ikke med et øre :) Han lavede dog et par sjove spjæt af glæde, men man er vel hingst og ung *s*

Update D.30/4-09:
Cody er faldet godt til, selvom de store på folden mobber ham lidt ;) Han har dog fundet sig godt til rette blandt shetlænderne, så dem følger han overalt. Især ham og vores plag Sunrise kommer rigtig godt ud af det med hinanden :)
Cody er utrolig tillidsfuld, og den anden dag lå vi bare og hyggede på folden. Han faldt endda i søvn i mit skød, den store dreng :)
Han vokser rigtig meget for tiden, og har utrolig lange ben :b Han ser lidt sjov ud, men det er fordi han vokser så hurtigt. Jeg er sikker på han nok skal komme efter det :) Han er rigtig dejlig, men kan ikke så godt lide at være væk fra de andre heste. Så slår han med hovedet, og tænker ikke altid over hvor han rammer ;) Men han er jo stadig kun en lille dreng, som skal lære det hele at kende :)


D.26/5-09:
Cody udvikler sig bare rigtig positivt for tiden! Han er super nem og dejlig at arbejde med :)
I dag prøvede han for første gang at gå over bomme, og han ikke så meget som vippede med et øre! :) Han gnavede lidt i dem, og traskede så med over :)
Jeg er rigtig glad for ham, og jeg kan mærke at han føler sig tryg ved mig :)

Opdate d.6/9-09:
Cody har nu stået på sommergræs med Beauty i lidt over 2 måneder. Og det kører bare :)
Han kommer altid glad når jeg kalder, det kniber dog med den tykke, hun gider ikke flytte sig selvom lillemanden går hen til mig ;)
Cody var alene på folden for første gang den anden dag, og dette synes han ikke just var sjovt. Så kunne han både vrinske og løbe hurtigt ;) Men jeg synes han tog det pænt, han hverken løb til hegnet, eller andet farligt. Og så snart Beauty var tilbage på folden, var han rolig igen :)

Han er begyndt at nive Beauty bagi, og vil meget gerne lege med hende. Hun er dog ikke helt med på idéen, så han får et par knubs en gang imellem. Det bliver godt når han kommer hjem til følle igen, jeg tror han savner hende :)

D.30/1-10:
Cody er i dag blevet målt, og han er nu 150 i stg., dvs. ikke "pony" mere :D
Vi fandt desværre også ud af i dag, at han er hårdt angrebet af lus :( Så alt hans smukke man er væk, og behandling med lusemiddel er startet. Han bliver trimmet på halsen senere i dag, og så håber jeg de forsvinder igen!
Han ser godt nok ikke for køn ud uden man, men hellere det, end at han skal have sådan en irriterende kløe konstant :)

D. 25/3-10:
Cody er nu sluppet af med lusene, og både pels og man er ved at vokse ud igen :) Han trives, og det er dejligt at se.
Han har "endelig" opdaget hvad det vil sige at være hingst, så nu er han lige i røven på hopperne konstant. Derfor skal han nu til kun at gå på fold med Kashmir.
Han får dog ikke lov at beholde sin nyfundne manddom ret længe, så snart vejret bliver bedre og de kan komme på døgnfold, bliver han kastereret. Det er for hans eget bedste, helst så jeg egentlig at han forblev hingst, for han har absolut ikke ændret sig, han er stille og rolig, og utrolig nem at arbejde med. Men nu er beslutningen taget, og sådan bliver det :)
Nye billeder fra i dag bliver lagt på profilen indenfor de nærmeste dage :)

D.17/4-10:
Cody er ved at være en stor dreng, og er nu hele 154 cm. i stg. :) Han og Beauty er bedste venner, og når jeg tager Beauty ud for at ride en tur, vrinsker Cody efter hende, helt indtil han ikke længere kan se hende :)
Han bliver kastereret i næste månede, da han er begyndt at synes lidt for godt om hopperne :)

D. 12/5-10:
Cody blev kastereret igår, og han tog det så flot, vippede ikke med et øre da han blev stukket :) Bedøvelsen tog lyn hurtigt til, så vi nåede knapt ud af stalden før Cody dinglede :b
Så nu er jeg ikke hingsteejer mere :)

Efter Cody er blevet kasteret, er han simpelthen næsten alt for nem! Han er så skøn at omgås, og er meget meget rolig. Også er han blevet helt vild med at give mysser og få kram :D Så vi kan ikke gå i fred, uden at få en mys :b

D.10/01-13:
Efter jeg blev gravid i september 2011, stoppede jeg med hestene for en lang periode. Jeg fødte i juni 2012 og nu her d. 1/2 skal jeg endelig igang med tilridningen af min store dreng! :)
Han bliver flyttet på ridecenter, så jeg for alvor kan få gjort noget ved det. Og jeg glæder mig!! :)

Alt i alt, er jeg rigtig rigtig glad for min lille babyhest :)
Kommentér på:
Pinto Enghøjgårds Cody
Annonce