{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Ascot (Aflivet) RIP 2002

9.264 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Frede .
Kvinde | 33 år | Oprettet: 30. maj 2007


Dansk Varmblod Ascot (Aflivet) RIP

Fødselsår:
2002
Højde:
Han er 163, men han føles meget højere<3
Temperament
Han er en vågen hest, som altid er opmærksom på det rundt om, men dog mest på rytteren, selvom han bliver nervøs er han nem at overtale til at forsætte, da han stoler meget på sin rytter. Så jeg føler mig altid super tryg på ham
Gangarter
Skidt - over middel

Trav - middel

Galop - Over middel. - Hans galop er simpelthen den bedste !
Stævner
Han har startet nogle spring stævner med min part, hvor det er gået nogenlunde.

Springstævne på Hoes i november.
sløjfestævne 80 cm - Fejlfri
Kommentar: Han var en stjerne ! Det var mit første stævne på ham, han havde startet nogen med min part, men det var ikke gået så godt :) hehe. Men vi kom igennem med god stil . Elsker ham

Vedbæk dressur sløjfestævne november
2*LC1
red til 65,45 % og til 67,37 %
Kommentar: Han var simpelthen en stjerne, og vi fik 2 sløjfer med hjem :)

LORS dressur stævne Feb.

Lc1: 60,46 % Han var meget spændt, og vi lavede nogle små fejl, men jeg kunne ikke andet end at grine af ham, da han var bange for døren, så han turde ikke at ride i det hjørne :) men han var fin alligevel

Lc2: 60,87 % Samme som Lc1'en han var meget spændt. :)

Jagten i Jægersborg hegn d.18.apil (Sorte's fødselsdag)
Han var Sååååååååå fin, vi fuldførte med super god stil, selvom han var meget meget hidsig var han bare en stjerne, og det var hans første jagt, så er så STOLT over ham.

Mattsson jagten d.8 maj 2010
Stamtavle
Far : ASTON
(DVH 668 DV DK)
Mor: DYVEKE
(ERDS 4438 DV DK)
MF: ATLANTIC
(DVE 159 DV DK)
Køn
han er super smuk, det er han <3
men han er vallak, <3
Bemærkninger
Jeg fik Sorte d.1 december 2008 og jeg fortryder overhovedet ikke at det var ham jeg valgte, da det var det bedste valg jeg har truffet.
Da jeg fik sorte hjem, og skulle ride ham dagen efter, var han fuldstændig syg i hovedet og opførte sig som en vildhest som aldrig havde haft rytter på ryggen, så det resulteret i at jeg faldt af og fik hjernerystelse og nogle bøjede riben.
Efter dette var jeg meget bange for ham og turde ikke at ride ham i 2-3 uger, hvor vi bare lavde nogen jordtræning og jeg prøvede at vinde hans tillid, og det gik super.

Efter 3 uger kom jeg så op på ham igen, og har aldrig nogensinde været så bange, men han var en stjerne og gjorde intet, og siden der har sorte og jeg bare haft det fantastisk sammen :)

På vores gamle opstaldningssted i Gentofte gik det desværre kun ned af bakke for os. Stedet kunne ikke finde ud af at fodre ordenligt, så det resulteret i at han tabte sig omkring de 100-150 kg, og lignede noget som var løgn.
Vi flytter så til Exmoor, som vi var rigtig glade for, men han tog stadig ikke på, så vi red ikke rigtig i 3-4 måneder udover at tage nogle små ture engang imellem. Imens stod han på græs og spiste sig tyk og det hjalp lidt, men han mangler stadig omkring 50 kg og en MASSE muskler.

Nu er vi flyttet til Birkerød som vi er super glade for, og jeg håber vi kan få indhentet alt det vi har tabt, fordi da jeg fik ham kunne han gå LA øvelser, og det kan han ikke mere, så vi regner med at kæmpe så meget vi kan, på det her år, for at få indhentet så meget vi kan nå sammen.

Elsker dig Sorte <3

Kommentér på:
Dansk Varmblod Ascot (Aflivet) RIP
Annonce