{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Oldgårdens Luna *X-part* [Tidl. part] 2001

2.665 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sofie N
Kvinde | 31 år | Oprettet: 5. dec 2008


Dansk Varmblod Oldgårdens Luna *X-part*

Fødselsår:
2001
Højde:
Luna en en fin Oldenborg blanding som er Ca. 170 cm høj en ganske fin højde.
Temperament
Luna er en hest som har plaseret hovene hårdt i jorden altså hun vil også have sin mening på bordet. når der er noget hun ikke vil, ja så vil hun heller ikke uanset hvor meget man prøver. men jeg elsker hendes temperamen hesten skal også have lov til at have det sjovt.
Luna er med tiden blevet mere eftergivende og meget mere medgørlig hun er blevet meget mere tryk i det jeg vil have hende til, og stoler på mig når vi prøver/ser noget nyt.
luna har det bedste temperament efter min mening da hun giver udtryk for hvad hun vil og hvad hun ikke vil men samtidig er hun med på at prøve og udforske noget nyt. :D
Gangarter
Luna har i løbet af det år jeg har haft hende udfoldet sine gangarter rigtig meget.

på banen: på banen er Luna fuldt konsentret når rytteren er hun er meget samarbejdliig og vil gøre sit bedste for at opfylde rytterens krav og mindste vink.

Skridt:
Luna har en rigtig fin og samlet skridt og kan gå rigtig fint hvis man arbejder sammen med hende og bruger sædet rigtig godt. hun har et rigtig fint tempo og kan justeres rigtig meget med hensyn til tempoet.
Trav:
Luna har en fin trav og kan gå genske pænt med hårdt arbejde her går hun også rigtig godt ind under sig hvis man hjælper med sædet. hvis hun får lov til at trave en god rundte med lange tøjler og selvbestemt tempo kan man desvære ikke ungå at få traveren frem i hende. :D selvom jeg ikke er meget for at indrømme det ja så kan hun godt lide at tage en god traver runde men lige så god som hun er til det lige så god er hun til at finde konsentrationen igen.
Galop:
Galoppen er endnu meget upræsis men vi er någet rigtig langt især her på det sidste hun er blevet meget bedre til at lave anspring og jeg er blevet meget bedre til at hjælpe hende og følge hende. hun har dog svært ved holde den rigtige galop i alle hjørnerne da balancen ikke helt er på plads endnu.
men vi er någet rigtig langt for da jeg fik hende i januar 2008 kunne hun ikke galopere med rytter på og kun lige i longen.
og nu kan vi da holde den rigtige galop i mindst 2 runder :D

Uden for banen:
nå vi bevæger os uden for banen syntes luna ikke at man skal gå fint og være konsentræret men man skal bare have fuld fart på og have en rigtig sjov tur, så hun er ikke så tilfreds når man lige pluslig forlanger at hun skal gå pænt og i rytterens tempo. :D
Stævner
*Fritidsklub Regnbuen d. 16.10.08: 70 cm metode 0B, fik sløjfe med hjem.
*Trollemoserideklub d. 20.05.09: 60 cm metode 0B, fik en fin sløjfe med hjem
*Trollemoserideklub d. 20.05.09: 70 cm metode 0B, fik en fin sløjfe med hjem
Stamtavle
Mor : Lucie - holstener
det er hvad jeg lige kan huske. xD resten skal nok komme
Køn
Luna er en ganske fin hoppe med stort H
Bemærkninger
Luna er en rigtig smuk hoppe med en meget stor personlig hed, hun elsker at lave noget aktivt, men hygge det er også et stort hit hos hende. hun elsker at stå og kysse mens hun spiser gullerøder, nærkontakt kan hun også godt lide at have med dem hun kender.
jeg har haft hende i lidt over et år nu, og vi er kommet meget længere en jeg havde forvented, hun er begynt at få mogle rigtig gode muskler, og hun går så fantastisk godt når jeg rider hende, vi er også kommet rigtig langt med springningen og kan nu springe en bane på 80 cm og enkeld spring på 90 cm, kondisionen er ikke helt i top endnu men den er godt på vej op.
Luna er det bedste der er sket for mig nogen sinde. :D
Kommentér på:
Dansk Varmblod Oldgårdens Luna *X-part*
Annonce