{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Destiny | VSR [Tidl. part] 1993

14.425 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Animal Listening
VIP
Kvinde | 28 år | Oprettet: 19. jan 2006


Anden særlig race Destiny | VSR

Fødselsår:
1993
Højde:
2'er pony. Ca. 134 i stg.
Temperament
Dejlig frisk og livlig.
Rigtig dejligt, venligt sind i dressur.
Men i skoven og i spring har hun en kort lunte.
Gangarter
3 gangarter som alle er over middel.

Skridt: Pony skridt. Lidt kort men dejlig at sidde i. Træder fint under sig selv.
Trav: Perfekt frisk.
Galop: Dejlig. ISÆR i kort galop. Gyngehest :P

De er bedømt efter at hun har pony gangarter.
Stævner
Ja. Hun er en rigtig konkurencehest og hun er FANTASTISK når man rider hende alene på en bane.       

Spring:
VSR - 50 cm - d. 15 marts 2009 - Fejlfri - ingen placering Kommentar: Vores første stævne, så ville bare tage den helt rolig for at se hvordan hun var.  - Tid 72,8

VSR -       60 cm - D. 15 Marts 2009 - Fejlfri - Andenplads - tid 59,4 - Kommentar: Så dygtig. Der var kæmpe forskel på vores præstationer. 

VSR - 60 cm. - D 20/9-09 - Fejlfri - 1 plads Kommentar; Hun var helt fantastisk og sprang super godt. Vores omspringningstid var; 28.00 sek.

VSR - 70 cm - D 20/9-09 - 4 fejl - Uplaceret. Kommentar; Hun var sindsyg sød, men jeg drejede desværre for skarpt og fik derfor 4 fejl ved en refusering. Hun sprang nogle spring jeg aldrig troede hun ville.

VSR - 70 cm. klubmester - D. 8/11-09 - Disket - Hun sprang rigtig rigtig flot, især taget i betragtning af at hun lige havde været halt og kun lige var klar. Hun fløj en halv meter over alt xD

LOESR - 60 cm. - D. 31/1-10 - Fejlfri - 3 plads.
Hun sprang helt himmelsk. Jeg tabte bøjlerne og, for at være ærlig, sad jeg rimelig dårligt i hele omspringningen, men tiden var god nok, til at vinde 3 plads. ud af 20.

LOESR - 70 cm. - D. 31/1-10 - Disket
Hun sprang også super flot i denne klasse, og jeg ad meget bedre, men der var desværre et meget farligt spring, hun overhovedet ikke ville tage.

VSR - 60 cm. - 14/3-10 - Fejlfri - 2. plads
Hun sprang fantastisk, og vi red en hurtig og (forhåbentlig) flot runde :p 0 fejl i både hovedspringning og omspringning.

VSR - 70 cm. - 14/3-10 - Fejlfri - 3. plads
Hun sprang fudlstændig unikt. 0 fejl i både hovedspringning og omspringning, og en virkelig hurtig omspringning.
                                            
VSR - 60 cm. - 12.9.10 - 12 fejl
Bebrejder hende intet.. Jeg har været nervøs siden vi styrtede, og det gør hende nervøs. Vi er nødt til at starte forfra, og det er okay. Det her jeg nu indset.

VSR - 70 cm. - 12.9.10 - disket
Læs ovenstående.
Udelukkende mine fejl, vi var begge nervøse og banen ret hardcore. ;)

VSR - 50 cm. - 10.10.10 - 3 plads.
Gik helt fint, ikke så mange detaljer, hun sprang godt igennem.

VSR - 60 cm. - 10.10.10 - uplaceret -
Desværre 8 fejl (2 stop) på samme spring, hun åbenbart ikke ville tage, ellers sprang hun rigtig godt.

VSR - 50 cm. - 3.4.11 - 1 plads
Super pony, super runde - der er ikke mere at sige.

VSR - 60 cm - 3.4.11 - 2 plads
Se ovenstående, hun gjorde det SUPER godt.

Dressur:                                                                                    VSR - D. 17 maj 2009- dressur - Lc1 - Ikke placeret - 120 point - Kommentar: Hun var meget anspændt, men jeg er godt tilfreds med pointene. Det gik udemærket (:

VSR - D. 14 juni - Lc1 - ikke placeret - 110 point - Kommentar: Hun var langt dygtigere denne gang. hun slappede mere af. Pointene er pga. jeg red forskert galop 2 gange ;s

VSR - D. 11. oktober 2009 - Lc1 - ikke placeret
Hun gik bare super denne gang. Langt mere afslappet, meget stolt af hende.

VSR - D. 11. oktober 2009 - Lc2
Gik ikke specielt godt, men også 3 gang hun var inde den dag (: VI kommer igen!

VSR - d. 13 juni 2010 - Lc1 - uplaceret
Ih! Meget stolt af min pony, som var utrolig afslappet (selvom hun var meget anspændt) og som gav os det højeste pointtal vi nogensinde har fået.

JAGT:                                                                                    LØSR - max. 80 cm. - d. 7.6.09 - Fejlfri - ca. 6 plads i opløbet - Kommentar: Er meget stolt. Havde ikke regnet med at gå fejlfri? Opløbet koksede lidt, da hun startede med at bakke, men er stolt af at vi fik kæmpet os op  på 6 plads ud af 20                                                                    

VSR - Efterårs jagt - D. 6 September - Max. 50 cm (ret lavt) - Fejlfrie. Ca. 6 plads i opløbet igen.

VSR - Forårsjagt - D. 30.5.10 - max. 50 cm.
Gennemført uden nogen form for fejl eller stop. Top 10 i opløbet ^^

VSR - efterårsjagt - D. 19.09.10 - max. 50 cm.
Perfekt gennemført jagt. Hun stejlede en del, men hun lyttede ekstremt meget og gik generelt bedre. Vi blev ca. nummer 9 i opløbet, ihvertfald hvad jeg har fået at vide.

VSR - d. 5.6.11 - max. 50 cm.
En fejlfri jagt på en dejlig glad pony. Det er en glæde at ride hende.

Fremtidige stævner;                                                          
Stamtavle
Ikke hvad jeg ved af.
Køn
Den dejligste hoppe.
Bemærkninger
Hvordan skal jeg beskrive hende?
Destiny er en ganske særlig pony. På trods af sin alder er hun fuld af energi, overskud og livsglæde. Hun er rød, slank og har nogen venlige øjne.


Jeg fik part på Destiny den 1/12-08.
Jeg havde redet Destiny i ½ år, så holdt jeg en pause indtil vi en dag skulle springe. Min ridelærer spurgte om jeg ikke kunne tage Destiny og jeg sagde ja. Efter at vi havde sprunget ville jeg hører hvem der skulle have hende efter den GL part. Hun spurgte om jeg kunne være interesseret og en uge efter var hun min.

Destiny er en særlig pony, og alle ville have godt af at møde hende. Hun bider og sparker gerne i boksen, under opsadling og under opstigning. Men hun viser, at hvis man 'holder ud' og ikke skælder ud over hendes særheder, kan man stole på hende. Fra ryggen af er hun en sand engel. Hun opfører sig pænt, hun kan godt finde på at stejle, bukke osv. men det betyder intet. Man kan lære at regne ud hvornår hun har brug for en lille løbetur, og hvornår man bare skal holde ud, og på den måde lærer vi begge at lytte og accepterer.
Når jeg ser Destinys øjne, ser jeg ikke en jeg elsker højere end alt andet, eller en jeg vil give mit liv for, men jeg ser en med så meget accept, så venlige øjne, og med et så åbent sind at det rører mig.
En pony som har oplevet lidt af hvert, måtte finde sig i alt for meget. En pony som jeg i starten ikke kunne ride, overhovedet. Ikke desto mindre tog vi ud på den ene jorde tur efter den anden. Men efterhånden som hun fik vist mig hvor meget hun kunne, fandt jeg ud af at fart ikke var ens betydende med sjov. En dejlig, rolig, kontrolleret tur gav samme fantastiske følelse. En tur uden sadel, gav en endnu bedre følelse. Hun lærte mig hvordan jeg bedst kunne ride hende – i starten var jeg blind og så det ikke, en da jeg åbnede øjnene, forklarede hun mig hver eneste detalje.

Hun er en fantastisk springpony, hun elsker det virkelig! Det er nok farten, og den nødvendige teknik der tiltaler hende. - Og selvfølgelig det at flyve. Hun er i sandhed sin egen engel..
Hun er pålidelig i dressur, men man må lære hvornår man skal give efter, og hvornår man kan tage i hende. Skoven er også fantastisk for hende, hun elsker at løbe og nyder at komme ud og se noget andet. Jeg tror det er fordi hun har oplevet så meget, så hun ikke finder alt så interessant mere, derfor nyder hun at komme ud og se noget andet, opleve noget hun endnu ikke har prøvet.

Destiny er den eneste pony jeg har følt mig nært knyttet til – udover Chanel. Den eneste pony hvor jeg har ladet mig fortælle at vi har et specielt bånd – udover med Chanel. Jeg tror på, at den tid Destiny og jeg tilbragte sammen, betydet at jeg den dag i dag kan gå rundt og smile. For selvom jeg ikke kan leve uden Chanel, så gør det ondt at leve uden Destiny. Men på en måde er smerten god – den minder mig om hvor fantastisk en pony jeg har mødt, og at jeg aldrig skal glemme hende.

Tak for alt min ven, tak for tiden, følelserne, og oplevelserne. 2 år og 8 måneder som jeg aldrig vil fortryde, og som jeg elsker at kigge tilbage på, og græde til.

D. 21.6.11
I dag blev noget der længe har været på vej offentliggjort. Nemlig at jeg stopper på VSR og jeg stopper på den smukke Destiny. Det skyldes at jeg er ved at være for høj, at jeg efter jul er for gammel til hende og derfor nok ville tvinges videre, at jeg starter på gymnasium og at Chanel har brug for mig.
Det har været super hårdt at tage denne beslutning, men jeg følt at jeg var nødt til det.
Det aldrig sjovt at sige farvel, hverken til de fantastiske piger som jeg har haft fornøjelsen af at lære at kende - jeg elsker jer. I ved hvem I er. ;-)
Eller til en hest der betyder så meget. DD - du har altid været der når jeg har haft brug for at smide tankerne væk. Du har altid givet mig et godt grin med dine krumspring, dine fjollerier eller dine skønne udtryk. Du har lært mig alt, og jeg havde aldrig troet at så stort et potentiale kunne være gemt under din overflade. Jeg vil takke dig for alt, for ethvert smil og enhver tåre. Du betyder så meget for mig, og jeg vil være dig EVIGT taknemmelig.

Jeg stopper i løbet af Juli, og vil nyde den sidste tid med hende - og alle jer andre.

D. 24.7.11
Så skete det. Min sidste gang som part i dig Destiny. Egentlig har jeg dig til d. 1 men jeg kan ikke nå derud mere.
Det har været en sørgelig og regnfuld dag. I 2 år og 8 måneder har jeg kunne kalde dig min. I 2 år og 8 måneder har jeg holdt af dig, og redet dig. I 2 år og 8 måneder har du været min hverdag. Tak for alt!
Tak for alle de skønne rideture - i skoven, til søen.. Tak for alle stævnerne. Tak fordi du altid har passet på mig under dine skøre krumspring.
Tak fordi jeg har kunne stole på dig altid! Vi har fået meget ros. Ros for hvor godt et par vi er - men det skyldes at jeg tør lukke øjnene og slippe tøjlerne med dig. DU har virkelig forandret mig og vist mig en ny verden. Og jeg er dig taknemmelig. Du har gjort så meget for mig, og jeg kan aldrig gøre gengæld.

Når jeg nu stopper på dig er det med tungt hjerte, og med tårer i øjnene. For selvom Chanel er mit liv, og jeg vil opgive alt for hende - som jeg har opgivet dig - har jeg fundet ud af, at jeg sagtens kan elske jer begge! Måske ikke lige meget, men det betyder intet, Destiny - jeg elsker dig.
Jeg kommer til at savne at kalde dig DD, Dessi, Mus mm. Jeg kommer til at savne at du får mig til at grine. Jeg kommer til at savne alt omkring dig.
- Men det slutter ikke her. Jeg kommer til at huske dig altid. Jeg vil tænke på dig i mine minder, jeg vil møde dig i mine drømme og jeg skal nok besøge dig ofte.
Jeg kommer til at savne dig søde DD, men det er prisen for mit valg. Og jeg fortryder ikke.
Vi ses snart, pas godt på dig selv.

D. 14.8.11
Tja Dessi. Der er ikke så meget at sige udover jeg savner dig. Det er helt tosset at jeg kan savne dig når det var mit eget valg at slutte det her. Men det gør jeg altså. Du er en glimrende pony med en fantastisk personlighed - og alt ved dig har gjort mig glad.
Jeg lader dig flyve videre, og håber at du nyder dit liv. Men du vil aldrig kunne flyve ud af mit hjerte - hér hører du til. Og hér vil du blive. Jeg elsker at tænke tilbage på de minder du & jeg har sammen, der er jo en del efterhånden. Og jeg elsker at elske dig. Jeg elsker at savne dig - for det minder mig om hvor vigtig du er. Tak for alt min pige, på gensyn.

D. 7.9.11
Puha. I går fik jeg at vide at du nu stod uden part igen. Nu var du kun rideskole pony. Ingen til at give dig lidt ekstra omsorg, ingen du kunne være tryg ved. Og jeg brugte hele aftenen på at græde. Parten opgav dig - ville hellere have en anden. Og det er efter at have sagt hun elskede dig osv. men starten er svær på dig. Så kommer der et vendepunkt og pludselig.. Ja så er det kun ren og skær lykke med dig. Du får sat ens liv i perspektiv!
Det er bare ikke fair over for så fantastisk en pony som dig, at du skal gå dag ind og dag ud som rideskolehest - for DD? Du er FABELAGTIG.
Jeg fortryder ikke mit valg, ikke på noget tidspunkt. Men jeg fortryder at jeg var nødt til at træffe det. Jeg fortryder at jeg ikke fik nydt min tid med dig noget mere. Du er en pony som for altid vil blive husket. Du har gjort mig så fandens lykkelig at det er utroligt. Du.. vil altid være min. På en måde. I min erindring vil du. For jeg elsker dig, det har jeg altid gjort.. Jeg glæder mig til vi ses i efterårsferien. Min pige. <3

D. 29.9.11
"Når jeg lader dig flyve videre uden mig skal du vide du aldrig bliver glemt." - de mest passende ord der nogensinde kommer til at beskrive dig og mig. Du er virkelig en engel, en flyvende lille engel fra himlen, du kom ned og satte mit liv i perspektiv. Du har givet mig SÅ meget personligt.. Og når jeg lader dig flyve videre, uden mig blandt dine vinger, så er det fordi vi begge må videre. Du er klar til at hjælpe nogen andre. Mange tak for alt skønne DD..
En engel som gjorde mig til den jeg er.

D. 20.10.11
Der står et billede af dig på mit bord - det smukkeste billede jeg ejer af dig. Det er fra en jagt, vores yndlingsbeskæftigelse, og du har ørene helt fremme og et opmærksomt udtryk i dine glade øjne. Selv sidder jeg på dig og smiler.. DD, det er sådan jeg vil huske vores tid, med et smil. Fra os begge.

D. 5.11.11
I'll never find someone like you.
I wish nothing but the best, for you too.
Don't forget me, I beg, I remember you said:-
"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead"
Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead, yeah.
- men kan det ikke slutte med at jeg elsker dig, OG det gør ondt? Sådan er det endt for os.
Bruger nogen gange flere timer på at sidde og græde, du ved slet ikke hvor ondt jeg har. Jeg savner alt omkring dig, vidste slet ikke jeg var så knyttet til dig, men det er jeg..

I dag er første gang jeg besøger dig efter jeg stoppede. Jeg kaldte på dig, og kunne straks se dine små djævle ører ryge helt frem, og dit hoved kom ud over boksen. Altid det sædvanlige nysgerrige blik. Jeg gik hen og kyssede dig, kløede dig, og græd lidt ned i din man. Da jeg gik igen, var det lige så hårdt som sidste gang. Mine skridt blev tunge, gik flere gange tilbage til dig igen, og du holdt øje med mig indtil jeg var væk..
Du er så vigtig for mig, det vil du altid være, og jeg glemmer dig aldrig Desse. Jeg har lovet mig selv at besøge dig ofte - at tjekke op på dig, og fortælle dig at jeg stadig elsker dig.

Min største drøm? At købe dig fri af rideskolen. Tage dig med hjem til min Nelle, og lade dig gå og slappe af, nyde din alderdom, og springe lidt for sjov. Jorde rundt på stranden - som du garanteret aldrig har prøvet før.
- Men en ting er en drøm, en anden er virkeligheden.
Intet kan få mig til at fortryde mit valg, men jeg ville ønske jeg kunne genopleve de 2 år og 8 måneder du var min. Værdsætte HVERT SEKUND med dig - uanset hvad. Forklare dig hvor speciel du er, at ingen pony er som dig..

Men det er umuligt, i stedet må jeg nu forklare dig at du er den bedste, og jeg aldrig havde klaret det uden dig - jeg elsker dig Destiny. For evigt.

d.3.4.12
Det blev til et improviseret besøg, da vi alligevel kørte lige forbi rideskolen. Og hvor var det HERLIGT at se dig igen! Min smukke, søde og rare DD, som stadig reagerer når jeg kalder, som stadig udfører vores tricks, selvom du aldrig får godbidder, det var rørende. Og du elsker stadig at blive kløet de samme steder, stod med hovedet helt skævt og en mule der kørte rundt - SÅ SØD.
Jeg synes du har tabt dig? Jeg håber du passer på dig selv gamle pige, jeg håber VIRKELIG du passer på dig selv, du er ikke klar til at sige farvel endnu.
Jeg elsker dig stadig DD, jeg håber du nyder dit liv. Det fortjener du.

d. 9.5.12
Hej DD, har du det godt? Det håber jeg bestemt! Har lige kigget dit fotoalbum igennem, og endnu engang udløser det tårer. Man siger, at sorgen forsvinder med tiden.. Så jeg venter.
Det føles uretfærdigt at græde over dig, når jeg selv valgte at gå af med dig, men jeg gør det alligevel. Du er noget helt specielt, og jeg ville ønske jeg kunne have to små ponyer at passe, så skulle du virkelig nyde din alderdom min kære. Jeg elsker dig stadig, jeg elsker dig hver dag, og jeg vil aldrig glemme dig - jeg venter på at sorgen forsvinder og du bliver et fantastisk minde, men lige nu lever jeg med både sorg og glæde. Ha' det godt til vi ses igen min ven.

Mathilde N.D - halvpart fra Dec. 2008 til August 2011.
Tak for alt.


- Helt igennem klog og fantastisk. Hun har lært mig alt hvad jeg kan indenfor ridning, og jeg vil være hende evigt taknemmelig.
Kommentér på:
Anden særlig race Destiny | VSR
Annonce