{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Tulle 2001

8.712 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anja J
Kvinde | 36 år | Oprettet: 14. feb 2005


Anden særlig race Tulle

Fødselsår:
2001
Højde:
ca. 146 cm. i stang (uden sko).. altså en stor kat. 1 pony
Temperament
Hun er utrolig rolig uanset hvor vi befinder os. Hun kan stå i timevis og bare blive nusset om - hun elsker det. Dog har hun det med at hidse sig op, når hun skal springe. På tur synes hun heller ikke at det gør noget, hvis det går liiiiidt stærkt af og til (:


Gangarter
Skridt, trav og galop (:

Meget flyvende gangarter, som er meget nemme at sidde ned i - "araber-gangarter" plejer vi kalde dem (:
Stævner
2005: 2. plads i LX-dressur. Hendes første stævner, som hun bare tog i stiv "arm"..
2. plads i LE-dressur. Hendes andet stævne.

2006: 1. plads i begynder-spring, med min søster på nakken, efter hun havde været sprunget på i få måneder. Det var både Tulle's og min søsters første springklasse.

Derudover har vi sammen startet LD dressur og LC2 dressur, dog uden placeringer.

Planen er at vi skal lidt ud på stævnebanerne iløbet af foråret/sommeren 2008 (:
Stamtavle
Kender jeg desværre ikke. Hendes mor døde, da Tulle var 4 måneder gammel, heldigvis nåede Tulle ikke at opleve at hendes mor døde, for kort tid inden var hun blevet solgt, til dem som jeg har købt hende af, så de har været hendes forældre (:
Køn
En meget KØN hoppe, som meget gerne vil gøre alle opmærksom på, at hun altså ER en hoppe (: <3
Bemærkninger
Tulle's historie..

Tulle blev født d. 20. maj 2001 et sted nær Herning har jeg ladt mig fortælle. Senere købte Bent Troelsen i Svenstrup (Hestehandler) hende og hendes mor. Da hun var omkring 4 måneder gammel, skulle hun have været med sin mor rundt omkring på landets hestemarkeder. Heldigvis blev hun solgt inden - dog uden sin mor. Menneskerne der købte hende, forelskede sig i det lille, dengang sorte, føl og tog hende med hjem, til islænderen Nadia, som de havde, og som kom fra samme sted som Tulle. Heldigt for Tulle at hun blev solgt, for kort tid efter døde hendes mor.
Tulle blev flasket op af hendes forældre i nogle få måneder, og en enkelt gang var hun også med indenfor i huset og se TV. Hehe.
Som 2 års blev Tulle allerede tilredet, fordi de mente at hun var et år ældre, end hun egentlig var. De opdagede det først da de kom til at se i hendes vaccinationskort. I noget tid, stod Tulle stille og lavede ingen ting, for hun havde ingen passer mere.
I Vinteren 2004 så jeg for første gang Tulle, da jeg red forbi hende på en ismule, jeg dengang passede. Det første jeg sagde, var hun var da godt nok GRIM! Kort tid efter, fandt jeg ud af, at min veninde, Katrine, passede Nadia nede på gården og jeg begyndte at komme med hende derned. Jeg forelskede mig starks i Tulle og red hende og var sammen med hende, når jeg var med Katrine dernede, og fandt ud af at den lille grimme pony var noget helt specielt.
I august 2004, sagde Tulle's forældre, at Tulle manglede en passer og så var jeg jo hurtig til at sige, at jeg ville MEGET gerne passe hende. Siden den dag, har jeg brugt utallige timer nede ved hende, sammen med Katrine og Nadia. Tulle havde jeg 100% som min egen og måtte gøre med hende, fuldstændig som jeg ville (:
I December 2006 mistede Tulle sin bedste veninde Nadia, som havde været syg længe. I starten var Tulle helt ude af den, men hun fandt ud af, efter et stykke tid, at Nadia var væk og ikke kom tilbage og hun nu skulle være alene. D. 13. Januar 2007 købte Katrine ny hest - Bjalla. Efter de havde kigget i 15 min. på hinanden over hegne, blev de lukket sammen og har fra den dag elsket hinanden <3 De er SÅ søde ved hinanden, også selvom Tulle kan finde på at "mobbe" =P

Idag er jeg den lykkelige ejere af denne helt fantatiske pony med et hjerte af Guld <3 Hun er noget helt specielt og unikt. Der er ingen som hende.
Jeg købte Tulle 15. april 2007, efter at have drømt længe om, at hun skulle blive min. Det var en helt særlig dag, da jeg kunne skrive underpå en købekontrakt, aflevere pengene og dermede kalde mig hesteejer - endda ejer af min drømmehest <3 Den dag vil altså stå for mig, som en stor dag, dagen hvor jeg aldrig mere skulle gå og være bange for at Tulle skulle blive solgt, og hvad hendes fremtid skulle bringe hende.
Nu er det mig der bestemmer hendes fremtid, og jeg har fra første dag jeg ejede hende, lovede hende, at hun skal blive hos mig ALTID - et løfte jeg holder - jeg kunne aldrig finde på at svigte hende.

Siden jeg har købt Tulle, har hun også skiftet hjem, sammen med veninde Bjalla. De står nu et rigtig lækkert sted i løsdrift (Tulle har astma og kan derfor ikke tåle andet), hvor de begge går og nyder livet. Tulle er blevet en helt anden og MEGET mere glad og imødekommende pony, efter hun er blevet flyttet - hun er slet ikke til at kende. Jeg ved at det jeg har gjort, ved at flytte Tulle, var det rigtige, det lyser ud af hende hver dag jeg kommer ud til hende - hun elsker sit hjem! <3

Se video med Tulle:
http://www.youtube.com/watch?v=0b2FF7PdQ9U
Kommentér på:
Anden særlig race Tulle
Annonce